Južne vesti

Mirjana Mirosavljević Bobić: Tabloidi se ne kažnjavaju za štetu koju prave

Južne vesti pre 2 dana
Nijedan tabloid nije kažnjen za štetu koju je napravio, nema kažnjivosti, a neki sudski slučajevi su i zastareli, ukazuje medijska analitičarka Mirjana Mirosavljević Bobić. Žene se seksualizuju u medijima, čemu se treba suprostaviti i zakonima… »

Špijuni na Balkanu: „Države i carstva dolaze i prolaze, ali špijunaža ostaje“

Južne vesti pre 2 dana
Getty Images Vlasnica ovog dvogleda bila je Mata Hari, legendarna špijunka Od vremena kada je Jugosloven Duško Popov, dvostruki agent, ljubitelj brzih automobila i lepih žena, harao Evropom i inspirisao Jana Fleminga da osmisli Džejmsa Bonda… »

Nil Jang: Zbog marihuane bez američkog državljanstva

Južne vesti pre 2 dana
Getty Images Nada se da će dobiti dvojno državljanstvo Nil Jang, rok muzičar rođen u Kanadi, tvrdi da je pušenje marihuane jedan od razloga zbog kojih mu još uvek nije odobren zahtev za dobijanje američkog državljanstva. Jang kaže da je položio… »

Niškim izviđačima prva tri mesta na akciji u Banjaluci

Južne vesti pre 2 dana
Odredi sa prostora bivše Jugoslavije okupili su se u Banjaluci, na izviđačkoj akciji “Novembarski susreti”, a Nišlije su se pokazale kao apsolutno najbolje - tim Odreda izviđača Lola bio je prvi, a ekipe Mije Stanimirović zauzele su drugo i… »

Stiglo obećanje, devojčica iz Žitorađe čeka i povratak u vrtić

Južne vesti pre 2 dana
Priča o devojčici koja je posle 3 godine izgubila mesto u vrtiću u Žitorađi, što su mnogi povezali sa politikom, stigla je i do Ministarstva prosvete koje je zatražilo od vrtića “Prva radost” da objasni zašto su ponovo deca rangirana. Dok… »

U Skoplju Aleksinčanima 8 medalja i završni turnir Jadranske lige

Južne vesti pre 2 dana
Međunarodni turnir i 2. kolo Jadranske lige odigrali su se u Skoplju, a aleksinački džiju-džicu klub N i F ima razloga da se kući vrati zadovoljan. Borci iz Aleksinca pojedinačno su osvojili 8 medalja, od čega 2 zlatne, dok su ekipno zabeležili… »

Niška Žandarmerija se seli u aleksinačku kasarnu

Južne vesti pre 2 dana
Žandarmi iz Niša koji su godinama besplatno koristili prostorije i plac Srbija transa, posle brojnih najava će konačno dobiti svoj novi prostor - preuzeće aleksinačku kasarnu "Deligrad", a kako najavljuju iz Opštine Aleksinac, već sutra će biti… »

U obnovljenoj Prvoj ligi i niški košarkaši u kolicima, pozivaju sve da im se pridruže

Južne vesti pre 2 dana
Nakon 7 godina obnovljena je Prva liga za košarkaše u kolicima, a jedan od 5 klubova u njoj je i niški Nais. Na startu je doživeo dva poraza, jedan ubedljiv od favorita za osvajanje lige, a drugi veoma tesan, koji je pokazao svu borbenost Nišlija… »

Požari u Australiji: Vatrogasci spasli kuću i ostavili poruku „izvinjenja“ zbog popijenog mleka

Južne vesti pre 2 dana
PAul Sefky/Facebook Vatrogasci ostavili poruku u kuhinji nakon požara- „Bilo nam je zadovoljstvo da spasimo vašu kuću. Žao nam je da nismo uspeli da ugasimo vatru i u šupi", u potpisu vatrogasci. P.S. Dugujemo vam za mleko. Muškarac iz Australije… »

Uhapšen vozač koji je izazvao saobraćajnu nesreću kod Vlasine

Južne vesti pre 2 dana
Policija je uhapsila vozača kamiona koji je 10. novembra kod Vlasine sleteo s puta, a u toj nesreći je stradao 62-godišnji suvozač. Njemu se na teret stavlja krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i određeno mu je zadržavanje do 48… »

Južne vesti, najnovije vesti »