Benchmark

Huawei P70 serija telefona navodno dobija sasvim novi čipset i unapređene kamere

Benchmark pre 12 dana
U prvoj polovini 2024. godine trebalo bi da izađe nova Huawei P70 serija telefona, sa navodno skroz novim Kirin 5G čipsetovima i unapređenim kamerama. Zbog toga će, očekuje industrijski analitičar iz TF International Securities Ming Či Kuo… »

Samsung Internet pregledač sada je dostupan za Windows računare u Microsoft prodavnici

Benchmark pre 12 dana
Samsung Internet pretraživač sada dostupan za preuzimanje prvi put u Microsoft prodavnici. Danas je pomalo neočekivano i na mala vrata prošla informacija da je Samsung poslednja kompanija koja je lansirala web browser za Windows. Postoji mnoštvo… »

Google istražuje problem na Drive servisu zbog kojeg nestaju datoteke

Benchmark pre 12 dana
Više korisnika Google Drive platforme prijavilo je da su im datoteke koje su čuvali na njoj i po nekoliko godina jednostavno nestale. Sada tehnološki gigant Google istražuje problem, za koji je zapravo priznao da postoji i kaže da ga verovatno… »

Honor Magic6 serija navodno dobija telefoto kameru sa 160 MP

Benchmark pre 12 dana
Predstojeća Honor Magic6 serija telefona imaće navodno zum kameru sa periskopskim telefoto sočivom i senzorom od 160 umesto 200 MP, na šta su ranije glasine ukazivale. Sada najnoviji izveštaj poznatog insajdera sa društvene mreže Weibo… »

Požurite na Ubisoft Connect jer je Assassin's Creed Syndicate za PC besplatan za preuzimanje do 6. decembra

Benchmark pre 12 dana
Ukoliko se do 6. decembra prijavite na Ubisoft Connect nalog preko aplikacije ili veba, moći ćete besplatno da preuzmete Assassin’s Creed Syndicate za PC računare, posle čega će ova igra biti vaša zauvek. Akciju je objavio Ubisoft na svom sajtu… »

Samsung autonomna vožnja: gigant sprema LPDDR5X, AutoSSD i GDDR7 tehnologije za automobilsku industriju

Benchmark pre 12 dana
Južnokorejski gigant Samsung najavio je ambiciozne planove za poboljšanje nivoa autonomne vožnje u automobilskoj industriji u godinama koje slede. Novine u industriju doneće Samsung autonomna vožnja kroz nadograđenu LPDDR5X memoriju, buduću GDDR7… »

Lenovo tuži Asus zbog kršenja patenata u više oblasti

Benchmark pre 12 dana
Hongkonška kompanija tvrdi da njen tajvanski rival u Asus Zenbook laptop računarima ima čak četiri njena patenta. Zbog toga, korporacija Lenovo tuži Asus jer je navodno tehnologiju u vezi sa bežičnom komunikacijom, dijagonalnim pomeranjem tačpeda… »

Isporuke ekrana pokazuju rastuću popularnost modela iPhone 15 Pro

Benchmark pre 12 dana
Isporuke panela za trenutnu seriju iPhone 15 porasle su za 16% u poređenju sa brojem panela isporučenih za seriju iPhone 14 u istom periodu do oktobra, prema podacima koje je objavila konsultantska firma za isporuku ekrana Display Supply Chain… »

Analitičari: Dimensity 9300 je trenutno najmoćniji čipset na tržištu, MediaTek će ostvariti novi rekord u svetskom…

Benchmark pre 13 dana
Kompanija MediaTek je iznenadila konkurenciju sa svojim Dimensity 9300 mobilnim procesorom, donoseći novi CPU klaster i GPU kombinaciju koja nadmašuje vrhunske konkurente u industriji. S povećanjem narudžbina ovog proizvoda, analitičari banke Morgan… »

Samsung je registrovao zaštitne žigove AI Phone i AI Smartphone za Galaxy S24, ukazujući na unapređene mogućnosti nove…

Benchmark pre 12 dana
Očekuje se da će Samsung sa tri modela Galaxy S24 serije prestići konkurenciju novim AI smartphone mogućnostima koje kompanija planira da uključi, pri čemu nedavno najavljeni Exynos 2400 i Snapdragon 8 Gen 3 takođe pružaju čvrst temelj u tom… »

Benchmark, najnovije vesti »