Moj Novi Sad » Vesti dana

http://www.mojnovisad.com

Moj Novi Sad

"LOKOMOTIVA": Konkurs za podršku omladinskih akcija u gradu i prigradskim naseljima

Moj Novi Sad pre 3 dana
Radionice, izložbe, javne akcije, predavanja... U okviru programa "LOKOMOTIVA – lokalna omladinska incijativa“ otvoren je Konkurs za realizaciju omladinskih ideja. Program ima za cilj osposobljavanje mladih da se aktivnije uključe u društveni život kroz obezbeđivanje podrške mladima da... »

U petak i subotu treća prolećna Cvetna pijaca

Moj Novi Sad pre 3 dana
Na jednom mestu moći će da se pronađe veliki izbor sezonskog cveća... Treća "Novosadska cvetna pijaca", u organizaciji Pokreta gorana Novog Sada, održaće se u petak i suboru, 19. i 20. aprila. Novosađani i Novosađanke, ali i svi posetioci Novog Sada, na platou ispred JP SPC "Vojvodina"... »

KRITIČNA MASA: U ponedeljak biciklistička vožnja povodom Dana planete Zemlje

Moj Novi Sad pre 3 dana
Svi koji voze bicikl, skejt, rolere ili drugo prevozno sredstvo koje ne zagađuje okolinu, pozvani su da se priključe... Povodom Dana planete Zemlje u ponedeljak 22. aprila Novosadska biciklistička inicijativa organizovaće Novosadsku Kritičnu masu – veliku biciklističku vožnju kojom će se... »

PRED PRAZNIKE: Očekuju se gužve na granici, brže preko manjih prelaza

Moj Novi Sad pre 3 dana
S obzirom da se katolički i pravoslavni Uskrs ove godine praznuju u razmaku od nedelju dana, 21. i 28. aprila, kao i da se na njih nadovezuju prvomajski praznici, već od danas se očekuje povećan broj putnika koji dolaze ili samo prolaze kroz Srbiju. Iz Uprave carina navode da pojačavaju... »

Osniva se Gradski centar za unapređenje reproduktivnog zdravlja

Moj Novi Sad pre 4 dana
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević potpisao je danas ugovor o dodeli bespovratnih sredstva za sufinansiranje osnivanja Gradskog centra za unapređenje reproduktivnog zdravlja. Reč je o sredstvima koja se dodeljuju putem Javnog poziva za dodelu bespovratnih sredstava lokalnim samoupravama za... »

SPAS ZA DUŽNIKE: Vlada usvojila zakon o konverziji kredita u švajcarskim francima

Moj Novi Sad pre 4 dana
Nacrt Zakona o konverziji stambenih kredita indeksiranih u švajcarskim francima usvojen je danas na sednici Vlade Republike Srbije. Nakon toga, predlog zakona će biti upućen u skupštinsku proceduru. Ministar finansija Siniša Mali istakao je da se ovim leks specijalisom rešava problem koji... »

Na Trgu slobode počinje manifestacija "Šareni trg"

Moj Novi Sad pre 4 dana
Na centralnom gradskom trgu od danas, 16. aprila do 28. aprila održavaće se manifestacija pod nazivom „Šareni trg“. U susret najveselijem hrišćanskom prazniku Uskrsu, Novosađani ali i svi oni koji u navedenom periodu posete srpsku Atinu, uživaće u bogatoj ponudi prodajnog sajma na Trgu... »

Isključenja struje za sredu, 17. april

Moj Novi Sad pre 4 dana
Zbog planiranih radova na električnoj mreži, "Elektrovojvodina" će sutra isključivati potrošače u delovima Novog Sada, Sremske Kamenice i Čortanovaca. • od 8.30 do 10.30 sati: Bulevar Patr.Pavla 16A-20, 51-69, Кoste Abraševića 38,44, 51, 51A, Neimarova 28-32, 37, pekara • od 9 do 11... »

PRVENSTVO SRBIJE: Mladi bokseri i bokserke Vojvodine osvojili sedam medalja (FOTO)

Moj Novi Sad pre 4 dana
Na Prvenstvu Srbije u boksu za kadete, juniore i omladince, koje je tokom protekle nedelje održano u Pirotu, Bokserski klub Vojvodina osvojio pet zlatnih, jednu srebrnu i jednu bronzanu medalju. Tim rezultatom ovaj sportstki kolektiv postao je najuspešniji klub na teritoriji AP Vojvodine i Grada... »

Deo Adica bez vode zbog havarije

Moj Novi Sad pre 4 dana
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 13 sati biti Slavujeva i okolne ulice. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.... »

©2019 Netmark d.o.o.