B92

Policija bez milosti, još jedan snimak iz Bafala: Obaraju starijeg čoveka, curi mu krv iz glave VIDEO

B92 pre 59 minuta
Dvojica policajaca suspendovani su nakon snimka koji pokazuje kako obaraju 75-godišnjeg muškarca na pod, dok su protesti protiv nasilja ulazili u desetu noć. Video, koji je u četvrtak snimio lokalni reporter i postavio ga na veb sajt i svoj tviter… »

Nov rekord Meksika u poslednja 24 sata

B92 pre 11 minuta
Meksiko je zabeležio novi rekord broja novoobolelih od koronavirusa. U prethodna 24 sata potvrđena su 4.422 slučaja koronavirusa, a preminulo je 816 ljudi. Ukupan broj zaraženih u toj zemlji dostigao je 105.680, a broj smrtnih slučajeva iznosi… »

"Isplata po 100 evra završava se u ponedeljak, prijave danas do ponoći" VIDEO

B92 pre 2 sata
Beograd -- Ministar finansija Siniša Mali rekao je da će do ponedeljka, 8. juna svima biti isplaćena pomoć od 100 evra, a rok za prijavu je danas do ponoći. On je za televiziju Prva rekao da se za tu pomoć do sada prijavilo 6,2 miliona građana… »

Huligani kamenovali autobus Benfike, Živković pogođen u lice

B92 pre 11 minuta
Andrija Živković, fudbaler Benfike, lakše je povređen u četvrtak uveče kada je grupa huligana kamenicama gađala autobus portugalskog kluba, prenosi A Bola. Pored Živkovića povređen je i Nemac Julijan Vajgl. Incident se desio kada je ekipa išla… »

"Neće biti razmene teritorija, moja ideja je pripajanje Preševa, Bujanovca i Medveđe"

B92 pre 11 minuta
Kosovski predsednik Hašim Tači rekao je da necĚ�e biti razmene teritorija već da će na kraju Beograd priznati Kosovo, piše Klan Kosova, a prenosi Kosovo onlajn. "Srbija će Kosovo priznati kao nezavisnu i suverenu državu, poštujucĚ�i trenutni… »

"Nisam u trci za mesto premijera, bitno mi je da sam u timu Aleksandra Vučića"

B92 pre 3 sata
Ministar finansija i funkcioner Srpske napredne stranke Siniša Mali rekao je da nije u trci za premijera, već se trudi da radi svoj posao. "Nisam u trci za premijera, ja samo radim svoj posao. Ovo nije vezano za predizbornu kampanju, svaki dan pričamo… »

Zašto Severni pol "beži" od Kanade ka Sibiru

B92 pre 3 sata
A to brzo pomeranje dovelo je do češćih ažuriranja navigacionih sistema, uključujući one koji upravljaju funkcijama mapiranja u pametnim telefonima. Evropski naučnici misle da sada pouzdano mogu da objasne šta dovodi do pomeranja Severnog… »

Policija traži devojku sa KiM: Sumnja se da je bila sa otmičarem male Medlin

B92 pre 11 minuta
Policija traži devojku sa Kosova, za koju se sumnja se da je bila sa otmičarem trogodišnje britanske devojčice Medlin Mekejn, Medlin je nestala 2007. godine u Portugaliji, prenosi Dejli mejl. List navodi da se veruje da je devojka bila u kući sa… »

RIK proglasio listu Sergeja Trifunovića

B92 pre 17 minuta
Republička izborna komisija proglasila je danas listu "Sergej Trifunović - Pokret slobodnih građana". Prvi na listi je Trifunović, drugi Pavle Grbović, a među prvih deset su i i funkcioneri tog pokreta Petar Miletić, Natan Albahari, Janko… »

Srbija od danas bogatija za tri zaštićena područja

B92 pre 6 minuta
Srbija je od ove godine bogatija za tri zaštićena područja prirode, objavio je Zavod za zaštitu prirode Srbije povodom svetskog Dana zaštite životne sredine. To su specijalni rezervati prirode duž Morave, "Brzansko moravište" i "Osredak", i… »

B92, najnovije vesti »