Moj Novi Sad

Zabrana saobraćaja u više ulica na Limanu i u centru zbog održavanja Novosadskog maratona

Moj Novi Sad pre 6 dana
Gradska uprava za saobraćaj i puteve donela je rešenje kojim se određuje privremena zabrana saobraćaja i zabrana zaustavljanja i parkiranja radi održavanja 27. Međunarodnog atletskog maratona u Novom Sadu. Tako će u nedelju, 13. oktobra, od 10.45… »

Održan protest protiv vlasti u NS, za sledeći petak najavljena šetnja

Moj Novi Sad pre 5 dana
Vojvođanski Savez za Srbiju održao je i ovog petka drugi protest protiv režima, nezavisno od pokreta "Jedan od pet miliona". Građanima okupljenim na Pozorišnom trgu, obratili su se dramski pisac Siniša Kovačević i student Filozofskog fakulteta u… »

Radovi "Toplane" menjaju režim saobraćaja u delu Starog grada

Moj Novi Sad pre 6 dana
Javno komunalno preduzeće "Novosadska toplana" Novi Sad u subotu, 12. oktobra, počinje sa radovima na vrelovodnom šahtu u Železničkoj ulici ispred broja 24. Zbog pomenutih radova, prema Rešenju Gradske uprave za saobraćaj i puteve, za vreme… »

Ulica Marka Oreškovića u Sremskoj Kamenici bez vode zbog havarije

Moj Novi Sad pre 6 dana
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će do 17 sati biti Ulica Marka Oreškovića u Sremskoj Kamenici. Kako javljaju iz "Vodovoda", postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i… »

Raspored sahrana i ispraćaja za subotu, 12. oktobar

Moj Novi Sad pre 6 dana
Javno komunalno preduzeće "Lisje" objavilo je raspored sahrana i ispraćaja na teritoriji Grada Novog Sada za sutra, 12. oktobar 2019. godine. • Miodrag (Stevan) Rašeta (1935), 9.45 (urna) • Franja (Marko) Blažević (1933), 10.30 • Siniša… »

Koje namirnice izazivaju a koje smanjuju napade migrene

Moj Novi Sad pre 5 dana
Glavobolja može da bude veoma uporna i da remeti naš svakodnevni život. Većina ljudi ima povremene glavobolje, a čak 75 odsto osoba starosti od 18 do 65 godina bar jednom tokom godine ima glavobolju, dok je više od 30 posto odraslih izjavilo da ima… »

Nikola Kostić – Li Men, muzičar: Muzika treba da oplemenjuje i zato neću više da radim ono što moram, već ono što…

Moj Novi Sad pre 6 dana
On je deo Limana i Liman je deo njega. Zato ne čudi što nas je dočekao pored Štranda, u kafeu kod Beze, koji doživljava kao svoju drugu kuću. Tamo je sklapao prijateljstva, pravio dogovore, stvarao hitove. U razgovoru za portal Moj Novi Sad otkrio… »

Aktivisti "Krova nad glavom" sprečili iseljenje samohrane majke sa dvoje dece (FOTO)

Moj Novi Sad pre 5 dana
Aktivisti Združene akcije "Krov nad glavom" sprečili su u petak iseljenje samohrane majke sa dvoje dece Ane Risteski u ulici Heroja Pinkija 115 u novosadskom naselju Telep. U zgradi na toj adresi postoje četiri stana koja se vode na firmu u kojoj je… »

Otvoren deveti drumski granični prelaz sa Mađarskom

Moj Novi Sad pre 5 dana
Ministri Jadranka Joksimović i Ivica Dačić i šef mađarske diplomatije Peter Sijarto svečano su otvorili novi srpsko-mađarski granični prelaz Rabe – Kibekhaza u opštini Novi Kneževac. Kako javlja RTS, deveti drumski granični prelaz sa… »

Prodaja stanova za bezbednjake kreće za mesec dana

Moj Novi Sad pre 6 dana
Prvih 548 stambenih jedinica za pripadnike službi bezbednosti u Novom Sadu prodavaće se po ceni od 500 evra po kvadratu. Kako se navodi u javnom oglasu koji je dalo preduzeće SPV "Dunav", osnovano radi gradnje stanova na lokalitetu Jugovićevo, severno… »

Moj Novi Sad, najnovije vesti »