B92 » Vesti dana

http://www.b92.net

B92

Požar na Adi Huji, nadvija se gust dim

B92 pre 6 sati
B92: Požar na Adi Huji, nadvija se gust dim
Nekoliko objekata gori na Adi Huji u Beogradu, saznaje B92. Iz MUP-a kažu da po poslednjim informacijama nema povređenih. Na mestu požara prisutno je nekoliko vozila vatrogasnih službi, Hitne pomoći i policije. Uzrok požara, zasad, nije poznat. Kako navode za Tanjug, požar je prijavljen u... »

Rafalna paljba Engleza – "Furija" u nokdaunu na poluvremenu!

B92 pre 52 minuta
B92: Rafalna paljba Engleza – "Furija" u nokdaunu na poluvremenu!
Fudbaleri Engleske apsolutno su dominirali u meču Lige A Lige nacija i na poluvremenu imali prednost od 3:0 protiv Španije. Englezi su odlično započeli put ka revanširanju Špancima za poraz na Ostrvu od 2:1 – i to sa "kamatom". "Rafalnu paljbu" Engleske otpočeo je Rahim Streling prelepim... »

UAE: Britanac optužen za špijunažu

B92 pre 2 sata
B92: UAE: Britanac optužen za špijunažu
Britanski doktorant Metju Hedžis (31) optužen je u UAE za špijunažu, pet meseci nakon što je uhapšen na kraju svog studijskog putovanja, saopštila je vlada UAE. "Glavni tužilac Ujedninjenih Arapskih Emirata potvrdio je danas da je Metju Hedžis, britanski državljanin, optužen za... »

"Država treba da ima svoju novinsku agenciju"

B92 pre 13 sati
B92: "Država treba da ima svoju novinsku agenciju"
Od početka priče o privatizaciji medija u Srbiji zalagao sam se da država ne treba u potpunosti da izađe iz medija. To je izjavio državni sekretar u Ministarstvu kulture i informisanja zadužen za informisanje Aleksandar Gajović i dodao da država i treba da ima svoju novinsku agenciju preko... »

Avgust iznenadio i izbrisao minus, osim u jednoj zemlji

B92 pre 8 sati
B92: Avgust iznenadio i izbrisao minus, osim u jednoj zemlji
Luksemburg -- Fabrička proizvodnja u EU i evrozoni oporavila se u avgustu više nego što je očekivano, čime je izbrisan negativan trend zabeležen u prethodna dva meseca. To su pokazali su podaci evropske službe za statistiku Evrostata. Na nivou EU je, prema sezonski prilagođenim podacima,... »

Čović: Bez HDZ i HNS vlast neće moći da se uspostavi

B92 pre 13 sati
B92: Čović: Bez HDZ i HNS vlast neće moći da se uspostavi
Predsednik HDZ Dragan Čović izjavio je kako je apsolutni uslov za uspostavljanje vlasti promena Izbornog zakona. “Izborni zakon mora biti prethodna faza traženja partnerstava sa strankama s kojima ćemo napraviti novu reformsku agendu u kojoj bi trebalo defininisati ekonomsku stabilnost, pravnu... »

Srbija dobila odbojkašku dvoranu

B92 pre 2 sata
B92: Srbija dobila odbojkašku dvoranu
Srbija je dobila prvu dvoranu, specijalizovanu isključivo za odbojkaški sport. Hala Impuls na Novom Beogradu, zvanično je otvorena uz veliki broj zvanica. Koristiće je sve uzrasne kategorije Odbojkaškog kluba Partizan, ali po potrebi i reprezentativne selekcije Srbije. Na svečanom otvaranju... »

AMSS: Uslovi za vožnju dobri, ali oprez zbog magle

B92 pre 16 sati
B92: AMSS: Uslovi za vožnju dobri, ali oprez zbog magle
Beograd -- Uslovi za vožnju povoljni, ali treba biti oprezan zbog moguće jutanje magle na jugoistoku i jugu i na putevima koji prolaze pored reka, banja, jezera i kotlina. Prema najnovijim podacima Uprave granične policije, na teretnim terminali naših graničnih prelaza, na izlazu iz Srbije... »

"Treba 2 tunela, imamo iskustva sa 250 km/h, želimo i u Srbiji"

B92 pre 13 sati
B92: "Treba 2 tunela, imamo iskustva sa 250 km/h, želimo i u Srbiji"
Beograd -- Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je da je sa prvim zamenikom generalnog direktora Ruskih železnica. Aleksandrom Mišarinom obišla gradilišta na kojima radi ta kompanija u Srbiji i da je do sada urađeno 38 odsto predviđenih radova.... »

Rusko ministarstvo o optužbama iz CG: Tužno stanje

B92 pre 9 sati
B92: Rusko ministarstvo o optužbama iz CG: Tužno stanje
Moskva -- Rusko Ministarstvo spoljnih poslova odbacilo optužbe da je ta zemlja umešana u pokušaj terorizma u Crnoj Gori na izborni dan 2016. Za ponašanje glavnog specijalnog tužioca tokom suđenja grupi optuženoj za terorizam kažu da jasno ilustruje "tužno" stanje pravosuđa Crne Gore.... »

Da li je svet na pragu nove krize

Danas  pre 5 sati  još 1 povezana

Novi sukobi: Izraelci ranili 32 Palestinca tokom protesta

Večernje novosti  pre 1 sat  još 1 povezana

Tramp: Situacija sa s.Korejom se odvija veoma dobro

Večernje novosti  pre 3 sata  još 1 povezana

U Slobodnoj zoni Smederevo 20 puta više zaposlenih

Danas  pre 4 sata  još 1 povezana
©2018 Netmark d.o.o.