B92 » Vesti dana

http://www.b92.net

B92

Jutarnji: Srbiji ugrožena vizna liberalizacija; Dačić...

B92 pre 12 sati
B92: Jutarnji: Srbiji ugrožena vizna liberalizacija; Dačić...
"Jutarnji list" tvrdi da je Srbiji ugrožena vizna liberalizacija zbog ukidanja viza trećim državama jer otežava borbu protiv ilegalnih migracija na Balkanu i EU. Šef srpske diplomatije Ivica Dačić kaže da je vizna politika sa EU usaglašena, ali i da Srbija ima svoje interese, te da naša... »

Da li je Melanija upravo "udarila šamar" svom suprugu?

B92 pre 17 sati
B92: Da li je Melanija upravo "udarila šamar" svom suprugu?
Vašington, London -- Melanija Tramp zabrinuta zbog sporne politike razdvajanja porodica prilikom ilegalnog ulaska u SAD, rekavši da "mrzi kada decu odvajaju od roditelja". Uz to, izrazila je nadu da će i republikanci i demokrate u Kongresu SAD napokon moći da se dogovore kako bi sproveli... »

LE: Proglašena epidemija boginja u fabrici Džinsi Srbija

B92 pre 13 sati
B92: LE: Proglašena epidemija boginja u fabrici Džinsi Srbija
Leskovački Zavod za javno zdravlje proglasio je epidemiju malih boginja u tekstilnoj fabrici "Džinsi Srbija". Od morbila je obolelo 20 radnika, rečeno je agenciji Beta u toj zdravstvenoj ustanovi. Samo jedna osoba je hospitalizovana sa komplikacijama, dok su ostali na kućnom lečenju, ali se... »

Kozarev: Priština beži od dijaloga

B92 pre 19 sati
B92: Kozarev: Priština beži od dijaloga
Beograd -- Neistina je da Beograd ne sprovodi bilo šta, a jedino je tačno da Priština beži od dijaloga, kaže zamenik direktora Kancelarije za KiM Dušan Kozarev. "Beograd je ispunio sve obaveze preuzete Prvim briselskim sporazumom, a Priština i njen glavni pregovarač Avni Arifi nesuvislim... »

Drecun: O kakvoj pravdi i napretku na KiM govori Euleks?

B92 pre 19 sati
B92: Drecun: O kakvoj pravdi i napretku na KiM govori Euleks?
Predsednik skupštinskog odbora za KiM Milovan Drecun rekao je da kosovske institucije još uvek ne procesuiraju zločine nad Srbima. Drecun je dodao da nisu zaštitili srpski narod i njegovu imovinu Drecun je to rekao komentarišući izjavu šefice Euleksa Aleksandre Papadopulu, koja smatra da je... »

Ambasade SAD i Nemačke: Za vojsku Kosova izmene ustava

B92 pre 19 sati
B92: Ambasade SAD i Nemačke: Za vojsku Kosova izmene ustava
Priština -- Ambasade SAD i Nemačke ponovileda su za transformaciju Kosovskih snaga bezbednosti (KSB) u kosovske oružane snage neophodne izmene ustava, piše "Zeri". Američka ambasada u Prištini saopštila je da podržava prelazak KSB u oružane snage, ali je podvukla da se to mora učiniti kroz... »

Hitna pomoć: Pet nesreća, u jednoj nastradao biciklista

B92 pre 22 sata
B92: Hitna pomoć: Pet nesreća, u jednoj nastradao biciklista
U Beogradu se prethodne noći dogodilo pet saobraćajnih nezgoda. U jednoj nezgodi teške povrede je zadobio biciklista, koji je od posledica povreda preminuo, rečeno je jutros u Hitnoj pomoći. Saradnik Hitne pomoći za komunikaciju s medijima Mirko Lutovac rekao je agenciji Beta da je muškarac... »

Dalić poslao Kalinića kući: On nikad nije spreman

B92 pre 12 sati
B92: Dalić poslao Kalinića kući: On nikad nije spreman
Fudbaler Hrvatske Nikola Kalinić i zvanično je izbačen iz te reprezentacije od strane selektora Zlatka Dalića. Potvrđena je informacija da je Kalinić blizu odlaska kući, jer je odbio da uđe na meč protiv Nigerije kao izmena, a kao razlog rekao da ima problem sa bolom u leđima. "Na utakmici... »

Imenovani pomoćnici gradonačelnika, Folić urbanista

B92 pre 8 sati
B92: Imenovani pomoćnici gradonačelnika, Folić urbanista
Beograd -- Na sajtu Grada Beograda objavljeno je da su pomoćnici gradonačelnika Beograda Zorana Radojičića - Andreja Mladenović, Aleksandar Marković i Aca Petrović. Na funkciji glavnog urbaniste i u novom mandatu je Milutin Folić. Za gradonačelnika Beograda Radojičić je izabran na sednici... »

Uhapšen direktor Audija zbog "dizelgejt" afere

B92 pre 16 sati
B92: Uhapšen direktor Audija zbog "dizelgejt" afere
Glavni izvršni direktor Audija Rupert Štadler uhapšen je u okviru istrage u vezi sa za skandalom sa lažiranjem rezultata testova emisije izduvnih gasova. "Potvrđujemo da je gospodin Štadler jutros uhapšen. U toku je njegovo saslušanje kako bi se utvrdilo da li će biti zadržan u pritvoru",... »

©2018 Netmark d.o.o.