Auto magazin

Kia je nakon pređenih 4.100 kilometara dobila novi uvid u elektrifikaciju vozila u Evropi

Auto magazin 24.09.2019
Kijina ‘električna misija’ je sa potpuno električnim e-Nirom posetila najrazvijenija evropska tržišta električnih vozila Kia Motors je objavila izveštaj u kom predstavlja glavne trendove na području elektrifikacije Evrope... ‘Električna… »

S tegljačem Volvo FH opremljenim I-SAVE tehnologijom uštede u potrošnji od čak 13 odsto!

Auto magazin 24.09.2019
U dvonedeljnoj eksploataciji u realnim uslovima, pod punim opterećenjem, tegljač Volvo FH 460 s najnovijim tehnološkim paketom I-SAVE u KoMo-transu iz Čačka prosečno trošio 26,4 litara na 100 kilometara, što je za čak četiri litra manje od… »

Trkom na Adi Huji završena sezona Moto-Bike Moped Endurance Cupa

Auto magazin 24.09.2019
Sezona Moto-Bike Moped Endruance Cupa otpočela je u maju tekuće godine, a kraj je obeležen trkom održanom 21. septembra u Beogradu, na stazi Kart-moto centra Ada Huja... U trećoj sezoni Moped Endurance Cupa imali smo sedam trka, a šampioni klasa… »

Porsche dobio konkurenciju, ali u košnicama (FOTO)

Auto magazin 23.09.2019
Britanski proizvođač automobila počinje da se bavi pčelarstvom. Od nedavno, Bentley nudi sopstvenu marku meda... VW prošle godine proizveo više viršli nego automobila - ovo nije šala. U Volkswagenu postoji nekoliko ne-automobilskih proizvoda… »

IAA Frankfurt 2019 pod paljbom kritika - demonstracije obeležile izložbu

Auto magazin 22.09.2019
Veliki protesti aktivista za zaštitu životne okoline najavljeni su mnogo pre otvaranja IAA u Frankfurtu 2019. Do prvih većih protesta došlo je već tokom "dana za novinare"... Ispred sajma u Frankfurtu pojavili su se aktivisti organizacije Greenpeace… »

Kia razvila VEX – robotski prsluk za lakši rad u proizvodnji

Auto magazin 22.09.2019
VEX prevazilazi kvalitet i mogućnosti ostalih robotskih prsluka – nudi veću potporu kod opterećenja, mobilnost, prilagodljivost i trajnost Kia je razvila novi robotski prsluk VEX (Vest Exoskeleton) namenjen radnicima u proizvodnji, koji puno sati… »

Odvezite novi Range Rover Evoque na QMax vikend

Auto magazin 21.09.2019
Petrol Srbija, British Motors i novi hotel Fruške Terme u jesen ulaze sa velikim nagradnim konkursom! Kompanije Petrol i British Motors u saradnji sa novim hotelom Fruške terme objavile su nagradni konkurs „ Osvojite Qmax Vikend“. Učesnici… »

Karavan A-Klasa Limuzina u Srbiji i Crnoj Gori

Auto magazin 21.09.2019
Popularna A-Klasa je po prvi put dobila svoju limuzina verziju! Budite među prvima koji će upoznati i testirati ovu kompaktnu, sportsku limuzinu u Novom Sadu, Čačku, Zlatiboru i Podgorici... Karavan A-Klase startuje u subotu 21. septembra 2019. godine… »

Šok za kandidata u autoškoli - jelen je skočio na haubu u sred bela dana (VIDEO)

Auto magazin 21.09.2019
Obuka za polaganje vozačkog ispita je za mnoge buduće vozače stresna i naporna. Zamislite novajliju za volanom, kome se u toku vožnje iznenada na haubi automobila pojavi jelen... Ovo je zaista neočkivano. I to u sred bela dana, na prometnoj… »

Istraživanje Erste Grupe - Pad proizvodnje automobila – ponuda ili potražnja?

Auto magazin 20.09.2019
Nedavno usporavanje nemačke ekonomije izazvalo je zabrinutost u ekonomijama CIE, jer je praćeno vidljivim padom proizvodnje automobila... Sa junom, godišnja nemačka proizvodnja automobila zabeležila je oštar pad na 4,7 miliona (oko milion manje u… »

Auto magazin, najnovije vesti »