B92

"Priština je demonstracijom sile rasplamsala veliku krizu" VIDEO/FOTO

B92 pre 6 sati
Predsednica Vlade Ana Brnabić rekla je u Generalnoj skupštini UN da je Priština iracionalnom demonstracijom sile rasplamsala veliku krizu. Ona je rekla da Beograd ostaje posvećen pronalaženju rešenja zasnovanog na kompromisu. Kada je reč o… »

Požar u zgradi Opštine Zubin Potok VIDEO

B92 pre 45 minuta
U zgradi Opštine Zubin Potok noćas je izbio požar, a vatra je, prema rečima komandira vatrogasne stanice u tom mestu Šaše Božinovića, zahvatila dve kancelarije. Božinović je za Kosev naglasio da u trenutku izbijanja požara, u 1:00 sat posle… »

Strašan zločin u Zagrebu: Otac ubio troje dece

B92 pre 3 sata
Troje najverovatnije ugušene dece pronađeno je tokom noći u naselju Mlinovi u Zagrebu. Sumnja se da je zločin izvršio otac, koji je pokušao da počini samoubistvo. U policiji navode da je oko dva sata posle ponoći u stanu pronađen muškarac koji… »

Mediji: Uhapšeni policajac brat pripadnika zemunskog klana

B92 pre 40 minuta
Policija je uhapsila S. K. (46), B. S. (35), suspendovanog policijskog službenika, i M. K. (50), pripadnika BIA, svi iz Beograda. Oni su uhapšeni zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo prinuda u pokušaju na štetu jednog muškarca… »

Hapšenje u Požarevcu: "Pali" pripadnik BIA i suspendovani policajac VIDEO

B92 pre 46 minuta
Policija je uhapsila S. K. (46), B. S. (35), suspendovanog policijskog službenika, i M. K. (50), pripadnika BIA, svi iz Beograda. Oni su uhapšeni zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo prinuda u pokušaju na štetu jednog muškarca… »

Ocu koji je osumnjičen da je u Zagrebu ubio svoje troje dece preti 50 godina zatvora

B92 pre 28 minuta
H.K. (56) Austrijanac iz Beča koji živi i radi u Zagrebu noćas je ubio svoje troje dece. Sumnja se da je ugušio blizance stare sedam godina i sina od četiri godine. Nakon toga je objavio poruku na Fejsbuku, a potom pokušao da se ubije trovanjem… »

Patrijarh Porfirije danas stiže u Crnu Goru

B92 pre 3 sata
Patrijarh srpski Porfirije putuje danas u Crnu Goru kako bi predvodio ustoličenje episkopa budimljansko-nikšićkog Metodija u manastiru Đurđevi stupovi. Ustoličenje episkopa Metodija planirano je u nedelju, 26. septembra, u manastiru Đurđevi… »

Na kovid odeljenjima čačanske bolnice dve osobe preminule

B92 pre 28 minuta
Na kovid odeljenjima u okviru Opšte bolnice Čačak, hospitalizovano je 165 pacijenata. U respiratornom centru smešteno je 17 bolesnika, a četiri sa najtežom kliničkom slikom priključena su na respiratore, piše RINA. Tokom protekla 24 sata… »

Nesreća u Novom Sadu: Mladić pao sa zidina Petrovaradinske tvrđave

B92 pre 2 sata
Dvadesettrogodišnji mladić je jutros, dvadesetak minuta posle tri časa, pao sa zidina Petrovaradinske tvrđave u jedan od šančeva. On je kolima hitne pomoći prebačen u novosadski Urgentni centar. Dr Zoran Krulj, PR Zavoda za hitnu medicinsku pomoć… »

Kon poslao jasnu poruku antivakserima

B92 pre 34 minuta
Epidemiolog i član Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa dr Predrag Kon uputio je danas poruku antivakserima. Kazao je da je prošle godine umrlo više od 10.000 ljudi zbog kovida 19 i još jednom pozvao sve da se vakcinišu jer je to jedini… »

B92, najnovije vesti »