Moj Novi Sad

KORONA VIRUS: U Srbiji više od 700 novozaraženih, preminulo još 18 pacijenata

Moj Novi Sad pre 6 sati
U Republici Srbiji je do 15 časova 15. maja 2021. godine registrovano ukupno 705.890 slučajeva infekcije Kovid-19. Od poslednjeg izveštaja do danas u 15 časova testirani su uzorci 11.613 osoba, od kojih je 705 pozitivno. Do 15 časova u Republici… »

Preminuo pevač Đorđe Marjanović

Moj Novi Sad pre 4 sati
Pevačka zvezda Đorđe Marjanović, preminuo je danas u devedesetoj godini od posledica korona virusa. Marjanović je rođen u Kučevu 1931. godine. Najpopularniji je bio tokom šezdesetih, sedamdesetih i osamdesetih godina 20. veka, na prostoru cele… »

Još danas možete da se prijavite za prvi deo pomoći od 60 evra

Moj Novi Sad pre 11 sati
Ministar finansija Siniša Mali podsetio je građane Srbije da još danas do ponoći mogu da se prijave za novčanu pomoć države u iznosu od 60 evra. – Ukupan broj prijavljenih građana do sada je 4.038.079, a ukoliko računamo i penzionere, primaoce… »

Devojčica stradala u požaru u Šašincima

Moj Novi Sad pre 7 sati
Sedmogodišnja devojčica je stradala, a njene tri sestre su povređene u požaru koji se rano jutros dogodio u Šašincima kod Sremske Mitrovice. Požar je izbio oko 4 sata ujutru u kući u Ulici Save Zdjelara. U trenutku izbijanja požara u kući su… »

Evo šta vam je potrebno za putovanje van Srbije

Moj Novi Sad pre 10 sati
Informacije u vezi sa putovanjima sve više zbunjuju. Aleksandar Seničić, direktor Nacionalne asocijacije turističkih agencija Srbije (YUTA) objasnio je za TV Prva šta je potrebno od dokumenata da biste otputovali u neku od zemalja u kojima Srbi… »

U novosadskim bolnicama leče se 183 kovid pacijenta

Moj Novi Sad pre 12 sati
U bolnicama na teritoriji Grada Novog Sada trenutno se od korona virusa leče 183 osobe, a na respiratoru je 13 pacijenata, dvoje manje nego juče. U Kliničkom centru Vojvodine od infekcije Kovid-19 leči se 130 osoba, trinaest manje u odnosu na juče … »

Dnevni horoskop za subotu, 15. maj

Moj Novi Sad pre 12 sati
Otkrijte šta vam zvezde predviđaju za današnji dan. Muče vas finansije. Ne igrajte na kartu sreće, oslonite se samo na sebe. Uspeh vas čeka jedino ako se dobro pomučite i odreknete privilegija u kojima ste uživali. Odricanje, za vas, nije problem… »

Korona presek po gradovima Srbije

Moj Novi Sad pre 4 sati
Prema poslednjem preseku, u Srbiji je zabeleženo 705 novih slučajeva korona virusa. rona virOd tog broja, u Beogradu je bilo 156 pozitivnih testova dok je u svim drugim naseljenim mestima broj novozaraženih bio manji od 50. Tako je u Novom Sadu… »

Radovi "Toplane" menjaju režim saobraćaja u delu Dunavske ulice od ponedeljka

Moj Novi Sad pre 3 sata
JKP "Novosadska toplana" Novi Sad javlja da u ponedeljak, 17. maja, počinje sa radovima na rekonstrukciji vrelovoda u bloku ulica Iva Lole Ribara, Vojvode Putnika i Dunavske ulice. Prema Rešenju Gradske uprave za saobraćaj i puteve, privremeno će biti… »

Novosađanka širila lažne navode o silovanju na Detelinari i u okolini Novog naselja

Moj Novi Sad pre 4 sati
Na društvenim mrežama šire se objave o navodnim silovanjima u Novom Sadu. Kako saznaje Radio 021, policija je identifikovala jednu osobu koja je širila lažne navode o napadima. U objavama koje se šire na Instagramu i Fejsbuku proteklih pet dana, u… »

Moj Novi Sad, najnovije vesti »