Južne vesti

Niški "Vodovod" u kreditima, a pozajmljuje 2,5 miliona "Železničaru"

Južne vesti pre 2 dana
Finansijske probleme koje ima od starta nove sezone niški rukometni klub Železničar pokušaće da reši pozajmicom od 2,5 miliona dinara koju je tražio od JKP Naissus - preduzeća koje je “pod kreditima” i na čijem je čelu bivši predsednik… »

Milion dinara za čišćenje zapuštenog bloka u Vranju

Južne vesti pre 2 dana
Do 31. decembra trebalo bi da bude završeno uređenje zapuštenog stambeno-poslovnog kompleksa “Pošta - Banka” u samom centru Vranja, koji se prostire većim delom duž vranjskog šetališta. Planirano je kompletno hemijsko čišćenje šetališnih… »

Akcija dobrovoljnog davanja krvi u četvrtak u Leskovcu i Vranju

Južne vesti pre 1 dan
Svi koji žele moći će dobrovoljno da daju krv u četvrak, 14. novembra, a akcija se organizuje u Leskovcu i Vranju. Leskovčani će krv moći da daju od 11 do 16 sati u zgradi starog Ureda u Ulici Ratka Pavlovića broj 1, dok se akcija u Vranju… »

"Raskrikavanje": Kokan Mladenović u intervju “Južnim vestima” nije pozivao na građanski rat

Južne vesti pre 1 dan
Nazivajući ga "bolesnim, žutim hejterom“, Informer je optužio reditelja Kokana Mladenovića da je poslednjih dana pozivao na građanski rat, i zamerio tužilaštvu što na to “danima ćuti”. Kao dokaz citiraju deo intervjua koji je Mladenović… »

Direktorka Centra za mame: Porodilje oštećene, promeniti i zakon i sistem

Južne vesti pre 1 dan
Zakon o finansijskoj pomoći porodici sa decom oštetio je trećinu porodilja u Srbiju, a oko 1.000 u Nišu, ukazuje direktorka Centra za mame Jovana Ružičić. Zato zakon treba promeniti, dodaje Ružičić i napominje - novac koji država obećava za… »

Niška Zimska služba: Spremni i sa novim vozilima dočekujemo sneg

Južne vesti pre 1 dan
Sneg ove godine, kako kaže novoizabrani komandant Štaba zimske službe Stojan Spasić, neće iznenaditi putare, jer ima dovoljno soli, hemikalija, ali i novih vozila za čišćenje snežnih nanosa na niškim ulicama. Ove godine, JKP Mediana ima 18… »

Niški PSG: Industrijska proizvodnja pada, gde su Vučićeve fabrike?

Južne vesti pre 1 dan
Industrijska proizvodnja u Srbiji u junu ove godine je opala za 6,1 % u odnosu na isti mesec prošle godine, a u odnosu na prosek 2018. godine manja je za 2,5 odsto, saopštio je Republički zavod za statistiku, a prenosi niški odbor Pokreta slobodnih… »

Aplikacija koja pomaže pčelarima - pobednička ideja niškog "Hakatona"

Južne vesti pre 1 dan
Za najbolju ideju koja je osmišljena na ovogodišnjem 24-časovnom takmičenju u programiranju Hakaton, proglašena je aplikacija koja pomaže da pčelari dobiju obaveštenje kada se biljke prskaju pesticidima, a na ovu ideju došao je tim studenata… »

Ulice kod “Tasine” škole u Nišu i sutra bez vode

Južne vesti pre 1 dan
Iako su u JKP Naissus najavili da će žitelji Učitelj Miline ulice i Ulice Koste Stamenkovića danas posle 15 sati dobiti vodu, sada kažu da će se radovi nastaviti i sutra. Radovi će se sutra obavljati od 8 sati ujutru. Ovog puta u Vodovodu kažu da… »

Koridori Srbije: Saniraćemo oštećene lokalne puteve od Niša do Dimitrovgrada

Južne vesti pre 1 dan
Dotrajale deonice državnih puteva ukupne dužine 72 kilometra, od kojih su neke oštećene i zbog eksplotacije i prevoza materijala tokom izgradnje istočnog kraka Koridora 10, biće sanirane, tvrde u Koridorima Srbije, a novac će biti obezbeđen od… »

Južne vesti, najnovije vesti »