Auto magazin » Vesti dana

http://www.automagazin.rs

Auto magazin

RallyRACC - Petter Solberg ponovo u akciji (VIDEO)

Auto magazin pre 4 sata
Reli šampion sveta iz 2003. godine, Petter Solberg, nastupiće na ovogodišnjem izdanju relija RallyRACC u Španiji, dvanaestom takmičenju u WRC kalendaru 2018. Atraktivni Norvežanin će voziti VW Polo R5... Podsetimo, RallyRACC održava se u terminu od 25. do 28. oktobra tekuće godine.... »

Citroen komercijalna vozila - subvencionisani lizing i popusti do 3.500 evra

Auto magazin pre 1 dan
Citroën ima osamdesetogodišnje iskustvo u kreiranju dostavnih vozila sa rešenjima koja su prilagođena različitim potrebama. U ponudi svim pravnim licima ove jeseni našli su se najtraženiji modeli dostavnih vozila, furgoni Berlingo, Jumpy i Jumper. Izvanredni Citroën pomoćnici u svakodnevnom... »

MOL Serbia traži preduzetnike koji će upravljati benzinskim stanicama

Auto magazin pre 2 dana
Kompanija MOL Serbia poziva preduzetnike da se jave na konkurs za partnere koji će upravljati benzinskim stanicama u okviru mreže koja broji 61 stanicu širom Srbije i postanu deo uspešnog tima koji punih 15 godina posluje u Srbiji... „Želimo da vlasnicima preduzeća i preduzetničkih radnji... »

AK Kompresor svečano predstavila laka komercijalna vozila

Auto magazin pre 3 dana
Auto kuća Kompresor u vrtnom centru Urban Garden u Ostružnici, svečano je predstavila laka komercijalna vozila marke Reno i Dačija... Brojni gosti i prestavnici medija imali su priliku da se upoznaju sa performansama i karakteristikama Renoovih modela Master, Kangoo i Trafic. „Laka... »

Nova Honda CR-V ekskluzivno predstavljena u Srbiji

Auto magazin pre 3 dana
Peta generacija modela HONDA CR-V nedavno je predstavljena domaćoj publici na ekskluzivnoj promociji u BelExpo centru... Ovaj model predstavlja najsavremeniji i najnapredniji SUV koji je HONDA ikada napravila i u svojoj petoj generaciji, sofisticiranost i iskustvo vožnje, podiže na još viši... »

Prvi MINI Countryman Hibrid stigao je u Srbiju

Auto magazin pre 3 dana
Plug-in hibrid MINI Cooper SE Countryman ALL4 kombinuje standardni i elektro motor zadržavajući svoje poznate vozne karakteristike... Ipak, ukoliko se odlučite da vozite samo na elektro pogon, svakodnevnoj gradskoj vožnji do posla i nazad, 40 km bi trebalo da bude sasvnim dovoljno, a time se... »

Dokazani Bosch softver za servisne radionice je značajno poboljšan

Auto magazin pre 4 dana
Bosch softver za servisne radionice Esitronic je već mnogo godina deo standardne opreme multibrend servisnih radionica. U Evropi jedna od tri nezavisne servisne radionice upotrebljava ovaj snažan i dokazan program... Trenutna verzija Esitronic 2.0 nudi auto servisima sveobuhvatan paket za efikasnu... »

Euro Sumar: Počela prodaja restilizovane Suzuki Vitare

Auto magazin pre 5 dana
Dizajnerski restilizovana i tehnički delimično unapređena, Suzuki Vitara je u novom izdanju stigla i na naše tržište i to po tek neznatno izmenjenim cenama u odnosu na prethodnu verziju... Otuda je sasvim opravdano i dalje zadržala epitet jednog od cenovno najpovoljnijih vozila u svojoj... »

Opel će do 2020. predstaviti osam potpuno novih ili osveženih modela

Auto magazin pre 6 dana
Opel nastavlja sa izvršavanjem proizvodne ofanzive PACE! plana kako bi zadovoljio potrebe kupaca i obezbedio usklađenost sa drastičnim smernicama koje se tiču emisijeCO2 u Evropi koje će se primenjivati 2020. godine... Buduća gama će obezbediti održivu i uspešnu budućnost kako za kompaniju... »

Prvi pogled na budući Škoda kompaktni model

Auto magazin pre 7 dana
ŠKODA objavljuje siluetu kako bi javnosti omogućila prvi uvid u novi model sve popularnijeg segmenta kompaktnih automobila. Pruža prvi doživljaj prepoznatljivog i dinamičnog dizajna ovog modela s petoro vrata... Ovaj hatchback pruža dizajn studije VISION RS koji je privukao ogromnu pažnju na... »

Milojević: Priča o nameštanju rezultata nas ne dotiče

Večernje novosti  pre 45 minuta  još 22 povezane

Isplivale prve informacije: Novinar je ubijen

B92  pre 17 minuta  još 22 povezane

Izgorela trećina rezervata Carska bara

RTV  pre 2 sata  još 18 povezanih

Vučić: Šta god da je Kosovo za Amerikance, za nas je takozvano

Vesti online  pre 1 sat  još 17 povezanih

Maja: Imale smo sastanak pre meča i pričale o motivaciji

B92  pre 2 sata  još 15 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.