Moj Novi Sad

Isključenja struje za sredu, 16. oktobar

Moj Novi Sad pre 5 dana
Zbog planiranih radova na električnoj mreži, "Elektrovojvodina" će sutra isključivati potrošače u delovima Novog Sada i Beočina. • od 8.30 do 10.30 sati: Bulevar Cara Lazara 7, 7A, 7B, Fruškogorska 4-6, Milice Stojadinović Srpkinje 2-6, Blagoja… »

Institu za onkologiju Vojvodine dobio nove aparate za zračenje

Moj Novi Sad pre 5 dana
U Institut za onkologiju Vojvodine u Sremskoj Kamenici stigla su dva nova aparata za zračenje, a za deset dana će biti dopremljen i CT simulator. Kako je za list "Dnevnik" izjavio direktor Instituta profesor dr Zoran Radovanović, u pitanju je… »

Sajam saobraćaja od srede do petka u Novom Sadu

Moj Novi Sad pre 5 dana
Treći Sajam saobraćaja – "Traffic Solutions Expo", biće održan u Kongresnom centru "Master" Novosadskog sajma, od 16. do 18. oktobra. Uz renomirane izlagače, tokom tri sajamska dana, posetioce očekuju brojne panel diskusije, okrugli stolovi i… »

DOM ZDRAVLJA: Podrška dojenju kroz primarni nivo zdravstvene zaštite

Moj Novi Sad pre 5 dana
U Domu zdravlja "Novi Sad" realizuje se projekat "Podrška dojenju kroz primarni nivo zdravstvene zaštite". U utorak, 15. oktobra, održane su dve radionice koje su okupile 50 zdravstvenih radnika iz Službe za zdravstvenu zaštitu dece, polivalentne… »

Raspored sahrana i ispraćaja za sredu, 16. oktobar

Moj Novi Sad pre 5 dana
Javno komunalno preduzeće "Lisje" objavilo je raspored sahrana i ispraćaja na teritoriji Grada Novog Sada za sutra, 16. oktobar 2019. godine. • Vlatko (Jan) Makiš (1940), 11.15 • Božidar (Nikola) Hajduković (1936), 12.00 • Dragica (Vidak) Bajat… »

Počelo novogodišnje kićenje grada

Moj Novi Sad pre 5 dana
Kačenje novogodišnje rasvete u centralnim gradskim ulicama u Novom Sadu počelo je u ponedeljak, 14. oktobra. Radnici JKP "Stan" prvog dana u sedmici okačili su rasvetu na Gradsku kuću i ukrasili Zmaj Jovinu i Jevrejsku ulicu, a radovi su nastavljeni… »

Deo Kovilja bez vode zbog havarije

Moj Novi Sad pre 5 dana
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 13 sati biti Ulica Branka Radičevića u Kovilju. . Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena… »

MALI: Povećanje plata u javnom sektoru, do kraja godine prosek iznad 500 evra

Moj Novi Sad pre 5 dana
Ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas na konferenciji za novinare sa timom MMF-a da će plate u javnom sektoru biti povećane u decembru između osam i 15 odsto i da će do kraja godine prosek biti iznad 500 evra, kao što je i obećano. –… »

O bezbednosti u saobraćaju edukovaće se 16.000 novosadskih đaka (FOTO)

Moj Novi Sad pre 5 dana
Član Gradskog veća za saobraćaj i puteve Aleksandar Кravić prisustvovao je promociji Projekta "Edukacija učenika u oblasti bezbednosti saobraćaja“ koja se održala u Osnovnoj školi "Jožef Atila", javljaju iz Kabineta gradonačelnika Novog Sada… »

CINEPLEXX PROMENADA: Specijalni Porodični paket uz snižene cene ulaznica

Moj Novi Sad pre 5 dana
Posebna ponuda za članove Porodičnog film kluba u bioskopu Cineplexx Promenada. Bioskop Cineplexx Promenada predstavlja specijalni Porodični paket uz snižene cene ulaznica! – Razlog više da uživate u najaktuelnijim dečjim filmovima je ova posebna… »

Moj Novi Sad, najnovije vesti »