Moj Novi Sad

OSVRT NA PROŠLU NEDELJU: Otrovno skupa tabloidizacija grada

Moj Novi Sad pre 2 dana
Novosadske slike i prilike u proteklih sedam dana. Tabloidi, ne samo da su smeće već i kancerogeni papir i trulo mesto na internetu koji smišljeno, sistematski šire zarazu i uništavaju sve što ima veze sa razumom, slobodom, pravom na izbor i… »

MATIČNA KNJIGA ROĐENIH: U Novom Sadu upisano 177 beba

Moj Novi Sad pre 2 dana
Na osnovu podataka koje nam šalje Gradska uprava za opšte poslove, prenosimo spisak novorođenčadi upisanih u Matičnu knjigu rođenih u Novom Sadu u periodu od 4. do 10. oktobra 2019. godine.… »

Danas se održava 27. Novosadski maraton

Moj Novi Sad pre 3 dana
Na Trgu slobode u 10 časova počinje 27. Novosadski maraton na kome će učestvovati više od hiljadu takmičara, među kojima je i sto maratonaca iz 17 zemalja regiona, Evrope i sveta. Trasa Novosadskog maratona kreće od Trga slobode, ide Zmaj Jovinom… »

Isključenja struje za ponedeljak, 14. oktobar

Moj Novi Sad pre 3 dana
Zbog planiranih radova na električnoj mreži, "Elektrovojvodina" će sutra isključivati potrošače u delovima Novog Sada i Futoga. • od 8.30 do 10.30 sati: Đorđa Servickog 15-17; Bulevar cara Lazara 82-92; Krilova 1,1a, • od 9 do 11 sati… »

FOTO: Održan 27. Novosadski maraton

Moj Novi Sad pre 3 dana
Zoran Radičanin, član Atletskog kluba Čegar iz Apatina pobedio je na 27. Novosadskom maratonu koji je održan danas u Novom Sadu. Beograđanin, koji nastupa za vojvođanski tim, pobedio je s vremenom 2 sata 54 minuta i 19 sekundi. U ženskoj… »

Raspored sahrana i ispraćaja za ponedeljak, 14. oktobar

Moj Novi Sad pre 3 dana
Javno komunalno preduzeće "Lisje" objavilo je raspored sahrana i ispraćaja na teritoriji Grada Novog Sada za sutra, 14. oktobar 2019. godine. • Ilona (Stevan) Mondović (1942), 11.15 • Ana (Marton) Tanacković (1939), 12.00 • Nenad (Mirko)… »

Odbojkaši Vojvodine poraženi od subotičkog Spartaka

Moj Novi Sad pre 3 dana
Odbojkaši Vojvodine doživeli su neprijatno iznenađenje u drugom kolu Superlige, pošto su u jednoj bledoj partiji poraženi od domaćeg Spartaka 1:3. Igrali su Novosađani u "Dudovoj šumi" ispod onoga što su prikazali u seriji prethodnih mečeva… »

Aleksandra Radović, pop izvođač: Robovanje trendovima nikada nije dobro

Moj Novi Sad pre 3 dana
Pevačica, kompozitorka i tekstopisac, već dug niz godina naporno radi na tome da njeno ime bude među najboljima na domaćoj muzičkoj sceni i postigla je toliko da zavređuje titulu prave pop dive. Na ovogodišnjem "Serbia Fashion Weeku", na kraju… »

Nedeljni horoskop od 13. do 20. oktobra

Moj Novi Sad pre 3 dana
Pročitajte na šta vas u narednoj sedmici upozoravaju zvezde... Posao: U danima koji su pred nama moguće je da ćete dobiti predlog da se aktivno uključite u zajedničke projekte koji se razvijaju u vašem okruženju. Od vas se očekuje da budete… »

Vakcine protiv gripa dostupne od 15. oktobra širom Srbije

Moj Novi Sad pre 3 dana
Vakcine protiv sezonskog gripa su nabavljene i u toku je njihova distribucija širom Srbije, a vakcinacija će početi od utorka, 15. oktobra, kažu u Institutu za javno zdravlje "Milan Jovanović Batut". Prvi put ove godine obezbeđena je i… »

Moj Novi Sad, najnovije vesti »