B92 » Vesti dana

http://www.b92.net

B92

Novosti: Ponovo zdravstveni centri i dopunski rad lekara

B92 pre 17 sati
B92: Novosti: Ponovo zdravstveni centri i dopunski rad lekara
Sve zdravstvene ustanove koje ostaju u nadležnosti lokalih samouprava prema predlogu zakona o zdravstvenoj zaštiti, prelaze u nadležnost Republike ili Pokrajine. Prema predlogu zakona, biće izuzete samo apoteke. Od opštih bolnica i domova zdravlja, prema istom predlogu, formiraće se... »

Italija: Milanska skala vraća milione Saudijskoj Arabiji

B92 pre 10 sati
B92: Italija: Milanska skala vraća milione Saudijskoj Arabiji
Čuvena Milanska skala obustavila je partnerstvo o finansiranju sa Saudijskom Arabijom, nakon burne reakcije javnosti. Čuvena Milanska skala moraće da Saudijskoj Arabiji vrati više od tri miliona evra, nakon što je sporazum o finansiranju sa tom zemljom izazvao buru u javnosti. Prema tom... »

Rumunska borkinja protiv korupcije kandidatkinja za prvog evropskog tužioca

B92 pre 16 sati
B92: Rumunska borkinja protiv korupcije kandidatkinja za prvog evropskog tužioca
Laura Kodruca Koveši je u Rumuniji izgradila reputaciju neustrašivog borca protiv korupcije, ali se njenom izboru protiv vlada te zemlje. Evropska unija nikad nije imala glavnog tužioca, a sada je najozbiljniji kandidat za to žena koja je u otadžbini izgradila reputaciju neustrašivosti. Sve do... »

Dodik: Nemoguće je da su samo Srbi krivi

B92 pre 12 sati
B92: Dodik: Nemoguće je da su samo Srbi krivi
Beograd -- Predsedavajući Predsedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik izjavio da ne veruje u ispravnost Haškog suda jer smatra da nije obezbedio osnovu za pomirenje. Dodik je rekao da u Republici Srpskoj (RS) nemaju poverenje u Haški sud, koji bi sutra trebalo da izrekne drugostepenu presudu... »

Uragan Idai: Više stotine žrtava, strahuje se da će ih biti oko 1.000

B92 pre 15 sati
B92: Uragan Idai: Više stotine žrtava, strahuje se da će ih biti oko 1.000
Predsednik Mozambika Filip Nijusi svedočio da je video leševe kako plutaju blizu grada Beire, teška situacija i u Zimbabveu i Malaviju. Broj stradalih u uraganu Idai u Africi mogao bi da poraste i do 1.000, rekao je predsednik Mozambika Filipe Nijusi. On je obišao najgore pogođena područja,... »

Robin Fud - mobilna aplikacija za pomoć gladnima

B92 pre 12 sati
B92: Robin Fud - mobilna aplikacija za pomoć gladnima
Glad i bacanje hrane - dva globalna problema. Rešenje za njih našli su mladi preduzetnici iz Slovenije i napravili aplikaciju Robin Fud, koja uskoro stiže i u Srbiju. Na planeti sa više od sedam milijardi stanovnika, 821 miliona ljudi gladuje. Glad je vodeći uzrok smrtnosti u svetu, širom... »

Preminuo Tanasis Janakopulos

B92 pre 13 sati
B92: Preminuo Tanasis Janakopulos
Član bogate porodice Janakopulos i bivši vlasnik košarkaškog kluba Panatinaikosa Tanasis preminuo je u utorak u Atini, u 89. godini života. Tanasis Janakopulos je premino u bolnici od posledica moždanog udara koji je doživeo pre nekoliko meseci. Tanasis je nadživeo svoju braću, Pavlosa i... »

Majspejs priznao da je izgubio 50 miliona pesama okačenih tokom 12 godina

B92 pre 16 sati
B92: Majspejs priznao da je izgubio 50 miliona pesama okačenih tokom 12 godina
Ova društvena mreža se izvinila zbog brisanja podataka tokom prebacivanja na drugi server. Majspejs, jedna od prvih društvenih mreža, objavila je izvinjenje nakon što je prebacivanje na drugi server izazvalo ogroman gubitak podataka. Poruka objavljena na sajtu Majspejsa glasi da "sve... »

Premijera do premijere – vodič za sajam automobila u Beogradu

B92 pre 9 sati
B92: Premijera do premijere – vodič za sajam automobila u Beogradu
Od 22. do 31. marta na Beogradskom sajmu održaće se tradicionalni Međunarodni salon automobila, najznačajnija regionalna smotra novih modela na četiri i dva točka. Saznajte na vreme koje vas sve premijere očekuju na ovogodišnjem sajmu i šta nikako ne bi trebalo da propustite ako ste... »

Italija će ratifikovati pridruživanje S. Makedonije NATO-u

B92 pre 2 sata
B92: Italija će ratifikovati pridruživanje S. Makedonije NATO-u
Brisel -- Gornji i Donji dom italijanskog parlamenta trebalo bi da do kraja marta ili početkom aprila ratifikuju Protokol o pridruživanju Severne Makedonije NATO-u. To su danas najavili Paola Taverna, potpredsednica italijanskog Senata, i Etore Rosato, potpredsednik Doma poslanika na sastanku sa... »

Uhapšeni Zrenjaninci pušteni iz pritvora

Danas  pre 5 sati  još 1 povezana

Košarkaši Olimpijakosa pobedili Bajern

Danas  pre 1 sat  još 2 povezane

Više od 238 žrtava ciklona u Mozambiku (video)

Večernje novosti  pre 1 sat  još 1 povezana

Barnije: Svako odlaganje Bregzita imalo bi političku i ekonomsku cenu

Večernje novosti  pre 3 sata  još 1 povezana
©2019 Netmark d.o.o.