Moj Novi Sad

FOTO I VIDEO: Uličnom svirkom pomažu bolesnoj deci

Moj Novi Sad pre 6 dana
Kada nekog ni loše vreme ne sprečava da naumi to što je ostvario, jer zna da će time doprineti lečenju bolesne dece, onda se to zaista može nazvati humanošću. Iako je u sredu predveče padala kiša, a prolaznici kroz centar žurili sakriveni pod… »

MATIČNA KNJIGA VENČANIH: Brak u Novom Sadu sklopilo 13 parova

Moj Novi Sad pre 6 dana
Parovi upisani u Matičnu knjigu venčanih u Novom Sadu u periodu od 30. septembra do 6. oktobra 2019. godine.… »

Radosne vesti iz Betanije: Rođeno 18 beba

Moj Novi Sad pre 6 dana
Dečaci bili dvostruko brojniji u poslednja 24 časa. Kako javljaju iz Klinike za ginekologiju i akušerstvo u Novom Sadu, od 10. oktobra u sedam časova, do 11. oktobra u isto vreme, u ovoj zdravstvenoj ustanovi rođeno je 18 beba – šest devojčica i… »

Zbog posete stranih delegacija policija u Novom Sadu legitimisala građane

Moj Novi Sad pre 7 dana
Policijska uprava u Novom Sadu saopštila je da su policijski službenici danas na teritoriji Novog Sada, prilikom obavljanja redovnih aktivnosti, uzeli podatke od više lica koja su se nalazila na trasi kretanja stranih delegacija, obezbeđenoj od strane… »

SVETSKI DAN MENTALNOG ZDRAVLJA: Važno je srušiti predrasude i zatražiti pomoć stručnjaka

Moj Novi Sad pre 6 dana
Svetska zdravstvena organizacija od 1992. godine svakog 10. oktobra obeležava Svetski dan mentalnog zdravlјa. Cilј je podsticanje ulaganja u sistem podrške mentalnom zdravlјu i isticanja važnosti njegove promocije. Globalna slika i atmosfera u… »

Savez za Srbiju predvodi u petak novi protest u Novom Sadu

Moj Novi Sad pre 7 dana
Savez za Srbiju saopštio je da će sutra u Novom Sadu biti organizovan novi protest "protiv režima Aleksandra Vučića". Kako je najavljeno, biće upućen poziv opozicionoj, demokratskoj i građanskoj javnosti u Novom Sadu i čitavoj Srbiji na… »

Novosadska policija uhapsila dvojicu Subotičana zbog "ekstazija"

Moj Novi Sad pre 7 dana
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu zaplenili su 610 0tableta "ekstazija" i uhapsili M. T. (1991) i B. G. (1999) iz Subotice, zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet… »

Deo Sremskih Karlovaca bez vode zbog havarije

Moj Novi Sad pre 7 dana
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 14 sati biti Ulica Nikole Tesle i okolne ulice u Sremskim Karlovcima. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »

Isključenja struje za petak, 11. oktobar

Moj Novi Sad pre 7 dana
Zbog planiranih radova na električnoj mreži, "Elektrovojvodina" će sutra isključivati potrošače u delovima Novog Sada, Kisača i Begeča. • od 8 do 14 sati: Ribarsko ostrvo, svi poslovni objekti na Ribarskom ostrvu, Mornarica, brodogradilište… »

Raspored sahrana i ispraćaja za petak, 11. oktobar

Moj Novi Sad pre 7 dana
Javno komunalno preduzeće "Lisje" objavilo je raspored sahrana i ispraćaja na teritoriji Grada Novog Sada za sutra, 11. oktobar 2019. godine. • Nada (Milan) Mijić (1938), 9.45 – polaganje urne • Milenko (Simo) Vučić (1939), 10.30 – ispraćaj… »

Moj Novi Sad, najnovije vesti »