B92

Orliću stigla pretnja, ministarka kaže ugrožavanje sigurnosti

B92 pre 15 sati
Vladimiru Orliću je tokom jučerašnjeg gostovanja na RTS stigla preteća sms poruka, a ministarka pravde Maja Popović ocenila da je reč o ugrožavanju sigurnosti. To je rejai poslanik na listi "Aleksandar Vučić-za našu decu" Aleksandar Mirković… »

Sve za navijače: Ajaks topi pehar i pretvara u sezonske karte VIDEO

B92 pre 15 sati
Sjajan gest velikog holandskog kluba Ajaksa koji će počastiti najvernije fanove. Fudbaleri Ajaksa nedavno su osvojili šampionsku titulu u Holandiji "Kopljanici" su savladali Emen 4:0 i tri kola pre kraja osigurali trofej namenjen šampionu države, a… »

I desilo ono od čega su svi strahovali: Sukob "izvezen" u Evropu. Napadnute sinagoge, iscepana zastava

B92 pre 18 sati
Berlin -- Tenzije sa Bliskog istoka prelile su se i na Nemačku, gde su se dogodili napadi na dve sinagoge. U Bonu su sinoć više mladića bacali kamenje na sinagogu. Na licu mesta policija je zatekla i tri papira sa arapskim natpisima, a na trotoaru… »

Ambasador Izraela optužio Srbiju: Potpisali smo pod pritiskom Amerike VIDEO

B92 pre 18 sati
Ambasador Izraela u Srbiji Jahel Vilan rekao je na TV Prva kako je ta zemlja priznala nezavisnost Kosova pod pritiskom Amerike. "Nemojte pogrešno da me razumete, to je važna tema, ali je druga priča. Odluka Izraela da prizna nezavisnost Kosova je… »

Vučević ugostio Hargitai i Kolanđelija: "Dosadašnja saradnja plodotvorna i uspešna" FOTO

B92 pre 19 sati
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević primio je u Gradskoj kući direktorku Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD) za Zapadni Balkan Žužanu Hargitai, koja naredne nedelje prelazi na novu dužnost, i to na funkciju direktorke EBRD za Centralnu… »

Makron ima novi problem

B92 pre 18 sati
Pariz -- Brojni aktivni vojnici upozorili su da Francuska rizikuje ulazak u građanski rat. To upozorenje stiglo je nekoliko dana pošto je sličnu zabrinutost iznela grupa penzionisanih generala što je ubrzo naišlo na osudu francuske vlade ali i… »

Ibrahimović završio sezonu, biće spreman za EP

B92 pre 15 sati
Fudbaler Milana Zlatan Ibrahimović završio je sezonu zbog povrede, ali biće spreman za Evropsko prvenstvo, prenosi Gazeta delo sport. Ibrahimović je u nedelju u meču sa Juventusom povredio koleno i trebalo bi da bude na pauzI četiri nedelje, prenosi… »

Srbija diže nivo bezbednosti na rekama

B92 pre 15 sati
Beograd -- Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da će Srbija podići nivo bezbednosti na rekama, prvenstveno zbog šverca akciznih proizvoda. "Na rekama će policija da se suprotstavi svim vidovima kršenja zakona, od… »

Spustili se tamni oblaci; RHMZ najavljuje: Pljuskovi i grmljavina FOTO

B92 pre 12 sati
RHMZ najavljuje da će u naredna dva časa vreme u Srbiji biti mestimično sa kišom ili kratkotrajnim pljuskovima. Na zapadu, jugozapadu i jugoistoku zemlje mogući su pljuskovi sa grmljavinom. U Beogradu i široj okolini moguća kratkotrajna kiša. I… »

Naučno-tehnološki centar NIS-a – riznica inovacija, tehnologija i kadra za budućnost

B92 pre 12 sati
Novi Sad -- NIS je u proteklih pet godina zaposlio više od 100 mladih visokokvalifikovanih stručnjaka u Naučno-tehnološkom centru (NTC) kompanije NIS u Novom Sadu. U tom periodu uloženo je više od 10,2 miliona evra u razvoj informacionih tehnologija… »

B92, najnovije vesti »