B92 » Vesti dana

http://www.b92.net

B92

"Rat" na Tviteru: Dragi Čedomire...

B92 pre 4 sata
B92: "Rat" na Tviteru: Dragi Čedomire...
Beograd -- Predsednik LDP Čedomir Jovanović i predsednik Nove stranke Zoran Živković razmenili su uvrede na Tviteru. Povod za obračun na toj društvenoj mreži bio je tvit u kome je lider LDP ocenjivao političke domete NS. Naime, Jovanović je komentarisao broj delegata NS na konferenciji te... »

Stručnjak za klađenje: Da sam mafijaš, ne bih se kladio u Francuskoj

B92 pre 10 sati
B92: Stručnjak za klađenje: Da sam mafijaš, ne bih se kladio u Francuskoj
Susret između PSŽ i Crvene zvezde i dalje privlači veliku pažnju evropske javnosti, a oglasio se i jedan od najvećih stručnjaka za klađenje u Francuskoj. Kristijan Kalb tvrdi da su smešne optužbe da je bilo pokušaja klađenja na tlu Francuske u meču Lige šampiona i dodaje da takav... »

Asanžu delimično odboren pristup internetu

B92 pre 16 sati
B92: Asanžu delimično odboren pristup internetu
London -- Ekvador ponovo omogućio delimični pristup internetu osnivaču Vikiliksa Džulijanu Asanžu, koji se više od šest godina nalazi u zgradi te ambasade u Londonu. Ovu informaciju su saopštili Vikiliks i Asanžov advokat Greg Barns. Asanžu je komunikacija sa spoljnim svetom prekinuta u... »

Incident, dva prekida: Skupština u Novom Pazaru (ne)zaseda

B92 pre 6 sati
B92: Incident, dva prekida: Skupština u Novom Pazaru (ne)zaseda
Posle incidenta i dva prekida zasedanja, u sali novopazarske Skupštine ostali su samo odbornici opozicione Stranke pravde i pomirenja (SPP) i građani. Predsednica Skupštine Ifeta Radončić je tražila da odbornici SPP ostanu na sednici a građani napuste salu, ali su na kraju i odbornici SPP... »

Ardi Turanu preti 12,5 godina zatvora zbog pretnji pištoljem

B92 pre 2 sata
B92: Ardi Turanu preti 12,5 godina zatvora zbog pretnji pištoljem
Tursko tužilaštvo zatražilo je zatvorsku kaznu od 12,5 godina za fudbalera Barselone Ardu Turana, koji je u tuči u noćnom klubu navodno slomio nos pevaču. Kako su preneli turski mediji, incident se dogodio prošle nedelje u jednom noćnom klubu, nakon što je navodno Turan dobacivao supruzi... »

DSS: Nismo sigurni za SzS, daćemo sebi još malo vremena

B92 pre 12 sati
B92: DSS: Nismo sigurni za SzS, daćemo sebi još malo vremena
Beograd -- Predsednik DSS Miloš Jovanović izjavio je da "nije sasvim siguran da udruživanje u Savez za Srbije može biti instrument za sprovođenje istinskih promena". "Glavno pitanje ostaje da li takvo udruživanje predstavlja jednu nužnu etapu ka tim promenama. Daćemo sebi još malo vremena... »

Ustav Republike Hrvatske najbolja predstava JoakimInterFesta u Kragujevcu

B92 pre 3 sata
B92: Ustav Republike Hrvatske najbolja predstava JoakimInterFesta u Kragujevcu
"Joakimova nagrada" za najbolju predstavu 13. JoakimInterFesta dodeljena je komadu "Ustav Republike Hrvatske" Ante Tomića i Rajka Grlića u režiji Vinka Brešana i izvođenju ansambla Satiričkog kazališta "Kerempuh" iz Zagreba. Žiri u sastavu: reditelj Ivana Vujić, glumac Zijah Sokolović i... »

Sednica odbora čim stigne inicijalni predlog amandmana

B92 pre 15 sati
B92: Sednica odbora čim stigne inicijalni predlog amandmana
Beograd -- Čim bude stigao inicijalni predlog ustavnih amandmana, biće zakazana sednica Odbora za ustavna i zakonodavna pitanja, kaže za "Politiku" predsednik tog Odbora. Đorđe Komlenski je u intervjuu za taj list rekao i da "kako poslovnik i red nalažu, svi članovi moći da kažu kakva javna... »

Senatorka dokazala poreklo, Tramp dužan milion dolara

B92 pre 2 sata
B92: Senatorka dokazala poreklo, Tramp dužan milion dolara
Vašington -- Američka demokratska senatorka Elizabet Voren podvrgnula se DNK testu kojim je dokazala da ima indijansko poreklo. Ona se podvrgnula testu nakon što je američki predsednik Donald Tramp u više navrata optužio da laže. Tramp Vorenovu zapravo već godinama optužuje da laže da ima... »

"Ne brinite, kupovina albanskog Telekoma nije pretnja"

B92 pre 5 sati
B92: "Ne brinite, kupovina albanskog Telekoma nije pretnja"
Tirana -- Kupovina albanskog Telekoma od strane Telekoma Srbija, ne bi predstavljala nikakvu pretnju, izjavio je ministar telekomunikacija Rasim Lajić. Kako je istakao za televiziju "Klan" iz Tirane, to nije razlog da se neko zabrine za svoju bezbednost. "Ja nisam odavno čuo da je neki visoki... »

Da li je svet na pragu nove krize

Danas  pre 5 sati  još 1 povezana

Novi sukobi: Izraelci ranili 32 Palestinca tokom protesta

Večernje novosti  pre 1 sat  još 1 povezana

Tramp: Situacija sa s.Korejom se odvija veoma dobro

Večernje novosti  pre 3 sata  još 1 povezana

U Slobodnoj zoni Smederevo 20 puta više zaposlenih

Danas  pre 4 sata  još 1 povezana
©2018 Netmark d.o.o.