Benchmark

Qualcomm najavio Snapdragon 865 Plus čipset

Benchmark pre 3 sata
Qualcomm je danas najavio svoj najnoviji premijum čipset, punog naziva Snapdragon 865 Plus 5G Mobile Platform. O čipsetu su se pojavljivale glasine već neko vreme, s obzirom na to da se veruje da će biti deo Samsungovih premijum telefona kasnije tokom… »

Wiko View 4 - prijatno iznenađenje u budžetskom segmentu (video)

Benchmark pre 4 sata
Testirali smo još jedan pristupačan telefon kompanije Wiko - Wiko View 4, a prilog o ovom modelu možete pogledati na Benchmark YouTube kanalu. Koliko može telefon sa cenom ispod 140 evra, tačnije 16.5 hiljada dinara? Wiko View 4 zaista nudi više od… »

Oslobodite umetnika u sebi u okviru Huawei Next Image 2020 takmičenja

Benchmark pre 4 sata
Saopštenje za javnost Fotografija je jedan od odličnih načina na koji se možemo zabaviti i upotpuniti svakodnevni život i navike, zahvaljujući mogućnosti da kroz fotografiju istražujemo, otkrivamo i cenimo lepotu i svet oko sebe iz različitih… »

Navodni Google Pixel 5 XL renderi pokazuju dve kamere i punch-hole displej

Benchmark pre 5 sati
Pojavili su se CAD renderi Pixel 5 XL telefona, koje je objavio Twitter korisnik @xleaks7 u saradnji sa sajtom Pigtou. Renderi pokazuju displej sa punch-hole otvorom u gornjem levom uglu za selfi kameru, senzor otiska prsta na poleđini, kao i dve kamere… »

Fotografija AMD Ryzen Threadripper PRO 3995WX procesora

Benchmark pre 7 sati
Pojavila se prva fotografija Ryzen Threadripper PRO 3995WX procesora, koji je će biti deo AMD-ove objave čipova za HEDT/radne stanice tokom ove godine. Fotografija se nakratko pojavila na ChipHell forumima, a potom ju je objavio HXL (@9550pro). Procesor… »

Samsung bi mogao odbaciti Qualcomm procesore sa Galaxy S21 linije telefona

Benchmark pre 8 sati
Već godinama Samsungovi premijum telefoni stižu sa Qualcomm i Exynos čipsetovima u zavisnosti od tržišta. Međutim, prema najnovijim glasinama, izgleda da bi Samsung mogao odbaciti Qualcomm čipsetove sa Galaxy S21 linije telefona, koji će se… »

AMD Ryzen 7 4700G 'Renoir AM4' APU overklokovan do 4.765GHz

Benchmark pre 9 sati
Kako se približava objava AMD Ryzen 4000 desktop APU-a, prvi distribuirani primerci počinju da se pojavljuju u različitim bazama. Najnoviji je primećen u CPU-Z Validator listingu, a APU je overklokovan do impresivnih 4.765GHz. Listing otkriva… »

Lenovo Legion se pojavio na AnTuTu benchmarku

Benchmark pre 11 sati
Lenovo Legion se očekuje tokom jula, a sada se telefon pojavio u AnTuTu bazi koja nam otkriva neke nove informacije o uređaju. Broj modela testiranog uređaja je L79031, a zasnovano na rezultatima, otkriveno je da će Legion imati 2340 x 1080p… »

Realme X50 5G je dostupan u Evropi

Benchmark pre 10 sati
Realme X50 5G je stigao na tržišta Evrope, dostupan je preko Realme.com sajta, po ceni od 350 evra. Dostupna je samo jedna konfiguracija, sa 6GB RAM-a i 128GB skladišnog prostora. Tu su dve opcije boja: Jungle Green i Ice Silver. Telefon koristi… »

Lenovo najavljuje ThinkVision M14t prenosivi displej

Benchmark pre 12 sati
Tokom prošlogodišnjeg MWC-a, Lenovo je prikazao ThinkVision M14 prenosivi displej. U pitanju je bio tanak i lagan monitor, kreiran da proširi površinu ekrana, ali nije imao touchscreen podršku. Sada je Lenovo najavio verziju sa touchscreen podrškom… »

Benchmark, najnovije vesti »