Benchmark » Vesti dana

http://www.benchmark.rs

Benchmark

Akcioni RPG Code Vein će imati co-op mod na PC-u i konzolama

Benchmark pre 12 sati
Bandai Namco sprema svoju novu akcionu RPG igru, pod nazivom Code Vein, koju će karakterisati poseban stil, bogat svet i zahtevna borba, a izdavač je sada otkrio da će tu biti i kooperativni multiplejer mod. Na Twitteru, Bandai Namco je objavio da će igrači moći da istražuju svet sa tematikom... »

SanDisk počeo da isporučuje 400GB microSD kartice

Benchmark pre 12 sati
SanDisk je prošle godine predstavio svoju malu microSDXC karticu, sa ogromnim kapacitetom od 400GB, koja je tek sada počela da se isporučuje. Novi SanDisk Ultra PLUS 400GB je dizajniran za Android telefone i tablete. Kamere kao i druge uređaje koji mogu da podrže 400GB microSD prostora.... »

Intelovi Ice Lake CPU-ovi će nuditi veliko povećanje GPU performansi

Benchmark pre 12 sati
Intelova integrisana grafika nije specifično zanimljiva, jer je uglavnom podobna samo za video dekodiranje i generalne desktop aktivnosti. Međutim, poslednjih meseci Intel je počeo da PC grafiku tretira ozbiljnije. Kompanija je angažovala Radžu Kodurija koji će voditi Core and Computing... »

Ovako izgleda 3D engine u potpunosti kreiran od Excel formula (video)

Benchmark pre 16 sati
Developer, poznat pod nadimkom C Bel, kreirao je 3D engine nalik na DOOM, korišćenjem samo Microsoft Excel formula. C Bel je na Gamasutri objavio svoju kreaciju, gde je detaljno objasnio zbog čega se odlučio za ovaj poduhvat i kako je dizajnirao i konstruisao 3D engine koristeći samo excel.... »

Naredni LG premijum telefon stiže u junu

Benchmark pre 16 sati
S obzirom na to da je LG G6 predstavljen tokom MWC-a prošle godine, očekivano je bilo da će južnokorejska kompanijua i ove godine u Barseloni predstaviti njegovog naslednika - model G7. Međutim, ovo se neće desiti jer je LG odlučio da promeni svoju strategiju objave telefona, pa ćemo tokom... »

Atari kreira sopstvenu digitalnu valutu

Benchmark pre 16 sati
Kodak nije jedina kompanija iz prošlih vremena, koja ulazi na tržište kriptovaluta. Sada je i Atari objavio da planira kreiranje sopstvene digitalne valute, pod nazivom Atari Token. Kompanija je još u decembru prošle godine nagovestila da planira ulazak na tržište kriptovaluta, a sada imamo i... »

Specifikacije Galaxy J4 (2018) telefona

Benchmark pre 16 sati
Samsung sprema novi budžetski telefon pod nazivom Samsung Galaxy J4 (2018). Ovo je bazirano na informacijama o telefonu, sa brojem modela Samsung SM-J400F, koji se pojavio u Geekbench bazi podataka. Telefon koji još uvek nije objavljen koristi Android 8.0 softver, ima četvorojezgarni 1.4GHz... »

Rudarenje kriptovaluta usporava i potragu za vanzemaljcima

Benchmark pre 1 dan
Gejmeri i standardni korisnici nijsu jedini koji imaju problema da pronađu zalihe željenih grafičkih karti, po normalnim cenama, a sve zbog problema koje izazivaju rudari kriptovaluta. Prema najnovijem izveštaju, naučnici i istraživači su takođe pogođeni trenutnim stanjem na GPU tržištu.... »

Da li PUBG može da zadrži popularnost na duge staze?

Benchmark pre 1 dan
PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG) igra je bez sumnje postavila značajne temelje na gejming sceni i već spada u jednu od najbitnijih igara u istoriji. Ovaj multiplejer naslov je je tokom poslednjih nekoliko meseci postavljao brojne rekorde, od broja istovremenih igrača prisutnih u igri, do... »

Alcatel nam daje nagoveštaj Alcatel 5, 3v i 1x telefona

Benchmark pre 1 dan
Mobile World Congress (MWC) se približava, a veliki broj kompanija se sprema da u Barseloni predstavi nove uređaje za ovu godinu. Već tokom narednog vikenda se očekuju prve prezentacije, a među njima će biti Alcatel koji sada tizerom najavljuje tri nova telefona koji će biti predstavljeni 24.... »

©2018 Netmark d.o.o.