B92 » Vesti dana

http://www.b92.net

B92

Evropa ima svoju smrtonosnu oluju, zove se Ali i ruši sve

B92 pre 1 minut
B92: Evropa ima svoju smrtonosnu oluju, zove se Ali i ruši sve
London -- Najmanje dve osobe poginule su u naletu oluje Ali u Velikoj Britaniji, javio je jutros BBC. Jedna žena je poginula kada je njen automobil oduvan sa litice, dok je muškarac nastradao kad je na njega palo stablo. Više osoba je povređeno, a hiljade domova ostalo je bez struje u naletima... »

Soni lannsira mini verziju klasične plejstejšn konzole

B92 pre 29 minuta
B92: Soni lannsira mini verziju klasične plejstejšn konzole
Tekken 3, Final Fantasy VII i još 18 drugih naslova biće dostupno za ovu retro konzolu. Soni je najavio minijaturnu verziju prve plejstejšn konzole, koja je prvobitno puštena u prodaju 1994. godine. Mala verzija će sadržati 20 retro naslova, poput Final Fantasy VII i Tekken 3. Plejstejšn... »

Na današnji dan, 20. septembar

B92 pre 8 sati
B92: Na današnji dan, 20. septembar
480. p.n.e. - U pomorskoj bici kod ostrva Salamina u Egejskom moru, Grci su pod komandom atinskog vojskovođe Temistokla (Themistokles) porazili Persijance koje je predvodio kralj Kserks I (Xerxes), čime je osigurana prevlast Atine na moru. 1519 - Portugalski moreplovac Fernando Magelan... »

Skoplje: Evakuisani stanari zbog nepoznatog mirisa

B92 pre 1 sat
B92: Skoplje: Evakuisani stanari zbog nepoznatog mirisa
Skoplje -- Stanari stambenog kompleksa u skopskoj opštini Aerodrom u sredu uveče su evakuisani zbog oštrog mirisa koji je otežavao disanje. Komandir skopske teritorijalne protivpožarne brigade Zvonko Tomevski rekao je za agenciju MIA da u incidentu nije bilo povređenih. Vatrogasci sa... »

AMSS: Dobra prohodnost puteva i suvi kolovozi

B92 pre 24 minuta
B92: AMSS: Dobra prohodnost puteva i suvi kolovozi
Beograd -- Vozače na putevima u Srbiji danas očekuju dobra prohodnost i suvi kolovozi, saopštio je Auto-moto savez Srbije. Tokom jutra je pojačan saobraćaj na prilazima većim gradovima i vozila se kreću usporenije. Na naplatnim rampama nema zadržavanja. Prema podacima policije, na graničnim... »

Samohranoj majci blokirana alimentacija za nepostojeći dug ANKETA

B92 pre 12 minuta
B92: Samohranoj majci blokirana alimentacija za nepostojeći dug ANKETA
Vest da je jednoj samohranoj majci u Beogradu izvršitelj blokirao alimentaciju da bi naplatio dug i svoju nagradu, izazvala je buru negativnih komentara i osuda. Da stvar bude gora, reč je o nepostojećem dugovanju za komunalije, a postupak skidanja novca sa njenog računa urađen je... »

Najbolja srpska priča

B92 pre 53 minuta
B92: Najbolja srpska priča
Studentski lider iz Niša, koji je 1996. Miloševiću uručio pismo niških studenata, otišao je u Ameriku. Danas se vratio kao direktor velike svetske kompanije. Najnoviji broj Nedeljnika donosi priču o Nikoli Božinoviću, pod naslovom "Kako je studentski lider iz Niša napravio i prodao firmu... »

Ovaj haski se naljutio, jer mu ne daju da jede picu VIDEO

B92 pre 12 minuta
B92: Ovaj haski se naljutio, jer mu ne daju da jede picu VIDEO
Psi su uvek gladni. Makar većina njih. Vlasnici pasa znaju da čim sednu za sto da će im se ubrzo pridružiti i njihov četvoronožni ljubimac moleći sa komadić hrane. Međutim, mnoga hrana koju mi jedemo nije pogodna i za pse, ali njima, kad traže to je teško objasniti. Pas neće razumeti da... »

"Dugo sam razmišljao da li da prihvatim ulogu u 'Igri prestola'"

B92 pre 23 minuta
B92: "Dugo sam razmišljao da li da prihvatim ulogu u 'Igri prestola'"
Piter Dinklidž osvojio je Emi nagradu za najboljeg sporednog glumca u seriji "Igra prestola", a danas priznaje da se dvoumio da li uopšte da prihvati da igra Tiriona, brata Džejmija i Sersej Lanister. Snimanje poslednje sezone završio je još u julu. Serija je proslavila mnoge glumce koji su... »

Najjednostavnija dijeta: Zašto skandinavski način ishrane osvaja svet?

B92 pre 24 minuta
B92: Najjednostavnija dijeta: Zašto skandinavski način ishrane osvaja svet?
Uz pojam dijeta se u poslednje vreme sve više vezuje negativna konotacija, pa je možda bolje da za ovu skandinavsku upotrebimo drugi izraz, odnosno nazovemo je skandinavskim načinom ishrane, što ona u suštini i jeste. Stalno slušamo o mediteranskoj ishrani i tome koliko je ona blagotvorna za... »

Kraljevčani nastradali u nesreći u Ilinoisu (VIDEO)

RTV  pre 11 minuta  još 6 povezanih

Roditelji gejmera: kako igrice mogu da pomognu vašoj deci

Južne vesti  pre 35 minuta  još 4 povezane

Fronteks je već tu

B92  pre 5 minuta  još 2 povezane

Holesterol produžava život

Danas  pre 8 sati  još 2 povezane
©2018 Netmark d.o.o.