Južne vesti

Doktor Miodrag Lazić dobija sutra spomen-ploču u UKC Niš

Južne vesti pre 15 sati
Tačno godinu dana nakon smrti čuvenog hirurga Miodraga Lazića, u Urgentnom centru Univerzitetskog kliničkog centra Niš biće otkrivena spomen-ploča u njegovu čast. Otkrivanju spomen-ploče, kako najavljuju iz UKC-a, prisustvovaće i ministar… »

U UKC Niš preminula tri pacijenta od kovida, u bolnici u Vranju dva

Južne vesti pre 14 sati
U poslednja 24 sata, prema podacima Ministarstva zdravlja, u Srbiji je od virusa korona preminulo 35 ljudi - od toga 3 pacijenta u Univerzitetskom kliničkom centru u Nišu, 8 osoba u kovid bolnici u Kruševcu i dve osobe u Vranju. Poslednji podaci… »

Još 89 pozitivnih na kovid u Pčinjskom okrugu, polovina iz Vranja

Južne vesti pre 20 sati
Od 411 testiranih na kovid u Pčinjskom okrugu, 89 je pozitivnih, pokazuju poslednji podaci Štaba za vanredne situacije, dok je polovina iz Vranja. Broj pacijenata u kovid bolnicama se smanjuje, sada ih je na lečenju 138. Među novozaraženima su 44… »

Novih 89 slučajeva kovida u Jablaničkom okrugu

Južne vesti pre 19 sati
Od 310 testiranih u Jablaničkom okrugu, 89 osoba je dobilo pozitivan nalaz na virus korona, saopštavaju iz Zavoda za javno zdravlje u Leskovcu. U odnosu na prethodni dan, broj novopotvrđenih slučajeva je veći za 7, a manji skok broja zaraženih je… »

Ministar Vulin u Vranju: U toku zaključivanje ugovora za drugu fazu izgradnje stanova za bezbednjake

Južne vesti pre 12 sati
O novoj zgradi za vatrogasno-spasilačku jedinicu u Vranju, kao i zaključivanju ugovora za drugu fazu izgradnje stanova za bezbednjake, rezgovarao je ministar policije Aleksandar Vulin na sastanku sa gradonačelnikom tog grada i rukovodiocima Policijske… »

U Vlasotincu ostali bez vakcina, imunizacija u selima nastavlja se kad stignu nove doze

Južne vesti pre 13 sati
Ranije najavljena imunizacija meštana Batulovca, Konopnice, Skrapeža, Šišave, Donje Lomnice i Boljara, biće odložena, navode iz Štaba za vanredne situacije Opštine Vlasotince, dok tamošnji Dom zdravlja ne dobije nove doze vakcina. Imunizacija na… »

Počela raspodela vitamina za penzionere, paketi stižu do 5. juna

Južne vesti pre 16 sati
Sa podelom besplatnih paketa vitamina za penzionere počelo se u ponedeljak i oni će na njihove adrese stizati do 5. juna, najavila je direktorka Republičkog fonda zdravstvenog osiguranja Sanja Radojević Škodrić. Ona je za TV Prva podsetila da se u… »

Smenjen direktor Doma zdravlja u Preševu, za vršioca dužnosti imenovan Boban Spasić

Južne vesti pre 17 sati
Direktor Doma zdravlja u Preševu Driton Salihu razrešen je sa funkcije godinu dana pre isteka mandata odlukom Ministarstva zdravlja, kako kaže za Južne vesti, bez ikakvog obrazloženja i upozorenja. Za njegovog naslednika imenovan je Boban Spasić… »

Konkurs za kupovinu socijalnih stanova u Nišu opet odložen, čeka se sednica Skupštine

Južne vesti pre 22 sata
Najava da će konkurs za kupovinu socijalnih stanova biti raspisan početkom aprila pala je u vodu, pa kao novi rok direktor Gradske stambene agencije Vladan Stojanović navodi poslednju nedelju aprila ili prvu nedelju maja. Čeka se, kaže, sednica… »

28 miliona “Parking servisu” za održavanje javne rasvete u Nišu

Južne vesti pre 21 sat
Dok se čeka bankarska garancija “Resalte” i potpisivanje ugovora sa konzorcijumom koji predvodi ova firma, javnu rasvetu u Nišu održava i održavaće Parking servis, čiji je Program prošle nedelje usvojilo Gradsko veće. Za to će iz budžeta… »

Južne vesti, najnovije vesti »