Moj Novi Sad

KORONA VIRUS: U poslednja 24 sata u Srbiji preminuo jedan pacijent, registrovana 74 novoobolela

Moj Novi Sad pre 12 sati
U Republici Srbiji je do 15 časova 6. juna 2020. godine registrovan ukupno 11.741 slučaj Kovida-19. Od poslednjeg izveštaja do danas u 15 časova testirani su uzorci 3.124 osobe, od kojih je 74 pozitivno. Do 15 časova u Republici Srbiji testirano je… »

Održan turnir u basketu na rekonstruisanom košarkaškom terenu u MZ "Omladinski pokret"

Moj Novi Sad pre 12 sati
Na teritoriji Mesne zajednice "Omladinski pokret" održan je turnir u basketu 3x3 u kojem je učestovalo osam ekipa, a time je obeležen kraj rekonstrukcije terena za košarku čiji je inicijator bila upravo ova Mesna zajednica i Udruženje građana "Bute… »

Stranka Istina izvela neobičan performans za legalizaciju kanabisa (FOTO)

Moj Novi Sad pre 8 sati
U sklopu akcije "Pogledaj se u oči, pa se suoči", sugrađani su imali prilike da se upoznaju sa sedam drugačijih kreacija od onih na koje su inače navikli, a njihova posebnost ogleda se u tome što im je glavni sastav konoplja. Kreacije su prošetale… »

Uhapšen jer je dodirivao maloletnike na Novom naselju

Moj Novi Sad pre 8 sati
Četrdesettrogodišnji V.M. uhapšen je danas na Novom naselju zbog sumnje na krivično delo nedozvoljene polne radnje nad maloletnicima, saznaje 021.rs Osumnjičenom je određen pritvor do 48 sati, nakon čega će biti sproveden na saslušanje u… »

Uručeni ključevi za stanove u Veterniku, 276 izbegličkih porodica dobilo krov nad glavom

Moj Novi Sad pre 17 sati
Ključevi za 276 stanova namenjenih izbegličkim porodicama iz Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske koje imaju prebivalište na teritoriji Grada Novog Sada, uručeni su im u petak u Veterniku. Stanovi su izgrađeni u okviru Regionalnog stambenog… »

U KCV-u se od korona virusa leči 40 osoba, dvoje na respiratoru

Moj Novi Sad pre 10 sati
U Kliničkom centru Vojvodine danas se nalazi 40 obolelih od Kovida-19, što je za tri pacijenta više nego u petak. U odnosu na prethodni dan, od danas je još jedan pacijent na respiratoru, pored korisnika privatnog staračkog doma u Petrovaradinu R.S… »

SSP: Odgovor Borka Stefanovića Semu Fabriciju

Moj Novi Sad pre 14 sati
Zamenik predsednika Stranke slobode i pravde, Borko Stefanović uputio je odgovor šefu delegacije EU u Srbiji Semu Fabriciju na njegovu izjavu da bojkot nije dobra ideja i da građani treba da izađu na izbore 21. juna, kao i da su "izbori test… »

"Wooden kraft": Originalni, unikatni i praktični predmeti od drveta

Moj Novi Sad pre 10 sati
Kada je odlučila da se upusti u preduzetničke vode, novinarka Marija Srdić osnovala je malu porodičnu firmu "Misija SMART". Agencija pruža usluge u oblasti edukacije, medija, odnosa sa javnošću, organizacije događaja i konsultantske poslove koji… »

POMOĆ OD 100 EVRA: Istekao rok za prijavu, poslednje isplate u ponedeljak

Moj Novi Sad pre 14 sati
Do ponoći, kada je istekao rok za prijavu za pomoć od sto evra, prijavilo 4.325.500 građana, izjavila je danas savetnica ministra finansija Ana Jović, dodajući da će pomoć primiti ukupno oko 6.200.000 ljudi. Ona je u gostujući u Jutarnjem programu… »

Evo ko bi mogao zameniti Miloša Vučevića na mestu gradonačelnika Novog Sada

Moj Novi Sad pre 15 sati
Gradonačelnika Novog Sada i potpredsednika SNS Miloša Vučevića, kome je ovo drugi mandat na čelu grada, na ovoj funkciji uskoro bi mogao zameniti neko od stranačkih kolega. Kako Nova.rs nezvanično saznaje Vučević, kao čovek od poverenja… »

Moj Novi Sad, najnovije vesti »