Moj Novi Sad

Uskoro preciznija pravila za sniženja u prodavnicama

Moj Novi Sad pre 3 dana
Predlogom zakona o trgovini, koji je Vlada Srbije uputila Narodnoj skupštini na usvajanje predviđena su preciznija pravila i oblici sniženja cena robe. Zakonom je definisana akcijska prodaja, sezonsko sniženje i rasprodaja, pa je tako predviđeno da… »

NIS upozorava građane na lažnu nagradnu igru na društvenim mrežama

Moj Novi Sad pre 3 dana
Nepoznati počinioci, zloupotrebljavajući naziv i logo Naftne industrije Srbije, organizovali su lažnu nagradnu igru na Fejsbuku o čemu je obavešteno Tužilaštvo za visokotehnološki kriminal, saopštio je NIS na svom sajtu. Počinioci su zahtevali… »

MATIČNA KNJIGA ROĐENIH: U Novom Sadu upisano 140 beba

Moj Novi Sad pre 3 dana
Na osnovu podataka koje nam petkom šalje Gradska uprava za opšte poslove, prenosimo spisak novorođenčadi upisanih u Matičnu knjigu rođenih u Novom Sadu u periodu od 5. do 11. jula 2019. godine. BLIZANCI: DEČACI: DEVOJČICE:… »

FOTO I VIDEO: French Jazz Band napunio "Svilaru" do poslednjeg mesta

Moj Novi Sad pre 3 dana
U okviru izložbe Anrija de Tuluz-Lotreka, koja će trajati do 20. jula, Fondacija 2021 organizovala je koncert džez muzike.… »

Radosne vesti iz Betanije: Rođeno 17 beba

Moj Novi Sad pre 3 dana
Dečaci bili brojniji i tokom poslednja 24 časa. Kako javljaju iz Klinike za ginekologiju i akušerstvo u Novom Sadu, od 11. jula u sedam časova, do 12. jula u isto vreme, u ovoj zdravstvenoj ustanovi rođeno je 17 beba – sedam devojčica i deset… »

MATIČNA KNJIGA UMRLIH: Preminulo pedeset sedmoro Novosađana

Moj Novi Sad pre 4 dana
Lica upisana u Matičnu knjigu umrlih u Novom Sadu, u periodu od 5. do 11. jula 2019. godine. PREMINULI:… »

Putarina od Novog Sada do Beograda krajem meseca poskupljuje na 235 dinara

Moj Novi Sad pre 4 dana
U najnovijem broju "Službenog glasnika" objavljen je Zakon o izmeni Zakona o naknadama za korišćenje javnih dobara koji je Skupština Srbije usvojila 8. jula, a kojim se cena putarine u Srbiji povećava za 12 odsto. Novi zakon stupa na snagu osmog dana… »

MATIČNA KNJIGA VENČANIH: Brak u Novom Sadu sklopilo 10 parova

Moj Novi Sad pre 4 dana
Parovi upisani u Matičnu knjigu venčanih u Novom Sadu u periodu od 1. do 7. jula 2019. godine. VENČANI:… »

Sutra novi protest građana na Bulevaru oslobođenja, stanari večeras razgovaraju sa investitorom

Moj Novi Sad pre 4 dana
Stanari zgrade na Bulevaru oslobođenja 17-25 će u petak, 12. jula, ponovo organizovati protest protiv izgradnje zgrade između "Simpa" i prodavnice "Idea", na mestu gde se trenutno nalazi dečje igralište i nekoliko stabala starih više desetina… »

Počela manifestacija "Kulturno leto u Rumenki – Petrovdan"

Moj Novi Sad pre 4 dana
Član Gradskog veća za kulturu Dalibor Rožić otvorio je centralnu godišnju manifestaciju Кulturnog centra "Rumenka" – "Кulturno leto u Rumenki – Petrovdan", koja se održava 11. i 12. jula u prostorijama Кulturnog centra i na terenu FК… »

Moj Novi Sad, najnovije vesti »