Auto magazin

Kia i ove godine sa nagradom Red Dot

Auto magazin pre 2 dana
Osvojeno priznanje Red Dot za smernice korporativnog dizajna odražava Kijine napore da dizajnom predstavlja svoje vrednosti i kupcima pruža jedinstveno iskustvo... Korporacija Kia je sa novim Red Dot priznanjem "Pobednik" za smernice korporativnog… »

LG i SoundHound zajedno za još bolje glasovne tehnologije

Auto magazin pre 4 dana
Kompanija LG Electronics (LG) potpisala je sporazum sa kompanijom SoundHound, poznatoj po razvoju glasovne veštačke inteligencije. Glavni cilj je zajednički razvoj napredne glasovne AI tehnologije, za sledeću generaciju sistema za informisanje i… »

Hankook Tire objavljuje finansijske rezultate za II kvartal 2022. godine

Auto magazin pre 6 dana
Hankook Tire je objavio finansijske rezultate kompanije u drugom kvartalu 2022. sa konsolidovanom globalnom prodajom od 2.039,9 milijardi KRW (1.520,3 miliona evra) i operativnim profitom od 175,2 milijarde KRW (130 miliona evra)... Tokom drugog kvartala… »

Secto Rally Finland 2022 - Ott Tanak pobednik (FOTO)

Auto magazin pre 7 dana
Fabrički vozač Hyundaija, Ott Tanak (Hyundai i20 N Rally1) pobednik je osmog takmičenja u kalendaru FIA Svetskog reli šampionata - Rally Finland 2022... Pogledajte galeriju: Secto Rally Finland 2022. Ott Tanak je od svog timakog kolege, Theirry… »

Auto-moto savez Srbije i JP “Pošta Srbije” ozvaničili saradnju

Auto magazin pre 8 dana
U cilju podsticanja i unapređenja organizacionih i poslovnih procesa, generalni sekretar AMSS, Milan Nikolić, i v.d. direktora JP „Pošta Srbije“, Zoran Đorđević, potpisali su u prostorijama Auto-moto saveza Srbije Ugovor, kojim je utvrđeno… »

Toyotini dizel motori koristiće i gorivo iz 100% obnovljivih izvora

Auto magazin pre 10 dana
Toyotini najsnažniji modeli s konstrukcijom karoserije postavljene na šasiju, moći će uskoro da koriste i HVO100 (HVO – Hydrotreated Vegetable Oil) dizel, nefosilno gorivo napravljeno od 100% obnovljivih izvora, kao što je na primer otpadno jestivo… »

Putevi Srbije - Ne vozi zaustavnom trakom, ne zaustavljaj život

Auto magazin pre 12 dana
JP „Putevi Srbije“ nastavlja u kontinuitetu da sprovodi aktivnosti u vezi sa unapređenjem bezbednosti saobraćaja i sistemski deluje na podizanje nivoa svesti učesnika u saobraćaju... Edukativnom kampanjom „Ne vozi zaustavnom trakom, ne… »

Koncern Volkswagen povećao profit na 10,6 milijardi evra

Auto magazin pre 14 dana
U prvoj polovini tekuće godine, nemački automobilski koncern Volkswagen povećao je svoj oporezovan profit za više od četvrtine, na 10,6 milijardi evra... Problemi na tržištu čipova i zatvaranje zbog Corona virusa u Kini, nisu sprečila nemački… »

Prvi potpuno električni krosover u MINI porodici „MINI Concept Aceman“

Auto magazin pre 16 dana
MINI brend zvanično je zakoračio u novu eru premijernim predstavljanjem novog koncepta automobila „MINI Concept Aceman“, odnosno studije o prvom krosover modelu za premijum segment malih automobila... Reč je o vozilima koja će posedovati… »

Otkrivamo trikove pakovanja automobila za četiri različita tipa odmora

Auto magazin pre 17 dana
Od adrenalinskih avanturista do posade za kampovanje, od gradskih istraživača do zaljubljenika u peščane plaže: u zavisnosti kakvu vrstu odmora priželjkujete, razlikuju se zahtevi za pakovanje automobila za put... Ukoliko se pitate kako, odgovor ima… »