Benchmark

Apple iPhone 13 će imati FaceID čip dvostruko manji od iPhone 12 serije

Benchmark pre 9 sati
Već se ranije šuškalo po haustorima interneta da je Apple konačno smanjio notch na svojoj iPhone 13 seriji. Prošlog meseca smo čak videli i procurelo staklo ekrana koje detaljno opisuje preuređeni izgled ureza, a sada DigiTimes izveštava da Apple… »

Google će započeti testiranje brže navigacije stranicama u Chrome-u za računare

Benchmark pre 10 sati
Google je prošle godine predstavio novu funkciju u Chrome-u za Android, pod nazivom Back-forvard cache, koja ima za cilj poboljšanje performansi prilikom korišćenja tastera za nazad i unapred. Keširanje unazad-unapred zadržava stranice u memoriji… »

AirPods 3, Apple Music HiFi podrška za streaming mogli bi se pojaviti 18. maja

Benchmark pre 11 sati
Apple bi mogao da najavi treću generaciju AirPods-a i Apple Music HiFi-u 18. maja. Izvešteno je da kompanija neće završiti sa svojim „prolećnim“ najavama, s tim da su ova dva najavljena na malo sofisticiraniji način. Apple neće biti… »

Instagram vam konačno može dozvoliti da kreirate nove postove sa desktopa

Benchmark pre 12 sati
Instagram navodno pokušava da poboljša svoje iskustvo na radnoj površini, što trenutno omogućava korisnicima da vide postove, ali ne i da ih kreiraju. Prema jednom programeru aplikacije, Instagram bi uskoro mogao da dozvoli korisnicima da objavljuju… »

Šta će desiti sa vašim WhatsApp nalogom ako ne pristanete na novu, izmenjenu politiku privatnosti?

Benchmark pre 1 dan
Kontroverzna nova politika privatnosti WhatsApp-a stupa na snagu u subotu, 15. maja 2021. Ažurirani sporazum daje Facebook-u dozvolu da prikuplja vaše WhatsApp podatke, a mnogi korisnicii nisu srećni zbog toga. Uprkos tome, korisnici nisu primorani da… »

MacBook Pro 2021 donosi povratak nekih od omiljenih portova

Benchmark pre 1 dan
Ove nedelje niz glasina sugeriše da će verzija Apple MacBook Pro laptopa za 2021. godinu vratiti neke davno izgubljene funkcije koje su mnogi voleli. Pričamo o tome da je MacBook Pro nekada dolazio sa raznim portovima: USB, HDMI, priključak za… »

Poco M3 Pro 5G će koristiti Dimensity 700 čipset

Benchmark pre 1 dan
Poco zvaničnici su nedavno otkrili da Poco M3 Pro 5G stiže 19. maja i da će ga pokretati MediaTekov Dimensity 700 čip, umesto uobičajenog Qualcomm Snapdragona. Poco nije otkrio ništa drugo o M3 Pro 5G, ali su nedavno procureli renderi otkrili kako… »

Isporuke Mac-a u prvom kvartalu porasle su za 94% i još uvek ima prostora za rast

Benchmark pre 1 dan
Nakon Appleove rekordne zarade za drugi fiskalni kvartal prošlog meseca, Strategy Analytics je danas objavio novi izveštaj koji ističe brojeve isporuka računara za taj kvartal. Prema podacima, isporuke širom industrije porasle su 81% tokom… »

Honor Play 5 dolazi sa četvorostrukom 64MP kamerom, kažu u kompaniji

Benchmark pre 1 dan
Prošlog meseca smo podelili ekskluzivni render Honor Play 5 telefona i izvestili da će pametni telefon imati četvorostruku kameru od 64MP. Honor je tu infrmaciju potvrdio. Proizvođač telefona podelio je poster na Weibu kako bi to potvrdio, dok je… »

Sony otkriva nove PS5 DualSense kontrolere inspirisane galaksijom (video)

Benchmark pre 1 dan
Ako ste uspeli da se dokopate svog primerka konzole Sony PlayStation 5 i tražili ste DualSense sa drugačijim izgledom, Sony ima neke vesti koje bi vam mogle dobro doći. Kompanija je najavila svoje prve nove boje za kontroler, Midnight Black i Cosmic… »

Benchmark, najnovije vesti »