Benchmark

Prvi Xiaomi EV ulazi u proces proizvodnje, u planu navodno 300 automobila za decembar

Benchmark pre 4 dana
Kineska kompanija Xiaomi navodno je započela proces verifikacije proizvodne linije za prvi Xiaomi EV – SU7. Tako će prvi električni automobil kompanije prvo biti stvoren za potrebe izložbi i prodajnih prostora u Kini, a u tu svrhu kompanija samo u… »

GTA VI trejler je tu i zvanično nas vraća u Vice City, ali ne pre 2025.

Benchmark pre 5 dana
Iako je zvanični GTA VI trejler, možda i najiščekivaniji nastavak kultne Grand Theft Auto gejming franšize, trebalo da izađe danas pre podne, Rockstar Games ga je objavio sinoć oko ponoći. Ovaj potez je napravljen jer je neposredno pre… »

OnePlus 12 upravo je lansiran i ovo je sve što treba da znate o njemu

Benchmark pre 4 dana
OnePlus 12 je jedan od onih telefona koji se dugo najavljivao, curele su brojne informacije o onome što će doneti na tržište, i danas imamo sve to pred sobom. Konačno. Kada su Android telefoni u pitanju, postoji mnogo modela različitih brendova… »

Samsung Galaxy S23 FE stiže u Evropu 8. decembra

Benchmark pre 5 dana
Posle azijskog i američkog tržišta, Samsung Galaxy S23 FE telefon konačno stiže i u Evropu – on će već 8. decembra biti dostupan na našem kontinentu. Tačnije, južnokorejska kompanija najavila je njegovo evropsko lansiranje za petak u… »

Nonšalantni Huawei razvoj uprkos sankcijama: napredni 5 nm Kirin 9006C procesori lansirani u novoj Qingyun L540 laptop seriji

Benchmark pre 5 dana
Kineski tehnološki gigant Huawei je na, iznenađenje nekih, danas lansirao nove napredne 5 nm Kirin 9006C procesore namenjene takođe novoj, Qingyun L540 seriji laptop računara za kinesko tržište. Tako se nonšalantni Huawei razvoj nastavlja uprkos… »

Honor Magic6 serija će najverovatnije imati tri telefona uključujući i Porsche Design

Benchmark pre 5 dana
Dok se Honor priprema da lansira svoju sledeću seriju telefona, glasine o njoj nastavljaju da stižu, a najnovija se odnosi na modele koje će ona sadržati. Tako bi predstojeća Honor Magic6 serija trebalo da sadrži tri modela telefona: osnovnu, Pro i… »

Novi Toyota urbani SUV električni automobil „za evropske ulice“ stiže sledeće godine

Benchmark pre 5 dana
Japanska automobilska kompanija Toyota možda nije imala lak početak sa električnim vozilima (EV), ali je najavila svoj sledeći automobil ovog tipa na svojoj godišnjoj konferenciji u Briselu. Novo vozilo je u stvari Toyota urbani SUV koncept, zdepast… »

Meta ukida povezivanje Facebook i Instagram četova krajem decembra

Benchmark pre 5 dana
Krajem ove godine, što znači krajem ovog meseca, kompanija Meta ukida povezivanje konverzacija, odnosno četova između naloga na društvenim mrežama Facebook i Instagram. To znači da više nećete moći da se dopisujete sa prijateljima sa mreže… »

Nvidia Ampere GPU i dalje dominiraju Valve mesečnim hardverskim istraživanjem, Ada serija sve brojnija

Benchmark pre 5 dana
Opet je došlo ono vreme kada Valve objavljuje rezultate svog Steam hardverskog i softverskog istraživanja, i nimalo iznenađujuće, Nvidia i dalje vlada tržištem sa svojim grafičkim kartama. Novembarski podaci pokazuju da Nvidia čini 72.5% svih… »

Vivo slavi UEFA EURO 2024 sa navijačima širom Evrope

Benchmark pre 6 dana
Finalnim žrebom 2. decembra, iščekivanje povodom UEFA EURO 2024 TM dostiže sasvim novi nivo! Kao zvanični partner i zvanični pametni telefon za UEFA EURO 2024 TM, kompanija Vivo ne krije uzbuđenje povodom ove važne prekretnice u povezivanju sa… »

Benchmark, najnovije vesti »