Južne vesti » Vesti dana

http://www.juznevesti.com

Južne vesti

Genetičar Stojković nije više šef katedre koju je ranije osnovao

Južne vesti pre 7 sati
Leskovački genetičar Miodrag Stojković smenjen je sa mesta šefa Katedre za matične ćelije na Fakultetu medicinskih nauka u Kragujevcu. Na njegovo mesto imenovana je profesorica Biljana Ljujić. Stojković danas nije bio dostupan za komentar. Kako je dekan Vladimir Jakovljević izjavio za... »

Kraljevi životinja pobedili na foto takmičenju

Južne vesti pre 6 sati
David Lloyd Pobednička fotografija Fotografija para lavova dobila je Nagradu po izboru publike ovogodišnjeg takmičenja Fotografa divljeg sveta. Profesionalni fotograf Dejvid Lojd je snimio ovu veličanstvenu fotografiju koja je bila u konkurenciji više od 45.000 prijava. Uži izbor od 25... »

Preko aplikacije "Tader" krave mogu da pronađu partnera

Južne vesti pre 10 sati
BBC Savršeno poklapanje! Ako mislite da aplikacije za upoznavanje rade po principu stočnih pijaca - potpuno ste u pravu. Po uzoru na Tinder, na kom svaki korisnik ostavi fotografiju, a po mogućstvu, svoju visinu i težinu, kao i intresovanja, britanska poljoprivredna kompanija "Hektejr" pokrenula... »

SzS traži ostavke gradonačelnika i ministarke saobraćaja zbog iskliznuća cisterni

Južne vesti pre 5 sati
Zato što smatraju da "naprednjačka vlast ugrožava živote građana time što nije sposobna da održava prugu kojom se transportuju opasne materije", kako su saopštili iz niškog Saveza za Srbiju, traže ostavke gradonačelnika Niša Darka Bulatovića, ministarke saobraćaja Zorane Mihajlović i... »

I na jugu Srbije produžen raspust zbog gripa

Južne vesti pre 6 sati
Kako se grip ne bi širio, Vlada Srbije je preporučila da se raspust produži još nedelju dana i da se đaci u klupe vrate u ponedeljak 25. februara. U Nišu i Pirotu, gde je proglašena epidemija ovog virusa, potvrđeno je da će osnovci i srednjoškolci i naredne nedelje odmarati od školskih... »

Ema Koronel Aisouro: El Čapova kraljica lepote

Južne vesti pre 2 sata
EPA Ema Koronel je stekla popularnost kao El Čapova supruga Savršeno doterana i besprekorno obučena Ema Koronel Aispuro postala je poznato i kontroverzno lice na suđenju njenom suprugu, zloglasnom gospodaru droge Hoakinu Guzmanu "El Čapu" u Americi. Tri meseca je uporno gledala suđenje... »

Intervju petkom - Jadranka Kosor: „Godina posle posete Vučića, efekat nula"

Južne vesti pre 8 sati
ELVIS BARUKCIC/AFP/Getty Images Jadranka Kosor bila je predsednica Vlade Hrvatske od 2009. do 2011. godine Huligani u Splitu napali vaterpoliste Crvene zvezde, nova direktorka Narodnog muzeja u Šapcu na društvenim mrežama prozvana ustašom - u takvoj sedmici nekadašnja premijerka Hrvatske... »

Svetski dan dece obolele od raka: „Ako mogu oni da se bore, mogu i ja"

Južne vesti pre 48 minuta
Ivan Stevanović/BBC Ivan Stevanović „Planina Kilimandžaro", piše žutim slovima na braon tabli, oko koje nema ničeg osim golog kamenja i neba bez ijednog oblaka. „Čestitamo, trenutno ste na vrhu Uhuru u Tanzaniji, na 5.895 metara", nastavljaju slova. Ispred table je momak u plavoj jakni i... »

Slovenija: Ostavka poslanika posle "krađe" sendviča

Južne vesti pre 4 sata
Jedan poslanik slovenačkog parlamenta podneo je ostavku pošto je ukrao sendvič iz radnje u Ljubljani jer ga je, kako kaže, osoblje ignorisalo. Darij Krajčič je rekao za lokalne medije da se iznervirao što ga zaposleni nisu primećivali „kao da je vazduh" - te je rešio da iskuša... »

Treći protest u Leskovcu - Ne želimo da budemo okovani lažima

Južne vesti pre 7 minuta
Hitna smena direktora leskovačke Opšte bolnice Nebojše Dimitrijevića i direktora Doma zdravlja Slaviše Božića, kao i bojkot rada lokalnog parlamenta od strane opozicije - novi su zahtevi koje su na večerašnjim, trećim protestima izneli Leskovčani. I ovoga petka na leskovačke ulice... »

©2019 Netmark d.o.o.