Auto magazin

Unapređeni Kia Stinger: više tehnologije, snage i bezbednosti

Auto magazin 02.09.2020
Kia je upravo predstavila nešto više podataka o unapređenom Stingeru iz kojih je vidljivo da je ova sportska limuzina doživela osetna poboljšanja sa kojima je učvrstila svoj gran turismo karakter... Pored osveženog dizajna je unapređeni Kia… »

Renault Clio slavi 30. rođendan

Auto magazin 01.09.2020
Trideset godina evolucije dizajna i tehnologije, trideset godina ispunjavanja potreba aktivnih kupaca, trideset godina uživanja u životu... Ko danas može da kaže da još nije čuo za Clio? Gotovo svako ima priču, noviju ili stariju, sa onim koji već… »

Lepe vesti za vozače električnih automobila – besplatno punjenje i u Belgrade Waterfront-u

Auto magazin 01.09.2020
Punjenje električnih automobila u Beogradu dostupno je na nekoliko javnih lokacija širom grada, a najnovija među njima nalazi se u okviru Belgrade Waterfront-a... Dobra vest za sve koji voze popularne „nečujne četvorotočkaše“ je da sada mogu da… »

Jaxa i Toyota najavili Lunar Cruiser - specijalno vozilo za istraživanje meseca

Auto magazin 31.08.2020
Japanska agencija za aerokosmičko istraživanje (JAXA - Japan Aerospace Exploration Agency) i Toyota Motor Corporation (Toyota) najavili su vozilo pod nadimkom LUNAR CRUISER koje će se koristiti za istraživanje Meseca... JAXA i Toyota ranije su… »

F1 VN Belgije 2020 - Hamilton ima pol poziciju, koju je posvetio nedavno preminulom glumcu

Auto magazin 30.08.2020
Lewis Hamilton bio je najbrži u kvalifikacijama pred trku za VN Belgije na stazi Spa-Francorchamps. Britanac u Mercedesu je stigao do 93. pole pozicije u karijeri... Hamilton je ovu pole poziciju posvetio nedavno preminulom glumcu, Chadwicku Bosemanu… »

Rusija na čudan način podržava domaću autoindustriju - država kupila 15.000 automobila marke Lada

Auto magazin 28.08.2020
Svetska pandemija korona virusa nije zaobišla ni Rusiju, kao ni njenu automobisku industriju. Za razliku od država u zapadnoj Evropi, koje sistemskim merama pokušavaju da povećaju tražnju za novim automobilima, Rusija se odlučila za neobičan način… »

Informacije o radovima i odvijanju saobraćaja na deonici autoputa Niš - Beograd

Auto magazin 27.08.2020
JP „Putevi Srbije“ obaveštava javnost da se na državnom putu IA reda broj 1, (autoput E-75 Niš-Beograd) od petka, 28.08. do nedelje, 30.08.2020.g. u popodnevnim i večernjim satima očekuje usporeno odvijanje saobraćaja u smeru ka Beogradu… »

Škoda Auto je zvanični partner trke Tour de France sedamnaesti put

Auto magazin 26.08.2020
Škoda Auto ove godine podržava sedamnaesti put za redom Tour de France (29. avgust – 20. septembar 2020) kao zvanični partner. Kompanija obezbeđuje do 250 automobila za organizaciju trke, uključujući komandno vozilo („Red Car“) za Christian… »

Novi Kia Sorento će sam parkirati na uskim parkinzima

Auto magazin 26.08.2020
Kia je objavila da će novi Sorento, koji u Evropu dolazi na jesen, biti opremljen novom funkcijom daljinskog parkiranja (RSPA – Remote Smart Parking Assist). Sistem sa upotrebom dugmeta na pametnom ključu vozačima olakšava pomeranje vozila na uskim… »

WRC 2020 - Japan otkazan, Belgija potvrđena

Auto magazin 25.08.2020
Kalendar FIA Svetskog reli šampionata 2020 još jednom je promenjen. Rally Japan je otkazan zbog Korona-pandemije, a umesto ovog takmičenja održaće se belgijski Ypres Rally... Finale ovogodišnjeg FIA Svetskog reli šampionata biće održano od 19. do… »

Auto magazin, najnovije vesti »