B92 » Vesti dana

http://www.b92.net

B92

Mapa najpopularnijih YouTube kanala u svakoj zemlji Evrope /FOTO

B92 pre 13 sati
U nizu najrazličitijih mapa, na Tviteru se pojavila mapa najpopularnijih kanala na YouTubeu. Zapravo, reč je o YouTube kanalima za najvećim brojem pretplatnika. U Francuskoj najviše pretpatnika ima kanal Dejvida Gete, u Britaniji Eda Širana, u Norveškoj Alana Vokera. Kada je reč o regionu,... »

Poginuo radnik Železare u Ilijašu

B92 pre 10 sati
B92: Poginuo radnik Železare u Ilijašu
Sarajevo -- Jedan radnik Železare u Ilijašu kod Sarajeva preminuo je pošto je ostao zatrpan zbog obrušavanja zemlje. "Nesreća je prijavljena oko 10 časova. Prilikom radova došlo je do obrušavanja zemlje, a jedan radnik je ostao zatrpan pa je preminuo. Telo je izvučeno, ali pomoći nije... »

U Srbiji najviše zaposlenih u zadnjih 25 god.

B92 pre 12 sati
B92: U Srbiji najviše zaposlenih u zadnjih 25 god.
Beograd -- Direktor Nacionalne službe za zapošljavanje Zoran Martinović kaže da su šanse da se u Srbiji dođe do zaposlenja danas mnogo veće nego prethodnih godina. On je dodao da je broj nezaposlenih danas najmanji za poslednjih 25 godina. "Prema rezultatima Ankete o radnoj snazi, u... »

LSV: Država da obrati pažnju na delovanje "Srbske časti"

B92 pre 7 sati
B92: LSV: Država da obrati pažnju na delovanje "Srbske časti"
Novi Sad -- Liga socijaldemokrata Vojvodine (LSV) pozvala je Ministarstvo unutrašnjih poslova i Tužilaštvo da reaguju povodom delovanja organizacije "Srbska čast". Predhodnih dana mediji su izvestili o paravojnim aktivnostima ove organizacije u bosansko-hercegovačkom entitetu Republika Srpska a... »

Vulinov odgovor ambasadoru Francuske: Vučić je pokazao...

B92 pre 11 sati
B92: Vulinov odgovor ambasadoru Francuske: Vučić je pokazao...
Ministar odbrane Aleksandar Vulin oglasio se povodom izjave ambasadora Francuske u Srbiji Frederika Mondolonija. On je poručio diplomati da "ne pokušava u obavezama da izjednači Beograd koji drži reč i Prišitnu koja ne sprovodi propisano i da bismo cenili da lekciju održi Prištini". "Vučić... »

Pantić: U Partizanu sam pronašao sreću

B92 pre 6 sati
B92: Pantić: U Partizanu sam pronašao sreću
Danilo Pantić je jesenas pokazao da Partizan nije pogrešio što ga je vratio na pozajmicu, ali se od proleća očekuje da pokaže zašto ga je kupio Čelsi. Sa dva gola i pet asistencija na 27 utakmica bio je jedan od bitnijih šrafova u sistemu Miroslava Đukića. Međutim, crno-beli su... »

Ovo je prvi grad sa BDP-om iznad 3 biliona juana

B92 pre 10 sati
B92: Ovo je prvi grad sa BDP-om iznad 3 biliona juana
Šangaj je postao prvi grad u Kini, drugoj najvećoj svetskoj ekonomiji, čiji je BDP prešao tri biliona juana (469 milijardi američkih dolara). Tako je ovaj grad postigao rast veći od očekivanog prošle godine, pokazali su službeni podaci. Grad je ostvario 3,01 milijarde juana BDP-a u 2017, sa... »

Objavljena lista najboljih humorističkih serija, jedna se ipak izdvaja

B92 pre 14 sati
B92: Objavljena lista najboljih humorističkih serija, jedna se ipak izdvaja
Posetioci stranica Ranker odabrali su najbolju humorističnu seriju svih vremena i prema njihovim glasovima u pitanju su “Prijatelji”. Pobednika je odlučilo skoro 570 hiljada glasova, što je “Prijatelje” pozicioniralo na ubedljivo prvo mesto. Serija je emitovana od 1994. do... »

"Ivanović ubedio generala, počelo je spasavanje Mitrovice"

B92 pre 15 sati
B92: "Ivanović ubedio generala, počelo je spasavanje Mitrovice"
Novinar Živojin Rakočević je u tekstu za Politiku podsetio kako je Oliver Ivanović spasao severni deo Kosovske Mitrovice od napada Albanaca u junu 1999. godine. On je naveo da je ubijeni lider GI SDP “nadmudrio francuskog generala KFOR“. “Mi ne možemo da zaustavimo Albance, preći će u... »

"Ovako je govorio Oliver – da se ne zaboravi"

B92 pre 18 sati
B92: "Ovako je govorio Oliver – da se ne zaboravi"
Nekadašnji potpredsednik Vlade Srbije Momčilo Trajković na Fejsbuku je objavio jednu od izjava Olivera Ivanovića s porukom “da se ne zaboravi”. Ubijeni lider GI SDP je u toj izjavi pokušao da dođe do odgovora “zašto je on i zašto tada” uhapšen pod navodnim optužbama za ratne... »

Tači ocenio pozitivnom posetu Vučića Kosovu i Metohiji

Blic  pre 3 sata  još 1 povezana

Pucnjava na Menhtenu, troje ranjeno

RTV  pre 2 sata  još 2 povezane

Haradinaj: Motivi za ubistvo Ivanovića nisu etnički

Danas  pre 2 sata  još 1 povezana

Osuda pretnji političkim protivnicima

Danas  pre 7 sati  još 1 povezana
©2018 Netmark d.o.o.