Auto magazin

Opel Srbija predstavio podmlađanu gamu lakih komercijalnih vozila

Auto magazin pre 18 dana
Kompanija Opel Srbija predstavila je po prvi put podmlađenu gamu lakih komercijalnih vozila, a Opel Vivaro, Movano i Combo zajedno čine da nemački brend ima najmlađu gamu ove vrste vozila na tržištu... Opel je pokrenuo model ofanzive za laka… »

Škoda Octavia: ikona brenda napreduje u pogledu tehnologije i dizajna

Auto magazin pre 19 dana
Octavia je srce i pokretač brenda Škoda, predvodnik i najprodavaniji model. I baš u trenutku kada slavi 60 godina od početka proizvodnje, češki proizvođač predstavlja najnovije izdanje bestselera. .. Četvrta generacija modela Škoda Octavia je… »

Ford nam priprema iznenađenje - poznat datum premijere (VIDEO

Auto magazin pre 20 dana
Kompanija Ford konačno je objavila datum premijere dugo očekivanog električnog SUV modela, za čiji izgled su dizajneri crpeli inspiraju iz sportskog modela Mustang... Posle mnogobrojnih spekulacija, konačno imamo nešto zvanično o novom Ford… »

Pogledajte kako izgleda unutrašnjost novog VW Golfa 8 (VIDEO)

Auto magazin pre 21 dan
Volkswagen Golf 8 je sigurno jedan od najpopularnijih ovogodišnjih premijera. Golf "osmica" je konačno ugledala svetlost dana, a pred nama su i prva video predstavljanja... Ako spoljašnjst nije nikakva revolucija, onda je to sigurni njegova… »

WRC - Ott Tanak je novi reli šampion sveta!

Auto magazin pre 23 dana
Jedna era je završena! Posle 15 godina, svetski reli šampion ne zove se Sebastien i ne dolazi iz Francuske. Estonac Ott Tanak i njegov suvozač Martin Jarveoja u Toyoti Yaris WRC danas su postali novi FIA svetski reli šampioni! Pogledajte: RallyRACC… »

RallyRACC Catalunya 2019 - Neuville vodi, borba za titulu se dramatizuje (FOTO)

Auto magazin pre 22 dana
Hyundai je poslao Neuvillea na prvu poziciju, a iza njega se odlično drže njegove timske kolege Sordo i Loeb. Tanak drži svoj tempo, a Ogier je stigao do osme pozicije u generalnom plasmanu. To je drugi dan relija Katalonija... Pogledajte: RallyRACC… »

Kia razvija radarski tempomat sa tehnologijom mašinskog učenja (SCC-ML)

Auto magazin pre 23 dana
Kia Motors - najstariji južnokorejski proizvođač automobila – najavila je da će zajedno sa ostalim članovima poslovne grupacije Hyundai Motor Group (HMG), razvijati radarski tempomat, koji će kao prvi na svetu koristiti mašinsko učenje (Smart… »

RallyRACC Catalunya 2019 - Vodi Loeb, Ogier u problemima (FOTO)

Auto magazin pre 23 dana
Ne, nismo vratili vreme i niste pogrešili stranicu. Na čelu Rally Catalunya-Costa Daurada, pretposlednjeg takmičenja u FIA Svetskom reli šampionatu 2019, nalazi se 45-godišnji Sebastien Loeb u automobilu Hyundai i20 Coupe WRC... Pogledajte: RallyRACC… »

Opel nastavlja ofanzivu elektrifikacije: Osam elektrifikovanih modela do 2021.

Auto magazin pre 24 dana
Opel nastavlja da napreduje sa svojom ofanzivom elektrifikacije u velikoj razmeri. Već do 2021. godine, tradicionalni brend iz Riselshajma će ponuditi ukupno osam elektrifikovanih vozila u bitnim segmentima tržišta... „Elektrifikovaćemo kompletnu… »

VW Golf 8 je konačno otkriven! Prve zvanične fotografije i informacije

Auto magazin pre 25 dana
Osma generacija bestsellera iz Wolfsburga je pred nama - VW Golf. Iako je možda u dizajnerskom smislu evolucija, ispod "lima" je revolucija - motori su ekološki prihvatljiviji, Golf je potpuno digitalizovan i opremljen mnogobrojnim sistemima… »

Auto magazin, najnovije vesti »