Moj Novi Sad » Vesti dana

http://www.mojnovisad.com

Moj Novi Sad

UPOZORENJE: Lažna Univerexportova nagradna igra se širi internetom

Moj Novi Sad pre 6 sati
Putem interneta se već izvesno vreme širi obaveštenje o učešću u lažnoj nagradnoj igri kompanije Unviverexport. Lažno obaveštenje u kojem se učesnici pozivaju da popunjavanjem ankete i uplatom odgovarajućeg iznosa putem sms-a učestvuju u tzv. nagradnoj igri u kojoj dobijaju kupon u... »

Pozivaju se stambene zejednice koje nisu prošle registraciju da to učine jer slede prekršajni postupci

Moj Novi Sad pre 45 minuta
Stupanjem na snagu novog Zakona o stanovanju i održavanju zgrada propisano je da se stambena zajednica registruje u Registar stambenih zajednica. Za teritoriju Grada Novog Sada, registar vodi Gradska uprava za imovinu i imovinsko-pravne poslove, sa sedištem u Novom Sadu, Ulica Narodnog fronta broj... »

Vreme: Umereno oblačno sa susnežicom i snegom, u petak stiže ledeni talas

Moj Novi Sad pre 8 sati
Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje da se danas i sutra u istočnim krajevima Srbije očekuje se formiranje snežnog pokrivača visine od 10 do 20 centimetara, lokalno i više. U planinskim predelima dalje povećanje visine snežnog pokrivača i uz jak vetar stvaranje snežnih... »

Zimska služba "Gradskog zelenila" izašla na teren

Moj Novi Sad pre 7 sati
Zimska služba „Gradskog zelenila“ sa 140 radnika i 30 vozila mehanizacije od 8 časova nalazi se na terenu. Čišćenje snega i posipanje soli obavlja se na lokacijama za koje je zaduženo ovo preduzeće: na autobuskim stajalištima u gradu i industrijskoj zoni, u parkovima i oko njih, na... »

SGB „Genesis“ u konkurenciji za novo priznanje „Najbolje iz Srbije 2017“

Moj Novi Sad pre 2 sata
Specijalna ginekološka bolnica „Genesis“ Novi Sad je nominovana za nagradu “Najbolje iz Srbije 2017.” u kategoriji „Mala i srednja uslužna preduzeća”, uz još 10 uspešnih kompanija i brendova. Ovaj tradicionalni izbor po trinaesti put organizuju Privredna komora Srbije i Ministarstvo... »

VIDEO: Džiboni Novosađanima šalje poruku pred osmomartovski koncert

Moj Novi Sad pre 3 sata
Džiboni (Gibonni) je obradovao nedavno fanove novim spotom "Nisi više moja bol", a sada je pozdravio video porukom sve koji će doći na njegov koncert 8. marta (20:30) u velikoj dvorani Spensa u Novom Sadu. Ulaznice za koncert Džibonija 8. marta u Spens-u koštaju 1.500, 1.700, 1.900, 2.100,... »

CineStar bioskopi predstavljaju prvu Oscar reviju u CineStaru

Moj Novi Sad pre 4 sata
Pogledajte filmove nominovane za nagradu Oscar u bioskopima s pet zvezdica. Najsvečanija, najprestižnija i najpoznatija dodela nagrada za najuspešnija filmska ostvarenja u protekloj godini uskoro nam se približava. Za dve nedelje, 04. marta, održaće se jubilarna 90. dodela filmskih nagrada... »

Radosne vesti iz Betanije: Rođeno 14 beba

Moj Novi Sad pre 5 sati
Ovog jutra broj dečeka i devojčica je izjednačen. Kako javljaju iz Klinike za ginekologiju i akušerstvo u Novom Sadu, od 19. februara u sedam časova, do 20. februara u isto vreme, u ovoj zdravstvenoj ustanovi rođeno je 14 beba – 7 devojčica i 7 dečaka. Čestitamo! Spisak beba rođenih u... »

Isključenja struje za sredu, 21. februar

Moj Novi Sad pre 1 sat
Zbog planiranih radova na električnoj mreži, "Elektrovojvodina" će sutra isključivati potrošače u delovima Novog Sada, Kaća i Beočina... »

U sredu bez vode deo Telepa i Popovice

Moj Novi Sad pre 1 sat
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži u sredu, 21. februara, bez vode će ostati deo Telepa i Popovica.... »

©2018 Netmark d.o.o.