B92 » Vesti dana

http://www.b92.net

B92

RZS: Plate nam skočile na 426 €

B92 pre 5 sati
B92: RZS: Plate nam skočile na 426 €
U prvih šest meseci ostvaren je rast BDP-a od 4,5 odsto i to je znatno više od očekivanog, izjavio je za Tanjug ekonomista Miladin Kovačević. On je objasnio da najveće razloge za to treba tražiti u građevinarstvu i poljoprivredi. Prema njegovim rečima, radovi u građevinarstvu su po... »

Drama još traje u NS: Noći provide u srušenim kućama VIDEO

B92 pre 20 minuta
B92: Drama još traje u NS: Noći provide u srušenim kućama VIDEO
Novi Sad -- Drama za 13 novosadskih porodica kojima je pre tri dana bager sa susednog gradilišta srušio kompletan zid, tek počinje. Inspekcija jeste zatvorila gradilište i zabranila ulazak u to dvorište, ali pošto policije više nema i niko ne dežura, pojedini stanari noći provode u... »

Dva udesa u BG, troje povređeno

B92 pre 10 sati
B92: Dva udesa u BG, troje povređeno
U dve saobraćajne nesreće koje su se dogodile u toku noći u Beogradu, povređena su tri muškarca, rečeno je danas Tanjugu u Hitnoj pomoći. U nesreći koja se dogodila u 00.29 u ulici Mladih gorana u Batajnici povređena su dva muškarca (44 i 30) od kojih je jedan sa lakšim povredama... »

Porastao broj žrtava na 43 u rušenju mosta u Đenovi

B92 pre 3 minuta
B92: Porastao broj žrtava na 43 u rušenju mosta u Đenovi
Đenova -- Broj poginulih u rušenju mosta Morandi u Đenovi se popeo na 43, izvestila je italijanska novinska agencija Ansa. "U bolnici San Martino, jedan od povređenih je preminuo. Radi se o 36-godišnjem rumunskom vozaču Marijanu Roski", javila je Ansa. Današnji dan je u Italiji proglašen... »

Na granicama haos, na Batrovcima čekanje sedam sati

B92 pre 9 minuta
B92: Na granicama haos, na Batrovcima čekanje sedam sati
Beograd -- Najopterećeniji su autoputevi u smeru ka Hrvatskoj i Mađarskoj, dok se veći broj vozila beleži na putevima ka Makedoniji, Bugarskoj ali i Crnoj Gori. Prema poslednjim podacima Uprave granične policije RS, na GP Horgoš, na izlazu, vozila čekaju oko četiri sata, a na GP Horgoš-2 i... »

Ispuštaju vodu iz jezera, ima li ugroženih? VIDEO

B92 pre 14 minuta
B92: Ispuštaju vodu iz jezera, ima li ugroženih? VIDEO
Leskovac -- Od sredine proleća iz Vlasinskog jezera se ispušta voda. Građani koji su nas kontaktirali zabrinuti su za biljni i životinjski svet, a kako kažu sa njima su saglasna i ekološka udruženja i lokalna samouprava u Surdulici. Iz Elektroprivrede saopštavaju da se voda ispušta zbog... »

Divac: Imali smo rat i probleme, hteli smo da ujedinimo ljude

B92 pre 1 sat
B92: Divac: Imali smo rat i probleme, hteli smo da ujedinimo ljude
Vlade Divac, generalni menadžer Kingsa kaže da je kamp "Košarka bez granica" bio rešenje za brojne probleme koji su početkom 21. veka potresali Jugoslaviju. Kamp je ove godine održan od 15. do 18. avgusta u Beogradu u svom 17. izdanju, a prvi put ga je pokrenuo upravo Divac sa Tonijem... »

Blokada puta u Kuršumliji obustavljena zbog stršljena

B92 pre 1 sat
B92: Blokada puta u Kuršumliji obustavljena zbog stršljena
Kuršumlija -- Grupa od dvadesetak meštana kuršumlijskog sela Ivan kula, na planini Radan, protekle noći blokirala je seosko-planinski put u tom selu. Grupa od dvadesetak meštana kuršumlijskog sela Ivan kula, na planini Radan, protekle noći blokirala je seosko-planinski put u tom selu. Blokada... »

Adetokumbo za B92: Ne mogu da pariram Janisu – još uvek

B92 pre 1 sat
B92: Adetokumbo za B92: Ne mogu da pariram Janisu – još uvek
Mlađeg brata Janisa Adetokumba, Aleksa nazivaju "pravim Grik frikom", a dečko koji 26. avgusta tek puni 17 godina već sada se nosi sa teretom slave svog brata. Skoro svi znaju ko je Janis Adetokumbo i prepoznaju nestvarne fizičke predispozicije NBA zvezde Milvoki Baksa. Njegov mlađi brat Aleks... »

Popović za B92: Mi Balkanci smo tehnički bolji nego oni sa strane

B92 pre 2 sata
B92: Popović za B92: Mi Balkanci smo tehnički bolji nego oni sa strane
Mladi košarkaš Crvene zvezde Nemanja Popović pravi razliku između onoga kako košarci pristupaju Balkanci i ostatak Evrope. Paralelu je napravio na osnovu kampa "Košarka bez granica" na kom je učestvovao i bio jedan od boljih igrača. Pored mladog igrača Crvene zvezde, na kampu je bilo još... »

Osporeni doktorati biće ipak priznati?

Mondo  pre 8 sati  još 9 povezanih

Preminuo Kofi Anan

Večernje novosti  pre 6 sati  još 29 povezanih

Putin doputovao u Berlin

Večernje novosti  pre 51 minuta  još 23 povezane

Jaka glava! Raonić je pao, Novak u polufinalu!

N1 Info  pre 17 sati  još 23 povezane
©2018 Netmark d.o.o.