Benchmark » Vesti dana

http://www.benchmark.rs

Benchmark

Chrome će početi da upozorava korisnike na zastarevanja Flash Playera

Benchmark pre 1 sat
Tokom ranih dana interneta, kada je interaktivni sadržaj počeo da bude popularan na veb sajtovima, Adobe Flash je bio popularan u industriji u kojoj je svaki sajt pokušavao da implementira njegovu upotrebu, bilo da se radi o navigaciji na sajtu, ubacivanju videa ili čak kreiranju igara. U... »

Mozilla Firefox i Microsoft Edge hakovani na Pwn2Own događaju

Benchmark pre 3 sata
Mozilla Firefox i Microsoft Edge su hakovani tokom drugog dana tradicionalnog Pwn2Own hakerskog takmičenja. U slučaju Windows 10 browsera, hakeri su pronašli izuzetno kompleksan i lukav način da zaobiđu viurtuelnu mašinu. Amat Cama i Richard Zhu iz Fluoroacetate tima su prvi uspeli da probiju... »

Prototip renderi Intelove grafičke karte

Benchmark pre 5 sati
Intel je tokom Odyssey događaja, u okviru GDC 2019, uskom krugu entuzijasta prikazao dolazeću grafičku kartu za profesionalna i gejming tržišta. Prikazano je nekoliko koncept dizajna, sugerisanih od strane fanova. Mnogi se nadaju da će to što je Intel ovoliko samouveren da može da prikaže... »

Redmi Y3 dobio Wi-Fi sertifikat

Benchmark pre 7 sati
Prema najnovijim informacijama, koje su se pojavile, Redmi brend će dobiti novi budžetski telefon pod nazivom Y3, koji je upravo prošao Wi-Fi sertifikaciju. Telefon će naslediti prošlogodišnji Redmi Y2 (na fotografiji), koji je na globalnom tržištu poznat kao Redmi S2, a slična strategija... »

Honor 8X dobija EMUI 9.0 korisnički interfejs zasnovan na Android Pie operativnom sistemu

Benchmark pre 1 dan
Saopštenje za javnost Nova verzija korisničkog interfejsa za Honor telefone, EMUI 9.0, biće dostupna korisnicima Honor 8X telefona od druge polovine marta. Korisnici ovog modela dobijaće HOTA paket za ažuriranje do 11. aprila 2019. godine. Zasnovan na Android 9.0 Pie operativnom sistemu, EMUI... »

Test: HP 25x gejming monitor

Benchmark pre 1 dan
Nakon duge pauze, na testu nam je jedan HP monitor i to namenjen gejming populaciji Ivan Mančić HP je kompanija koju ne treba posebno predstavljati i svako od nas je, hteo ili ne, dolazio u kontakt sa njihovim uređajima, bilo da je u pitanju laptop,štampač, monitor, računar ili bilo šta... »

Huawei Mate 30 bi mogao biti prvi telefon sa 7nm EUV Kirin 985 čipsetom

Benchmark pre 21 sat
Huawei Mate 30 bi mogao postati prvi telefon koji će se isporučivati sa čipsetom kreiranim u Extreme UltraViolet (EUV) procesu. Čipset će biti Kirin 985, a proizvodiće se u TSMC postrojenjima. I dalje će se raditi o 7nm čipu, s tim što će EUV poboljšanja omogućiti 20% veću gustinu... »

Samsung Galaxy Fold (SM-F900F) na Geekbenchu ostvario slabiji rezultat nego Galaxy S10e i Royale FlexPai

Benchmark pre 22 sata
Samsung Galaxy Fold je prvi fleksibilni telefon koji je najavljen od strane Samsunga u novembru prošle godine. Predstavljen je tokom Unpacked događaja 20. februara, a u prodaji će se naći 26. aprila, po ceni od 1980 dolara. Galaxy Fold stiže sa Qualcomm Snapdragon 855 čipsetom, 12GB RAM-a i... »

Nakon Huawei Enjoy 9S modela, pojavio se i Enjoy 9e

Benchmark pre 23 sata
Huawei će 25. marta održati događaj u Kini, gde se očekuje da će kompanija predstaviti Enjoy 9S i Enjoy 9e telefone. Specifikacije i fotografije Enjoy 9S modela su se već pojavile, a sada se onlajn pojavio i 9e. Fotografije Enjoy 9e telefona pokazuju da će uređaj izgledati slično Enjoy 9S... »

Sony Xperia 1 ekran konstantno radi u 4K rezoluciji

Benchmark pre 24 sata
Sony je ranije objavio Xperia 1 telefon, sa prvim 4K OLED ekranom na smartfonu. Telefon stiže uz 21:9 odnos stranica, a čitav panel je zasnovan na CinemaWide karakteristici. Prema navodima moderatora na zvaničnom forumu kompanije Sony, Xperia 1 ekran neće pratiti stope XZ2 Premium modela i... »

©2019 Netmark d.o.o.