Auto magazin

Potpuno nova Toyota Yaris (2020) - prve zvanične fotografije i info

Auto magazin pre 28 dana
Potpuno nova Toyota Yaris kreirana je da odgovori na sve veće izazove svakodnevnog gradskog života i sve veće zahteve današnjih kupaca kompaktnih automobila. Od gradskog vozila očekuje se da pruži i stil i praktičnost, da bude jednostavan za… »

Obnovljena Toyota C-HR - Više hibrid, više povezana i legendarna

Auto magazin pre 29 dana
Osvežena ponuda Toyote C-HR nudi izbor hibridnih pogonskih sklopova, novi multimedijalni sistem i dizajnerska poboljšanja koja rafiniraju njen izgled zadržavajući istovremeno njen legendarni stil... Pridružujući se poboljšanom 1,8-litarskom hibridu… »

Volkswagen Golf 8 - do sada neviđene FOTO

Auto magazin pre 28 dana
Premijera novog Volkswagen Golfa je planirana za 24. oktobar. Pre zvanične premijere, pojavile su se nove fotografije Golfa osme generacije, koje su snimili špijuni... Nove nezvanične fotografije objavljene su na facebooku, a čini se da na… »

Star Experience: Doživljaj iznad vaših očekivanja

Auto magazin pre 30 dana
Mercedes-Benz se u okviru evropske turneje Star Expirience Roadshow zaustavio u Srbiji, na stazi Nacionalne vozačke akademije (NAVAK). NA događaju pod sloganom "Doživljaj iznad vaših očekivanja", Mercedes-Benz je klijentima i novinarima iz Srbije… »

Zašto ne treba štedeti pri kupovini zimskih guma?

Auto magazin pre 30 dana
Zimske gume su zakonska obaveza već duži niz godina, međutim, kako se približava 1. novembar, datum predviđen za zamenu guma, veliki broj vozača pokušava da nađe način kako da odloži ovu obavezu bar na neko vreme... To nije preporučljivo, jer… »

Prvi SUV marke Aston Martin prošao završnu fazu testiranja (FOTO)

Auto magazin pre 31 dan
Aston Martin DBX je prošao najopsežnije testove u istoriji ove marke. Svakodnevni testovi su održani širom sveta, ali su britanski Silverstone i nemački Nürburgring bili ključna mesta za finalno podešavanje oslanjanja i sportskih elemenata… »

VN Japana 2019 - Bottas pobednik!

Auto magazin pre 31 dan
Na trci za VN Japana 2019, sa prve dve pozicije su startovali takmičari Ferrarija, ali je podle fantastičnog starta, pobedu odneo Valtteri Bottas u Mercedesu... Drugi kroz cilj u Japanu je prošao Sebastian Vettel, ali mu je u tome pomogla strateška… »

Otvaren novi granični prelaz Rabe na državnoj granici sa Mađarskom

Auto magazin 12.10.2019
JP „Putevi Srbije“ Vas obaveštava da je u petak, 11.10.2019.g. otvoren novi granični prelaz Rabe na granici sa Mađarskom... Događaju su prisustvovali Prvi potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, ministarka… »

Kia dobija plug-in hibride XCeed i Ceed Sportswagon

Auto magazin 12.10.2019
Kia Motors je sa razvojem plug-in hibrida za varijante XCeed i Ceed Sportswagon učinila još jedan korak na svom putu elektrifikacije. Nove varijante sa niskim emisijama štetnih gasova, koje će biti lansirane početkom iduće godine, predstavljaju… »

U Kragujevcu desetak premijera na prvom sajmu vozila za međunarodni transport

Auto magazin 12.10.2019
U prisustvu uglednih gostiju, poslovnih partnera, transportnih kompanija, predstavnika gradskih vlasti i Regionalne privredne komore, u kompleksu Šumadija sajma u Kragujevcu u četvrtak, 10. oktobra otvoren je prvi sajam komercijalnih vozila namenjenih… »

Auto magazin, najnovije vesti »