Auto magazin

Novi Opel Crossland: Mnogo više od samo lepog izgleda

Auto magazin pre 17 dana
Svež i kompaktan spolja, veoma prostran i svestran iznutra sa modernim SUV izgledom. To je novi Opel Crossland, prvi model koji je usvojio nepogrešivo novo lice brenda, predstavljen samo par nedelja ranije kod Opel Mokka-e... Kao što je slučaj i kod… »

Iznenađenje u Nemačkoj - u septembru zabeležen međugodišnji rast prodaje

Auto magazin pre 18 dana
U Nemačkoj je u septembru mesecu registrovano 265.227 putničkih automobila, što je za 8,4 procenta bolji rezultat od onog koji je ostvaren u istom mesecu prošle godine... Ovo je saopštio Savezni ured za motorna vozila (KBA). Tradicionalno, najveći… »

Prodaja novih Volvo kamiona koji vozačima olakšavaju donošenje pravih odluka je počela u Srbiji

Auto magazin pre 19 dana
Prodaja novih Volvo kamiona koji vozačima olakšavaju donošenje pravih odluka je počela u Srbiji... Novi teški kamioni kompanije Volvo Trucks, koji su pušteni u prodaju u 37oj nedelji, razvijeni su kako bi pomogli vozačima da efikasno, sigurno i… »

Kia Motors objavila septembarske podatke o prodaji u svetu

Auto magazin pre 19 dana
Septembrska globalna prodaja iznosila 260.023 vozila, 10 posto više nego prošle godine... Iz Kia Motors Corporation javljaju da su u septembru širom sveta ukupno prodali 260.023 vozila, što je 10,3% više nego u septembru prošle godine… »

Kada Audi RS4 nije dovoljan, dolazi ABT RS4-S (FOTO)

Auto magazin pre 20 dana
Audi RS4 nedavno je prošao modernizaciju i već je prošao kroz fazu modifikacije u slavnoj tjunerskoj kompaniji ABT. Rezultat je ABT RS4-S, koji je dobio novi aerodinamički paket i novu "porciju" snage pod haubom... Maksimalna snaga motora povećana je… »

Volkswagen ID.3 promešao karte na norveškom tržištu

Auto magazin pre 22 dana
Sa dolaskom VW ID.3 u Norvešku, tamošnje tržište električnih automobila dostilo je novi rekord. Sve je manje interesovanja za automobile sa konvencionalnim pogonom u ovoj skandinavskoj zemlji... U Norveškoj se sve više pokazuju prednosti kupovine… »

Uručune eko nagrade u Srbiji

Auto magazin pre 23 dana
U Agenciji za zaštitu životne sredine u Beogradu, uručena ekološka priznanja za ovu godinu... Nagrada za Eko Auto 2020. godine i posebna priznanja trebalo je, po tradiciji, da budu uručeni tokom pprolećnog sajma automobila BG CarShow 07 u Beogradu… »

Aston Martin Victor - V12 sa manuelnim menjačem, da moguće je!

Auto magazin pre 24 dana
Britanski proizvođač ekskluzivnih automobila oživeo je retro-sportski model sa motorom snage 850 KS. Aston Martin Victor By Q za sada postoji u jednom jedinom primerku... Ovim modelom, Aston Martin slavi 70 godina postojanja modela Vantage i njegov… »

Unapređeni Kia Stinger u Evropi do kraja godine

Auto magazin pre 25 dana
Kia je nedavno predstavila podatke o unapređenom Stingeru, koji će se prodavati u Evropi. Kijina prestižna fastback sportska limuzina sada donosi osvežen dizajn sa kojim će učvrstiti svoj gran turismo karakter, dok je ujedno dobila mnoštvo novih… »

Novi Dacia Sandero Stepway i Logan

Auto magazin pre 26 dana
Trećom generacijom Sandera Stepway i Logana Dacia jednim mahom obnavlja svoja dva legendarna modela i redefiniše esencijalni, savremeni automobil, uvek usmeren na stvarne potrebe svojih kupaca po najboljim cenama... Spoljašnji dizajn novog Sandera… »

Auto magazin, najnovije vesti »