Južne vesti

Istočni krak Koridora 10 otvoren, a građani i dalje plaćaju radove na njemu

Južne vesti pre 3 dana
Iako je za saobraćaj otvoren pre samo 5 dana, istočni krak Koridora 10 i dalje će koštati građane Srbije. Rešenjem Vlade od 7. novembra, 2 dana pred otvaranje auto-puta od Niša do bugarske granice iz budžetske rezerve Koridorima Srbije se… »

Grad Vranje podneo krivičnu prijavu protiv Boška Obradovića zbog pisanja grafita na lažnoj fasadi

Južne vesti pre 3 dana
Nakon što je lider Dveri Boško Obradović sprejom na imitaciji fasade na zgradi hotela pored Pozorišta u Vranju napisao “Bojkot”, a natpis “Trg Republike” prelepio natpisom “Trg laži Aleksandra Vučića”, vranjska Gradska uprava podnela je… »

Eksplozija u Durlanu - napad na lokal

Južne vesti pre 3 dana
U noći između utorka i srede na jedan lokal u Knjaževačkoj ulici u Nišu bačena je, kako kažu u policiji, eksplozivna naprava. Povređenih nije bilo, ali se još ne zna ko je i zbog čega počinio ovo krivično delo. U policiji kažu da se… »

Preletači i srpska politika: „Političari računaju da građani slabo pamte"

Južne vesti pre 3 dana
Lazara Marinković/BBC Političari u Srbiji redovno preleću u druge stranke na svim nivoima Ljubiše Preletačevića u srpskoj politici nema već neko vreme, ali preletanja i dalje ima... I uglavnom je jednosmerno. Na primer, 657 odbornika i odbornica je… »

"Orlići" pred duel na "Čairu": Izdanje protivnika zavisiće od nas

Južne vesti pre 2 dana
Pobede nad Estonijom i Rusijom na niškom stadionu “Čair” neophodne su reprezentaciji Srbije kako bi ostala u igri za plasman na Evropsko prvenstvo. Mladi fudbaleri sutra, 15. novembra igraju protiv selekcije sa Baltika, a trener Ilija Stolica kaže… »

Prezentacija programa Evropske unije za finansiranje sporta, obrazovanja i mladih

Južne vesti pre 2 dana
Svi oni koji bi da čuju nešto o Erazmus+ programu, koji predviđa finansiranje projekata iz oblasti mladih, sporta i obrazovanja, moći će to učine u niškom hotelu “Tami residens”, 15. novembra. Na Informativnom danu, u hotelu “Tami”, kako… »

Promocija monografije o vajaru Milovanu Krstiću u Sinagogi

Južne vesti pre 2 dana
Svi koji bi želeli da čuju nešto o životu i radu srpskog vajara Milovana Krstića, imaće prilike da to učine na promociji monografije o njemu, koja će biti upriličena u Galeriji “Sinagoga”, 15. novembra od 13:30. Na promociji će, navode… »

Ekolozi traže preispitivanje građevinske dozvole za MHE u Rakiti

Južne vesti pre 2 dana
Zbog prisustva zaštićenih vrsta ribe i raka u Rakitskoj reci, Regulatorni institut za obnovljivu energiju i životnu sredinu (RERI) podneo je zahtev za ponovljanje postupka izdavanja građevinske dozvole za mini-hidroelektranu u selu Rakita. Iz… »

Jovanović tvrdi da se Turcima ustupa Konjički klub "Čegar", u klubu kažu da je Bane "nešto načuo"

Južne vesti pre 2 dana
Dok zamenik šefa odborničke grupe Niš moj grad Branislav Jovanović tvrdi da je saznao da će Konjički klub Čegar preuzeti investitor iz Turske, direktor ovog niškog kluba Vladeta Veljović tvrdi da je Jovanović “nešto načuo”, te da je to… »

Postavljena automatizovana rampa na putnom prelazu kod Dimitrovgrada

Južne vesti pre 2 dana
Kako bi bio bezbedniji za saobraćaj, putni prelaz Gradinje kod Dimitrovgrada automatizovan je, osiguran je polubranicima i opremljen je video-nadzorom i zvanično je danas pušten u saobraćaj. On je do sada bio osiguran samo znakovima vertikalne drumske… »

Južne vesti, najnovije vesti »