B92 » Vesti dana

http://www.b92.net

B92

Kalifornija čeka "spas" s neba FOTO

B92 pre 6 sati
B92: Kalifornija čeka "spas" s neba FOTO
Los Anđeles -- U Kaliforniji nastavljena potraga za žrtvama i nestalima u najgorim požarima u istoriji te američke savezne države. "Spas" stiže s neba - najavljena kiša. Broj ljudi koji su nestali u najpogubnijem i najdestruktivnijem požaru u Kaliforniji porastao je na 1.276, dok su vlasti... »

Da li će Kosovo dobiti vojsku 28. novembra? "Zeri": Neće

B92 pre 43 minuta
B92: Da li će Kosovo dobiti vojsku 28. novembra? "Zeri": Neće
Priština -- Kosovo neće dobiti vojsku 28. novembra, potvrdili su za prištinski list "Zeri" članovi Odbora za nadzor Bezbednosnih snaga Kosova. Iako su poslanici u prvom čitanju zakona podržali transformaciju KBS, još uvek nije poznato kada će se skupštini proslediti zakon na drugo čitanje,... »

Nemačka o Bregzitu: Ne može bolje

B92 pre 2 sata
B92: Nemačka o Bregzitu: Ne može bolje
Brisel -- O nacrtu sporazuma o Bregzitu koji je Velika Britanija iznela prošle nedelje ne može se ponovo pregovarati, poručila je Nemačka, zajedno sa drugim zemljama EU. Britanska premijerka Tereza Mej kod kuće se bori za održanje prošlonedeljnog dogovora o nacrtu sporazuma i za njegovo... »

Pobuna na granici SAD: Nećemo migrante, to je invazija

B92 pre 17 minuta
B92: Pobuna na granici SAD: Nećemo migrante, to je invazija
Tihuana -- Na stotine stanovnika meksičkog grada Tihuane, pograničnog mesta sa SAD, okupilo se da bi protestovali zbog dolaska hiljada migranata iz Centralne Amerike. Migranti su stigli u karavanima, nadajući se novom životu u SAD. Tenzije su se pojačale jer je gotovo 3.000 migranata stiglo u... »

Diković: Savest mi je čista, ovo je završnica NATO-a VIDEO

B92 pre 1 sat
B92: Diković: Savest mi je čista, ovo je završnica NATO-a VIDEO
Beograd -- Ako Kosovo postane član Interpola, mediji pišu da će početi “potera” za Srbima zbog ratnih zločina. Prvi na listi, prema pisanju mnogih, jeste general Diković. General Ljubiša Diković bivši je načelnik Generalštaba Vojske Srbije. On za Jutarnji program TV Prve kaže da mu... »

Muškarac se ubio skokom s Brankovog mosta

B92 pre 6 sati
B92: Muškarac se ubio skokom s Brankovog mosta
Beograd -- U Beogradu je sinoć muškarac starosti oko 40 godina izvršio samoubistvo skočivši sa Brankovog mosta, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći. Hitna pomoć je primila poziv u 21.12, a po dolasku na lice mesta, u Karađorđevoj ulici ispod mosta, mogla je samo da konstatuje da je muškarac... »

Dodik i Cvijanovićeva polažu zakletvu, gošća Ana Brnabić

B92 pre 7 sati
B92: Dodik i Cvijanovićeva polažu zakletvu, gošća Ana Brnabić
Banjaluka -- U Banjaluci će danas biti održana konstitutivna sednica 10. saziva Narodne skupštine Republike Srpske. Na njoj će biti obavljena i inauguracija novoizabrane predsednice RS Željke Cvijanović, a zakletvu će položiti i novi srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik. Sednici... »

Balkan "u hladnom": Sve se beli, u BiH crveni meteo-alarm

B92 pre 3 sata
B92: Balkan "u hladnom": Sve se beli, u BiH crveni meteo-alarm
Zagreb, Sarajevo -- Hladan talas stigao na Zapadni Balkan. Zabelelo se i u Hrvatskoj. U BiH proglašen crveni alarm zbog najavljenih padavina. U makedoniji sneg 25 centimetara. U Bosni i Hercegovini se očekuje pretežno oblačno vreme, a u Federaciji BiH je izdato crveno uozorenje zbog obilnijih... »

Vulkan Fuego opet preti, naređena evakuacija

B92 pre 5 sati
B92: Vulkan Fuego opet preti, naređena evakuacija
Gvatemala -- Vlasti u Gvatemali pozvale su stanovnike osam opština u toj zemlji na evakuaciju ka sigurnim područjima nakon jačanja aktivnosti vulkana Fuego. Taj vulkan nalazi se između tri opštine koje se prostiru od centralnog ka južnom delu zemlje, prenosi AP. Portparol Nacinalne agencije za... »

Kritike, odgovor REM-a i "ljubi vas deda Ratko"

B92 pre 2 sata
B92: Kritike, odgovor REM-a i "ljubi vas deda Ratko"
Beograd -- Regulatorno telo za elektronske medije reagovalo zbog kritika na njegov račun, u vezi uključenja Ratka Mladića u jutarnji program TV Hepi. To telo, naime, reagovalo je na gostovanje Gordane Suše na TV N1, ali i dela medija u Srbiji, koji tvrde da je nezavisni regulator, u ovom... »

Stefanović: Nastavlje se politizacija Generalne skupštine

Vesti online  pre 2 sata  još 16 povezanih

Otvaranje deonice Koridora 10 kroz Grdeličku klisuru do kraja godine

Nova ekonomija  pre 3 sata  još 14 povezanih

Priština taksama diskriminiše sve što je srpsko

Nova ekonomija  pre 1 sat  još 12 povezanih

Vučić zahvalio Kini na podršci

Večernje novosti  pre 1 sat  još 10 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.