Moj Novi Sad » Vesti dana

http://www.mojnovisad.com

Moj Novi Sad

U ponedeljak počinje izgradnja parkinga u Filipa Višnjića

Moj Novi Sad pre 5 dana
JКP "Parking servis" javlja da u ponedeljak, 22. aprila, počinje radove na izgradnji parkirališta u Ulici Filipa Višnjića, pored zgrade Istorijskog arhiva Grada Novog Sada. Kako se navodi u saopštenju tog gradskog preduzeća, novo parkiralište će biti behatonirano, sa novom rasvetom na... »

Isključenja struje za petak, 19. april

Moj Novi Sad pre 5 dana
Zbog planiranih radova na električnoj mreži, "Elektrovojvodina" će sutra isključivati potrošače u delovima Telepa i Limana 4. • od 8 do 10 sati: Dinarska, Šarplaninska 32-48, 37-57 • od 8.30 do 10.30 sati: Balzakova 24-28, 36-42, Narodnog fronta 65-71, Jožefa Marčoka 2-6, 1300 kaplara... »

HITNA POMOĆ: Na mestu požara pronađen muškarac s ubodnim ranama

Moj Novi Sad pre 5 dana
U sredu, nešto pre 18 časova, kada su vatrogasci i Hitna pomoć pozvani zbog požara u jednoj kući u naselju Sajlovo, na licu mesta pronađen je 36-godišnji muškarac s dve ubodne rane. Kako za naš potral kaže dr Ivana Ramović, portparolka Hitne pomoći, njihova ekipa je pozvana zbog požara... »

EKSKLUZIVNA PROMOCIJA U "PROMENADI": Kolekcija proleće/leto po 30 odsto sniženim cenama (FOTO)

Moj Novi Sad pre 5 dana
Kompanija Sportina je odlučila da obraduje svoje kupce i da zajedno sa njima započne ovo uzbudljivo proleće posebnom akcijom pod nazivom "GDE TE ČEKAM, BIRAJ MESTO". U akciji učestvuju radnje u tržnom centru "Promenada" iz portfolija Sportina Groupa – XYZ, ARMANI EXCHANGE i ESPRIT. Pod... »

"STOJANOV AUTO": Novi Renault Pro+ i Renault Selection centar (FOTO)

Moj Novi Sad pre 5 dana
Renault PRO+ predstavlja Renaultov koncept aktivnosti prodaje i servisiranja putničkih i lakih komercijalnih vozila za poslovne kupce. Renault SELECTION je korisno rešenje za kupce koji žele da kupe, prodaju ili zamene proverene polovne automobile svih marki. Auto-kuća "Stojanov auto" iz Novog... »

"Salajački dan planete Zemlje" u ponedeljak u OŠ "Vuk Karadžić"

Moj Novi Sad pre 5 dana
Ekološko-kulturna manifestacija "Drugi Salajački dan planete Zemlje", koja se organizuje povodom međunarodnog Dana planete Zemlje, održaće se u ponedeljak, 22. aprila, u osnovnoj školi u Radoja Domanovića 24. Kako se navodi u pozivu, cilj manifestacije jeste podizanje nivoa svesti Salajčana... »

ZAVOD ZA TRANSFUZIJU: Hitno potrebni davaoci 0 negativne krvne grupe

Moj Novi Sad pre 5 dana
Zbog povećanih potreba, Zavodu za transfuziju krvi u Novom Sadu hitno su potrebni davaoci 0 negativne krvne grupe. Krv mogu dati sve zdrave osobe od 18 do 65 godina za koje se utvrdi, nakon laboratorijskog i lekarskog pregleda, da neće ugroziti svoje zdravstveno stanje ili zdravstveno stanje... »

Radosne vesti iz Betanije: Rođeno 20 beba

Moj Novi Sad pre 5 dana
Brojno stanje identično kao i prethodnog dana. Kako javljaju iz Klinike za ginekologiju i akušerstvo u Novom Sadu, od 17. aprila u sedam časova, do 18. aprila u isto vreme, u ovoj zdravstvenoj ustanovi rođeno je 20 beba – devet devojčica i 11 dečaka, od čega je jedna porodilja na svet... »

Deo Veternika bez vode zbog havarije

Moj Novi Sad pre 6 dana
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 14 sati biti Ulica Milice Rakić u Veterniku. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.... »

Raspored sahrana i ispraćaja za četvrtak, 18. april

Moj Novi Sad pre 6 dana
Javno komunalno preduzeće "Lisje" objavilo je raspored sahrana i ispraćaja na teritoriji grada za sutra, 18. april 2019. godine. • Ranko Todorović (1967), 9.45 • Anka Vukotić (1948), 10.30 • Pero Šarac (1965), 11.15 • Zoran Anđelković (1955), 12.00 • Mihail Jurik (1944), 12.45 •... »

©2019 Netmark d.o.o.