Auto magazin » Vesti dana

http://www.automagazin.rs

Auto magazin

Rally Argentina 2019 - Tanak najbrži na uvodnom specijalu

Auto magazin pre 6 sati
Posle kratke pauze, najbolji reli vozači na svetu nastavljaju odmeravanje snaga. Svetski reli šampionat se preselio u Južnu Ameriku, gde je već održan uvodni specijalni ispit... I na shakedownu i na uvodnom brzinskom ispitu, najbrži je bio sjajni Ott Tanak, koji je u svojoj Toyoti Yaris WRC... »

Range Rover Evoque već sada zadovoljava emisione norme za 2020. godinu - i to dizel

Auto magazin pre 22 sata
Land Rover se može pohvaliti automobilom, koji već sada ispunjava stroge ekološke norme, koje na snagu stupaju 2020. godine... Novi Range Rover Evoque je prvi kompaktni SUV, koji već sada ispunjava ekološke norme vezane za emisije štetnih materija. Novi standard RDE2 (Real Driving Emissions... »

BMW M135i xDrive procureo u svet - imamo prve tajne fotografije!

Auto magazin pre 1 dan
Minhenski proizvođač automobila nije uspeo od očiju javnosti da sačuva novu generaciju BMW serije 1. Špijuni su snimili top verziju nove generacije popularne serije 1 - BMW M135i xDrive... BMW M135i xDrive vrhunac ponude buduće "jedinice", koji će zameniti aktuelni M140i, kojeg je... »

Ovakav parking još niste videli - prima skoro dvostruko više automobila (VIDEO)

Auto magazin pre 2 dana
Kina je najveće automobilsko tržište na svetu, što donosi nove probleme. Najveći problem u velikim gradovima je nedovoljno parking prostora. Nismo dugo čekali, da inovativni Kinezi osmisle nova rešenja za ovaj problem... Kineski grad Chongqing ima više stanovnika od cele Srbije. Sa svojih... »

Škoda Kodiaq RS katastrofalna na testu severnog jelena (VIDEO)

Auto magazin pre 3 dana
Da li mislite, da kada kupite sportsku verziju određenog automobila, dobijate sportske performanse ali i značajno bolju upravljivost? Vaša očekivanja su logična, ali kod modela Škoda Kodiaq RS ona su uzaludna... Ako želite ono najbolje od evropske ponude SUV modela Škode, verovatno ciljate... »

Novi BMW serije 1 (F40) - špijunske informacije i foto

Auto magazin pre 3 dana
Dolazeća treća generacija modela BMW serije 1 (F40) koristi novu platformu FAAR, sa pogonom na prednje točkove, koja obezbeđuje smanjenje mase od 25 kilograma u odnosu na prethodnika... Osnova nove serije 1 biće nova platforma FAAR (Frontantriebsarchitektur), koja zahvaljujući poprečno... »

Renault EZ-FLEX: inovativni eksperiment sa svrhom boljeg razumevanja poslednje faze gradske dostave

Auto magazin pre 4 dana
Renault EZ-FLEX je kompaktno i upravljivo vozilo stvoreno za neometano kretanje gradom. S obzirom na veličinu teretnog prostora, njegove dimenzije su optimalne... Njegova dužina (3,86 m), širina (1,65 m) i visina (1,88 m) su dovoljno male da može da pristupi parkiralištima. Teretni kapacitet od... »

Brisel difinitivno pooštrio emisione norme - posledice će biti velike

Auto magazin pre 6 dana
Evropska komisija je definitivno odobrila nove, strože standarde emisije za putnička i laka komercijalna vozila. Do 2030. godine, proizvođači automobila će morati emisiju ugljen-dioksida (CO2) da smanje za 31 do 37,5 procenata... Prema novoj regulativi, za nove putničke automobile emisija CO2... »

Vozili smo: BMW 320d (G20)

Auto magazin pre 7 dana
BMW serije 3 je minhenski bestseller, koji na svom kontu ima više od 15 miliona prodatih primeraka. Zato ne čudi što sedma generacija ovog kvalitetnog automobila ima jednako visoke ambicije. Lakši je, snažniji, štedljiviji i bezbedniji od svog prethodnika. BMW serije 3 jasno pokazuje ko je... »

Toyotine premijere u Šangaju - Toyota ubrzava elektrifikaciju

Auto magazin pre 7 dana
Toyota planira da tokom prve polovine 2020. na globalnom nivou u ponudu uvede više od 10 modela koje pokreće struja iz akumulatora i stalno se kreće napred u popularizaciji elektrifikovanih vozila, postavljajući cilj prodaje više od 5,5 miliona elektrifikovanih vozila na globalnom nivou do... »

Vučić se sastao sa Lukašenkom u Pekingu

Večernje novosti  pre 1 sat  još 13 povezanih

Jokić: Moja najbolja partija u karijeri nije bila dovoljna

B92  pre 20 minuta  još 12 povezanih

Dodik: Sastanak sa papom će sve objasniti

Vesti online  pre 32 minuta  još 6 povezanih

VIDEO: Šimpanza bez problema koristi Instagram na telefonu

Radio 021  pre 13 minuta  još 3 povezane

AMS S: Dobra prohodnost, očekuje se veći broj vozila

IndeksOnline  pre 1 sat  još 5 povezanih
©2019 Netmark d.o.o.