Južne vesti

VT: Soušal: Stigla je nova društvena mreža - rival Fejsbuku

Južne vesti pre 1 dan
Getty Images Mreža je „usmerena na najnovije vesti", a osnivač kaže da korisnici mogu da uređuju „nerazumljive" naslove Nova društvena mreža VT: Soušal sada ima više od 160.000 članova, tvrdi osnivač Vikipedije i ove mreže Džimi Vejls… »

Policajci u sredu vežbaju gađanje u blizini Bujanovca

Južne vesti pre 2 dana
Na neuređenom strelištu u selu Ljiljance u okolini Bujanovca policija će vežbati bojevo gađanje u sredu, 20. novembra od 14:30 do 16 sati. Tog dana, u blizini strelišta biće zabranjeno kretanje, boravak i zadržavanje ljudi, životinja, motornih… »

Med od pčela koje su me napale ima neverovatan ukus

Južne vesti pre 1 dan
BBC Džastin Roulat jede hleb i med Pejzaž severne Etiopije promenio se u poslednje tri decenije, zbog obnove zemljišta i šume su sada bujnije i zelenije. Ovo ima pozitivan uticaj na snadbevanje vodom i životinjski svet, uključujući i pčele… »

Izložba knjiga i radionica za Svetski dan deteta u Leskovcu

Južne vesti pre 1 dan
O važnosti reciklaže najmlađi će moći da saznaju na radionici koja će se održati u sredu, 20. novembra od 12 sati u Narodnoj biblioteci “Radoje Domanović” u Leskovcu. Radionica Reciklirajmo uz knjigu je namenjena učenicima drugog razreda… »

Požari u Australiji: Sidnej u dima zbog velikih požara

Južne vesti pre 2 dana
Reuters Sidnej u oblaku dima Stanovnici Sidneja probudili su se u dimu, dok požari niskog rastinja divljaju u okolini. Jak vetar koji je duvao tokom noći, doneo je dim na ostrvo. Merenja su pokazala da kvalitet vazduha u Australiji prevazilazi zakonom… »

„Budi muško“ - poruka koja se plaća životom

Južne vesti pre 1 dan
BBC Džejms sa porodicom Posle skoro 20 godina patnje zbog stalnih napada depresije - bukvalno u tišini - Džejms je sa 39 godina stigao do kraja puta. Ovaj sportski nastrojen, muževan, vickasti direktor je smislio samoubilački plan koji je uključivao… »

Vacićev skup u policijskom komšiluku - može li i opozicija u tu kancelariju

Južne vesti pre 1 dan
Predsednik niške opštine Pantelej Bratimir Vasiljević kaže da i ne gleda kome potpisuje dozvolu za prostor, pa je tako potpisao i za Srpsku desnicu Miše Vacića koja je sinoć osnovala odbor u sali mesne kancelarije, tik uz policijsku. Opozicija… »

Spavanje na poslu: Da li zaposlenima treba dozvoliti da dremnu

Južne vesti pre 2 dana
Getty Images Stručnjaci navode da je spavanje na poslu dobro i za produktivnost i za zdravlje Američka vlada kaže da se na radnom mestu ne sme spavati, ali stručnjaci ističu da bi trebalo ponovo razmisliti o tome i da dremka može biti dobra za… »

Pronevereno preko 4 miliona dinara iz surduličkog SPS-a, uhapšen administrativni radnik

Južne vesti pre 2 dana
Zbog sumnje da je bez saglasnosti SPS-a u Surdulici plaćao fiktivne račune za navodno isporučeni reklamni materijal i usluge štampanja i snimanja video-materijala, što je surduličke socijaliste koštalo 4,4 miliona dinara, uhapšen je njihov… »

Sporne situacije, neefikasnost Srbije i pobeda ruskih fudbalera na "Čairu"

Južne vesti pre 1 dan
Inicijativa je ono što nije manjkalo Srbiji u utakmici protiv Rusije, u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo za igrače do 21 godine. Ipak, srpska reprezentacija nije bila efikasna, a "baćuške" su na "Čairu" iskoristile maltene jedine dve prave… »

Južne vesti, najnovije vesti »