Auto magazin

Rezervacije za novi Kia EV6 dostupne i u Srbiji

Auto magazin pre 12 sati
Kijina odluka da otvori rezervacije za narudžbine EV6 u fabriku doživela je izuzetan uspeh u Evropi. Od 30. marta do 30. aprila su, uključujući više od 7.300 rezervacija, zabeležili više od 33.000 zainteresovanih za Kijino prvo namensko električno… »

Enyaq iV flota za elektrifikaciju Svetskog prvenstva u hokeju na ledu

Auto magazin pre 22 sata
Ima ih 45 i prvi put u istoriji su svi električni. Flota automobila Enyaq iV osiguraće prevoz tokom predstojećeg svetskog prvenstva u hokeju na ledu 2021. godine u Letoniji. Šta vozači kažu o automobilima? Češki proizvođač automobila Škoda po… »

Mazda zaključuje fiskalnu godinu sa pozitivnom dobiti

Auto magazin pre 23 sata
Mazda Motor Corporation je danas objavila svoje celogodišnje finansijske i prodajne rezultate izvestivši o globalnoj prodaji 1.287.000 vozila tokom dvanaestomesečnog perioda koji se završio 31. marta 2021. godine... Dva najveća Mazdina tržišta… »

Alfa Romeo Giulia GTA: legenda je izašla na ulice

Auto magazin pre 2 dana
Na Balocco stazi danas počinje da se prikazuje međunarodnim medijima model Alfa Romeo Giulia GTA, kao i „ekstremna“ GTAm konfiguracija i da se organizuje test vožnja. Reč je o povratku jedne od legendi automobilizma i miljokaza u istorijatu… »

Globos osiguranje je u Q1 2021. broj 1 u ažurnosti rešavanja odštetnih zahteva u autoodgovornosti

Auto magazin pre 3 dana
Globos osiguranje je, i u prvom kvartalu 2021, kao i u celoj 2020. godini, vodeće osiguranje na srpskom tržišu po ažurnosti rešavanja odštetnih zahteva u autoodgovornosti, po zvaničnim podacima NBS... Globos osiguranje je vodeće osiguranje u… »

Renault Talk 1 - marka Renault otkriva nove ambicije

Auto magazin pre 4 dana
Luca de Meo i Renaultov brand tim podelili su juče svoju viziju marke kao predvodnice u području energetske tranzicije, najnovijih tehnologija i usluga, predane održivijem i odgovornijem poslovanju... „NOUVELLE VAGUE”: ELEKTRIČNA, TEHNOLOŠKI… »

Premijera koncepta modela Mercedes EQT – preteča novog premijum kvaliteta u segmentu malih venova

Auto magazin pre 4 dana
Sa konceptom vozila EQT, Mercedes-Benz Venovi pružaju opipljiv utisak o prvom premijum vozilu u segmentu malih venova za porodice i kupce željne slobodnih aktivnosti: T-Klasu i njenu potpuno električnu varijantu... Konceptno vozilo u skoroj serijskog… »

Testirali smo: Dacia Sandero Stepway 1.0 TCe (FOTO)

Auto magazin pre 5 dana
Dok je svet već duboko bio zagazio u krizu izazvanu korona virusom, Dacia nije sedela skrštenih ruku. U septembru prošle godine je predstavila treću generaciju modela Sandero, koji je početkom godine stigao i na srpske puteve... Novi Sandero više ne… »

Euro Sumar generalni distributer skutera i motocikala SYM

Auto magazin pre 6 dana
Širok asortiman dvotočkaša s Dalekog istoka s pouzdanošću na nivou japanskih proizvođača, ali s prihvatljivijom cenom... Euro Sumar, beogradska kompanija koja već nekoliko decenija brižljivo gradi reputaciju pouzdanog, odgovornog i uspešnog… »

Toyota Proace CITY Electic - praktičnost uz nultu emisiju

Auto magazin pre 8 dana
Nova Toyota Proace CITY Electric označava značajno proširenje palete Toyota Professional elektrifikovanih lakih teretnih vozila i vozila za prevoz putnika, čineći tako Toyotu snažnim konkurentom u segmentu kompaktnih furgona koji je vrlo prodavan u… »

Auto magazin, najnovije vesti »