Auto magazin » Vesti dana

http://www.automagazin.rs

Auto magazin

Volvo FH - izbor vozača već četvrt veka

Auto magazin pre 1 dan
Jedinstveni fokus vozača i istinski revolucionarna kabina utirali su put ka momentalnom uspehu kamiona Volvo FH-a kada se pojavio 1993. godine... Bio je to i tehnički najsavremeniji kamion svog vremena. Četvrt veka kasnije, on je i dalje inovativni lider, posebno na područjima koja direktno... »

MiG29 protiv superbrzog Lamba - šta mislite, ko je brži (VIDEO)

Auto magazin pre 2 dana
Takmičenje supersportskih automobila i avionima, nije retka pojava, ali svako novo odmeravanje snaga privlači veliku pažnju javnosti. Najnoviji primer je trka MiG-29K i Lamborghini Huracán Performante... Lamborghini Huracan Performante je jedan od najatraktivnijih itlijanskih automobila... »

Nissan-LF Auto Centar: Specijalna ponuda za Nissan Qashqai

Auto magazin pre 3 dana
Ušteda pri kupovini Qashqaia 1.2 DIG i do 3.000 evra. Pulsar 1.5 DCI Acenta NC po posebnoj ceni od 15.890 evra sa PDV-om. Vaučer za trodnevni besplatan boravak na Zlatiboru... Avgustovske vrućine „tope“ cene ovlašćenog dilera Nissana, beogradskog LF Auto Centra: najpopularniji i... »

Saobraćajna edukacija Volvo kamiona u osnovnoj školi u Đurđevu

Auto magazin pre 3 dana
U Osnovoj školi Jovan Jovanović Zmaj u Đurđevu, selu južnobačkog okruga koje se nalazi u blizini Novog Sada, a od opštinskog mesta Žabalj udaljeno pet kilometara, u organizaciji Volvo kamiona Srbija i zaposlenih u toj školi, 22. maja je održana edukativna radionica „Stani, pogledaj,... »

Modernizovani Fiat 500X se bliži - dobija i nove motore

Auto magazin pre 5 dana
Nedugo posle Jeepa Renegade, proces zatezanja bora prošao je i tehnički blizanac Fiat 500 X. Italijanski proizvođač objavio je prvu fotografiju osveženog 500X, koji pod haubom ima i novu tehniku... Fiat je u popularni segment malih SUV modela stigao početkom 2015. godine. Za modelsku godinu... »

BMW X7 prošao ekstremne testove - spreman za premijeru (VIDEO)

Auto magazin pre 5 dana
Predstavljanje novog SUV modela BMW X7 nezadrživo se bliži. Pred samu premijeru, nemački proizvođač nam predstavlja, u kakvim uslovima je testirao svoj novi luksuzni SUV... Novi BMW X7 testiran je na dalekom severu, u uslovima niskih temperatura, zatim u pustinjskim uslovima, kao i na putevima... »

Rallye Deutschland 2018 - Najbolji reli vozači sveta stigli u nemačke vinograde (VIDEO)

Auto magazin pre 6 dana
Najbolji reli vozači na svetu, sledeće sedmice odmeriće svoje snage na ADAC Rallye Deutschland 2018, devetom takmičenju u kalendaru FIA Svetskog reli šampionata 2018... Sa centrom u pokrajini Saarland i karakterističnim brzinskim ispitima u pokrajini Rajna-Palatinat, Reli Nemačka je veoma... »

Ova kuća je san svakog trkača - pogledajte zašto (FOTO)

Auto magazin pre 8 dana
Spadate u one koji obožavaju da voze karting, ali ne želite skupo da plaćate svaku vožnju? Pred vama je jedinstvena mogućnost, da imate sopstvenu karting stazu - nažalost, ponovo je najveća prepreka cena, koja je astronomska... Ako ste zainteresovani za kupovinu ove kuće u Irskoj, sa velikim... »

SEAT Boutique Concept - Originalni pristup prodaji automobila u Novom Sadu

Auto magazin pre 9 dana
Navikli ste da automobile tražite na internetu, a da ih uživo pogledate i testirate u salonima dilerskih kuća? Možda treba da promenite naviku... Poslovni modeli se danas transformišu pod uticajem novih navika potrošača i novih digitalnih mogućnosti. Zato danas imamo tzv. fast fashion,... »

MOL Serbia imenovala Natašu Pjevac Vukšić za v.d. direktorku kompanije

Auto magazin pre 10 dana
Kompanija MOL Serbia donela je odluku da na mesto v.d. generalne direktorke imenuje Natašu Pjevac Vukšić, dosadašnju direktorku maloprodaje... Nataša Pjevac Vukšić na ovu poziciju dolazi u trenutku kada kompanija ima značajne planove za naredni period. Proteklih šest godina, Nataša Pjevac... »

Zatvoren kamp na Zlatiboru, deca vraćena svojim kućama

SEEbiz  pre 5 sati  još 18 povezanih

Otkazuje se vojna parada jer je preskupa

Vesti online  pre 6 sati  još 16 povezanih

Tri odlaganja u Sinsinatiju: Đoković ima brejk, nastavak oko 18.30

Mozzart sport  pre 8 sati  još 18 povezanih

Od danas svi građani imaju pravo na besplatnu Dina karticu

Gde investirati  pre 6 sati  još 12 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.