Južne vesti

Pravda je slepa - neobični eksperimenti pokazuju šta sve može da utiče na sudije

Južne vesti pre 20 sati
Getty Images Pravda je možda slepa, ali i sudije su ljudi Pravda i nije baš slepa. Na ovaj zaključak ukazuje nekoliko američkih studija o tome kako na sudije utiču različiti faktori - baš kao i na svakog drugog. Društvo od sudija očekuje da budu… »

Senke nad Balkanom: Druga sezona „serije koja pomera granice“ donela bindžovanje

Južne vesti pre 1 dan
Senke nad Balkanom/Promo Prva sezona Senki pomerila je granice srpske televizije, a stručnjaci navode da će isto biti i posle druge Nakon dve godine, Senke su se ponovo nadvile nad Balkanom - kritičari hvale novu sezonu, internet se po običaju… »

Incestuozni par, polubrat i polusestra, osuđeni na dugogodišnju robiju zbog ubistva dece

Južne vesti pre 11 sati
PA Media Bajkeri na sahrani tinejdžera Tristana i Blejka u avgustu ove godine Incestuozni roditelji iz Velike Britanije ubili su svoje dvoje dece, tinejdžere, pošto im nije uspeo prvobitni plan da ih otruju. Sara Baras (35) i njen polubrat Brendon… »

Selfi sa Emom Tompson: Kakva je etikecija za fotografisanje sa slavnima?

Južne vesti pre 13 sati
PA Media/Getty Ema Tompson Dama Ujedinjenog Kraljevstva Ema Tompson navodno je bila „užasnuta" kad je saznala da je konobar izgubio posao zato što je tražio da slika selfi sa njom. Ova priča postavlja mnoga pitanja o pravilnoj etikeciji kad je u… »

Ne volite brokoli? Možda su krivi geni

Južne vesti pre 15 sati
Getty Images Ne volite prokelj? Ne volite određeno povrće? Možda su za to krivi geni, tvrde američki naučnici u novom istraživanju. Nasleđivanje dve kopije gena za neprijatni ukus dovodi do manjka apetita za povrće poput brokolija i prokelja… »

Bez vode deo Niša kod "Učitelj Tasine" škole

Južne vesti pre 1 dan
Zbog radova na vodovodnoj mreži, kako kažu u Javnom komunalnom preduzeću Naissus, bez vode će sutra, 13. novembra biti ulice Koste Stamenkovića i Učitelj Milina, nedaleko od Osnovne škole “Učitelj Tasa” u Nišu. Ekipe Vodovoda biće na terenu… »

Sedam svetova, jedna planeta: Upoznajte zvezde serije Dejvida Atenboroa

Južne vesti pre 1 dan
Kome su potrebni američki trileri i skandinavske drame kada Ser Dejvid Atentboro priča o divljim hrčcima i sivom kratkonosom majmunu? Prošlog vikenda Ser Dejvid se vratio na BBC, kao narator u novoj seriji Sedam svetova, jedna planeta. Fanovi Planete… »

Pirotski lekari odustali od najavljenog štrajka

Južne vesti pre 1 dan
Štrajk dela zaposlenih u pirotskoj Opštoj bolnici koji je bio najavljen za danas odložen je. U štrajkačkom odboru kažu da su odlučili da daju još vremena nadležnima da reše njihov problem sa direktorom Goranom Petrovićem, ali kako novinari… »

Korupcija se isplati - SNS odbornica iz Niša osuđena zbog uzimanja 3.500, a kažnjena sa manje od 1.000 evra

Južne vesti pre 1 dan
Nakon što je tražila i uzela više od 400.000 dinara da bi pomogla odlazak u invalidsku penziju jednoj osobi, SNS odbornica u niškoj Skupštini i doktorka Specijalne bolnica Gornja Toponica Mirjana Miladinović, prema dogovoru tužioca i branioca… »

Mladi gimnastičari sa juga Srbije uspešni u Pionirskoj ligi

Južne vesti pre 1 dan
U finalu Pionirske lige Srbije, koje će biti održano 23. novembra u Novom Sadu, učestvovaće 12 gimnastičara iz Pirota, Prokuplja i Niša pošto su osvojili ukupno 12 medalja u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji ovogodišnje Pionirske lige. Prema… »

Južne vesti, najnovije vesti »