B92 » Vesti dana

http://www.b92.net

B92

Formirana Radna grupa za izradu medijske strategije

B92 pre 13 sati
B92: Formirana Radna grupa za izradu medijske strategije
Na današnjem sastanku premijerke Ane Brnabić sa predstavnicima medijskih i novinarskih udruženja, formirana je Radna grupa za izradu medijske strategije. Predsednik te grupe je Dejan Stojanović iz Ministarstva kulture i informisanja Radna grupa sastoji se od devet predstavnika medijskih i... »

Ko je za ponovno uvođenje redovnog vojnog roka u Srbiji?

B92 pre 10 sati
B92: Ko je za ponovno uvođenje redovnog vojnog roka u Srbiji?
Beograd -- Tri četvrtine građana Srbije podržava ponovno uvođenje redovnog vojnog roka, pokazalo je istraživanje Istraživačkog centra za odbranu i bezbednost (ICOB). Predstavnica ICOB Jasmina Andrić je na konferenciji za štampu rekla da se 74 procenta anketiranih izjasnilo za ponovno... »

Ditman: Problem s KiM mora se rešiti, što pre to bolje

B92 pre 12 sati
B92: Ditman: Problem s KiM mora se rešiti, što pre to bolje
Pre članstva u EU Srbija mora da reši problem s Kosovom a brzo rešenje bi bilo dobro za sve, rekao je u intervjuu za B92 ambasador Nemačke u Srbiji Aksel Ditman. Ditman je za " Direktno sa Filipom" na B92.net govorio i o izgradnji nove ambasade, otkrio i kada bi Srbija mogla da bude blizu ulaska... »

Partizan u LE može na Crnogorce, Mađare, Letonce...

B92 pre 11 sati
B92: Partizan u LE može na Crnogorce, Mađare, Letonce...
Poznati su potencijalni rivali vicešampiona Srbije u fudbalu Partizana u prvoj kvalifikacionoj rundi Lige Evrope. Partizan je povlašćen u žrebu za prvo kolo kvalifikacija, a naći će se u Grupi 7 žreba koji će biti održan 20. juna u Nionu, sa početkom od 13 časova. Uz crno-bele od... »

Filmska pljačka na KiM, "ukradeno 18 miliona"

B92 pre 13 sati
B92: Filmska pljačka na KiM, "ukradeno 18 miliona"
Leposavić -- U Leposaviću, na KiM, opljačkano je vozilo privatne kompanije za obezbeđenje Henderson. Intervencijom policije deo novca, za koji se ne zna precizno koliko ga je bilo i čiji je, pronađen je, kao i jedno vozilo. Lokalni mediji su javili da je opljačkano oko 18 miliona dinara.... »

Hapšenje u Audiju, skandal se širi

B92 pre 17 sati
B92: Hapšenje u Audiju, skandal se širi
Berlin -- Nemačke vlasti privele su izvršnog direktora kompanije Audi Ruperta Štadlera u okviru istrage o manipulacijama s nivoom emisije štetnih gasova. Nemačka agencija DPA prenela je da je Folksvagen, matična kompanija Audija, potvrdio navode da je Štadler priveden. U saopštenju kompanije... »

Petković: Nejmar nije bio "meta"

B92 pre 17 sati
B92: Petković: Nejmar nije bio "meta"
Selektor Švajcarske Vladimir Petković rekao je posle remija sa Brazilom (1:1) da Nejmar nije bio posebna "meta" njegovog igrača. Petković je odbacio optužbe da su Švajcarci namerno pravili oštre faulove na najboljem brazilskom fudbaleru Nejmaru, iako su zbog njih, upravo na zvezdi Pari Sen... »

200 migranata nagrnulo ka Hrvatskoj, nadleću i helikopteri

B92 pre 15 sati
B92: 200 migranata nagrnulo ka Hrvatskoj, nadleću i helikopteri
Na međunarodnom graničnom prelazu Velika Kladuša - Maljevac, između BiH i Hrvatske, zaustavljena grupa od oko 200 migranata iz kampa u Velikoj Kladuši. Oni nemaju dokumenta za prelazak državne granice i nalaze se 70 metara od graničnog prelaza. S njima pregovaraju nadležni, javlja Index.hr.... »

Ministar Stefanović posetio policajca ranjenog u Nišu

B92 pre 18 sati
B92: Ministar Stefanović posetio policajca ranjenog u Nišu
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović obišao je u Kliničkom centru Niš policijskog službenika Miloša Miloševića. Milošević je ranjen u subotu uveče prilikom intervencije ispred jenog kafića u tom gradu. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu savladali su i... »

Skandal: Nemačka špijunirala Austriju 10 godina duže

B92 pre 18 sati
B92: Skandal: Nemačka špijunirala Austriju 10 godina duže
Berlin, Beč -- Nemačka obaveštajna služba BND špijunirala je Austriju najverovatnije do 2016, a ne do 2006, kako se prvobitno verovalo, kada je afera dospela u javnost. Nakon što je ponovo u žiži interesovanja austrijske javnosti, zbog objavljivanja spiska sa 2.000 telefonskih i faks... »

Nova runda dijaloga: Vučić i Tači u nedelju u Briselu?

Blic  pre 6 sati  još 4 povezane

Odbijen Mladićev zahtev za izuzeće troje sudija

Danas  pre 9 sati  još 1 povezana

Vremeplov: Rođen Pavle Beljanski

RTV  pre 4 sata  još 1 povezana
©2018 Netmark d.o.o.