Južne vesti

Konačno tople prostorije u kojima borave osobe sa mentalnim invaliditetom

Južne vesti pre 1 dan
Prostorije koje su godinama hladne tokom zime, jer nije bilo grejanja, pa je bilo bojazni da će Udruženje za pomoć osobama sa mentalnim invaliditetom u Nišu da ih zatvori - konačno su tople. Nišlijka je nakon priče Južnih vesti reagovala i… »

Pacijenti tvrde da su nestašice u KC Niš, iz Uprave odgovaraju - "netačne poluinformacije"

Južne vesti pre 1 dan
Oni koji se leče od karcinoma u niškom Kliničkom centru tvrde da ne mogu da prime terapiju, jer ova ustanova nema lek Taksol, a pojedini pacijenti svedoče i da nema reagenasa za amniocentezu, ni tumor markera, kao i da posle operacije sami moraju da… »

Srbi i Bolivija: Kako izgleda život u zemlji koju potresa kriza

Južne vesti pre 1 dan
Getty Images Evo Morales Putevi u Boliviji su blokirani, hrana jedva da stiže do prestonice, a Srbi koji tamo žive kažu da su ljudi uplašeni, iako su nemiri samo u La Pazu. Bolivijce opisuju kao veseo i miroljubiv narod i dodaju da niko ne želi… »

Piroćancu debitantski svetski rekord u kriket reprezentaciji Srbije

Južne vesti pre 1 dan
Sa 104 trčanja koje je ostvario u svom debitantskom meču u dresu Srbije, Adrijan Danbar postavio je novi svetski rekord, a o kolikom uspehu se radi, objašnjavaju u Kriket federaciji Srbije, govori to da je iza sebe ostavio jednu od najvećih legendi… »

O trudnoći na besplatnom seminaru u Nišu sa stručnjacima i voditeljkom "Slagalice"

Južne vesti pre 1 dan
Youtube kanal "Trudnoća je dar", na kome su snimci voditeljki kviza Slagalica Marije Veljković i Kristine Radenković, koje sa drugim ženama razgovaraju o drugom stanju, osnivačice su rešile da presele na lično upoznavanje i razgovor. Na red je… »

Gradski derbi u futsalu u hali OŠ "Mika Antić"

Južne vesti pre 1 dan
Kalča i Vinter sport, dva niška predstavnika u najjačoj futsal ligi Srbije, odmeriće snage u četvrtak, 21. novembra u sali niške Osnovne škole "Mika Antić". Utakmica 8. kola Prve lige trebalo je da se igra tokom vikenda, ali je odložena zbog… »

Džulijan Asanž: Švedska odustala od istrage povodom optužbi za silovanje

Južne vesti pre 2 dana
Getty Images Asanž otpozdravlja fotoreporterima tokom hapšenja Tužilaštvo u Švedskoj odustalo je od istrage protiv suosnivača Vikiliksa Džulijana Asanža povodom optužbi za silovanje iz 2010. godine. Asanž, koji negira optužbe, izbegavao je… »

Miša Vacić i osnivanje odbora u „policijskoj stanici“ u Nišu - šta se desilo

Južne vesti pre 2 dana
BBC Vacić je u ponedeljak osnovao odbore Srpske desnice u niškim opštinama Pantelej, Medijana i Crveni Krst „E, ovde održavamo skupštinu opštinskog odbora Pantelej u Nišu", kaže lider Srpske desnice Miša Vacić na Instagram storiju. Dok prilazi… »

Džoker: Koja bolest se krije iza nekontrolisanog smeha Betmenovog neprijatelja

Južne vesti pre 2 dana
Warner Bros Džokerov smeh je izveštačen i uznemirijuć, ali on ne može da mu se odupre. Upozorenje: Tekst sadrži spojlere. Nervozan, uplašenog pogleda i drhtavog glasa, Artur Flek pokušava da se sabere pre nego što započne radni danu u klubu… »

Svetski dan toaleta: Brisati ili oprati - pitanje koje je podelilo svet

Južne vesti pre 2 dana
BBC/Getty Images Šta znači izraz sanitarni imperijalizam „Kao Arapi, moramo da budemo sigurni da smo spakovali tri stvari - pasoš, gomilu novca i ručni prenosni bide", šalio se egipatski komičar Basem Jusef tokom nastupa u junu u Velikoj… »

Južne vesti, najnovije vesti »