B92 » Vesti dana

http://www.b92.net

B92

Objavljen snimak nastao dan pre smrti poznatog pevača /VIDEO

B92 pre 15 sati
B92: Objavljen snimak nastao dan pre smrti poznatog pevača /VIDEO
Pevač Prins preminuo je 21. aprila 2016. godine. Nakon dvogodišnje istrage, objavljeni su video-snimci nastali dan pre smrti i nakon smrti poznatog pevača. Na snimku sa sigurnosne kamere, 24 sata pred smrt, vidi se kako Prins ulazi u kliniku doktora Majkla Toda Šulenberga, a sa njima i njegov... »

Kinezima ne daju dozvolu za trasu na auto-putu do Bara

B92 pre 15 sati
B92: Kinezima ne daju dozvolu za trasu na auto-putu do Bara
U rešenju se navodi da je zahtev investitora neosnovan. Ministarstvo održivog razvoja i turizma (MTOR) odbilo je zahtev za izdavanje građevinske dozvole za izgradnju dela deonice 4.4.2 autoputa otvorena trasa Bar-Boljare, na prioritetnoj deonici Smokovac-Mateševo, na području katastarske... »

Dali bi i poslednji dinar da ih uposle u Srbiji, ali oni neće

B92 pre 15 sati
B92: Dali bi i poslednji dinar da ih uposle u Srbiji, ali oni neće
Na tržištu rada u Srbiji u poslednje vreme tesari, stolari, armirači i drugi vrsni majstori građevinske struke zlata su vredni. Poslodavci bi dali poslednji dinar da uposle kvalitetnog majstora, ali to je teško jer ih sve manje ima. Uprkos tome što potreba za njima postoji, interesovanje za... »

Oglasila se slavna glumica povodom izbegavanja jevrejskog Nobela

B92 pre 10 sati
B92: Oglasila se slavna glumica povodom izbegavanja jevrejskog Nobela
Američka glumica, rodom iz Izraela, Natali Portman izjavila je da ona ne podržava pokret bojkota, deinvestiranja i sankcija protiv Izraela i da je odlučila da ne prisustvuje ceremoniji dodele nagrade "Dženezis" (Genesis) u znak protesta protiv politike premijera Izraela Benjamina Netanjahua.... »

Pro Evolution Soccer ostaje bez UEFA licence

B92 pre 11 sati
B92: Pro Evolution Soccer ostaje bez UEFA licence
Prethodnih 10 godina smo u svim izdanjima Konamijevog Pro Evolution Soccera imali prilike da igramo najprestižniji turnir u fudbalu – UEFA Ligu Šampiona i Ligu Evrope. To u daljim izdanjima neće biti slučaj zato što je UEFA proglasila da Konami stavlja tačku na njihovu deceniju jaku... »

Kako je misteriozna bolest uništila skoro celu zemlju

B92 pre 18 sati
B92: Kako je misteriozna bolest uništila skoro celu zemlju
Desetine hiljada ljudi moralo je da umre pre nego što je prihvaćena izmena u ishrani koja je spasla društvo. Godine 1877. japanski car gledao je kako njegova rođaka, princeza Kazu, umire od bolesti zvane 'kakke'. U pitanju je bilo medicinsko stanje od kojeg otiču noge, a govor se usporava.... »

Elizabeta Druga slavi 92. rođendan i nikad nije bila popularnija

B92 pre 14 sati
B92: Elizabeta Druga slavi 92. rođendan i nikad nije bila popularnija
Britanska kraljica Elizabeta Druga, najdugovečnija vladarka u Velikoj Britaniji, danas slavi 92. rođendan i nikada nije bila popularnija, pokazuju ankete. Prema rezultatima ankete YouGova, pozitivno mišljenje o Elizabeti Drugoj ima 76 posto Britanaca. Ona je i 329. najbogatija osoba u zemlji s... »

"Od 3 hektara pod voćem može da živi četvoročlana porodica"

B92 pre 5 sati
B92: "Od 3 hektara pod voćem može da živi četvoročlana porodica"
"Budućnost srpskog agrara je u modernim tehnologijama, pažljivom odabiru sorti i uspešnom plasmanu na tržišta, a samo udruženi možemo stići do tog cilja". Milan Krkobabić, zadužen u Vladi Srbije za regionalni razvoj posetio je zemljoradničku zadrugu „Profortun“, u Kisaču, i tom... »

Linta: Diskriminacija Srba u Federaciji BiH

B92 pre 11 sati
B92: Linta: Diskriminacija Srba u Federaciji BiH
Srbi u Federaciji BiH se suočavaju sa diskriminacijom u mnogim oblastima života. To je izjavio Miodrag Linta, zamenik predsednika skupštinskog Odbora za dijasporu i Srbe u regionu osnivačkom skupu Zajednice srpskih zavičajnih udruženja u Drvaru. Linta je istakao da se Srbi u Federaciji BiH... »

"Ohrabruje što RUS nastavlja da podržava ženevski proces"

B92 pre 12 sati
B92: "Ohrabruje što RUS nastavlja da podržava ženevski proces"
Specijalni izaslanik UN za Siriju kaže da je ohrabren zato što Rusija nastavlja da podržava ženevski proces o postizanju političkog rešenja za sukob u Siriji. Stafan de Mistura je poručio šefu ruske diplomatije Sergeju Lavrovu da ceni što Rusija nastavlja da se zalaže za politički proces,... »

Hrvatski MSP: Vulin do daljeg nije dobrodošao u Hrvatsku

Večernje novosti  pre 3 sata  još 2 povezane

Na sahrani Barbare Buš četiri bivša predsednika SAD

Večernje novosti  pre 5 sati  još 2 povezane

Erdogan: Stotine Turaka i pobunjenika poginulo u Afrinu

Večernje novosti  pre 3 sata  još 1 povezana
©2018 Netmark d.o.o.