Moj Novi Sad

Raspored sahrana i ispraćaja za utorak, 16. jul

Moj Novi Sad pre 19 sati
Javno komunalno preduzeće "Lisje" objavilo je raspored sahrana i ispraćaja na teritoriji Grada Novog Sada za sutra, 16. jul 2019. godine. • Anкa (Bošкo) Dobožanov (1926), 12.00 • Ljubica (Sava) Jovanović (1942), 12.45 • Sofija (Lazo) Velaja… »

Naučno-tehnološki park dobija komunalnu infrastrukturu, radovi gotovi do kraja godine

Moj Novi Sad pre 22 sata
Izgradnja saobraćajnice, pešačke i biciklističke staze, vodovoda i kanalizacije, kao i postavljanje javne rasvete u klopu Naučno-tehnološkog parka na Limanu 1, čiji završetak se očekuje do kraja godine, koštaće 78.097.910 dinara, a taj posao… »

GENESIS BEAUTY CENTER: Uz PRP, kako vreme odmiče, sve ste lepši

Moj Novi Sad pre 15 sati
- Hiperpigmentacija, sitne bore i podmlađivanje, to su bili razlozi koji su me naveli da se opredelim za PRP metodu – kaže Nataša Drobac. Za nju sam saznala od drugarica, a dodatno sam se informisala kod stručnjaka Genesis Beauty Centra i zajedno… »

REČ STRUČNJAKA: Rekordna brojnost komaraca u poslednjih 10 godina

Moj Novi Sad pre 20 sati
Dragana Despot, direktorka Zavoda za biocide i medicinsku ekologiju u Beogradu, izjavila je da je ova godina "teška" za suzbijanje komaraca. Prema njenim rečima, hidreometorološki uslovi izuzetno su povoljni za njihovu pojavu i razvoj. – Da bi se… »

OSVRT NA PROŠLU NEDELJU: Životi ugroženi, ljudi odlaze

Moj Novi Sad pre 22 sata
Novosadske slike i prilike u proteklih sedam dana. I dok su gramofoni na Exitu usporavali, najavljivali završetak još jednog festivala u zidinama, zadovoljni posetioci išli u susret Suncu preko mosta, Novi Sad je dremao i spremao se za novu radnu… »

Radosne vesti iz Betanije: Tokom vikenda rođene 42 bebe

Moj Novi Sad pre 22 sata
Ovog vikenda broj novorođenih dečaka i devojčica je izjednačen. Kako javljaju iz Klinike za ginekologiju i akušerstvo u Novom Sadu, od 12. jula (petak) u sedam časova, do 15. jula (ponedeljak) u isto vreme, u ovoj zdravstvenoj ustanovi rođene su 42… »

FOTO I VIDEO: Devojka anđeoskog glasa razgalila srca Novosađana

Moj Novi Sad pre 23 sata
Mnogim prolaznicima u Zmaj Jovinoj ulici u nedelju su do uha i srca doprle izvorne i pop pesme koje je, sa posebnom emocijom, izvodila ljupka sedamnaestogodišnja devojka. Glavnom gradskom "džadom" odjekivao je zvonak, umilni glas, snažan i grlen čak i… »

Većina državnih službenika na položaju su u v.d. stanju

Moj Novi Sad pre 14 sati
Status vršioca dužnosti trenutno ima 207 državnih službenika na položaju, kažu u Službi za upravljanje kadrovima Vlade Srbije (SUK). Oni za "Politiku" nisu precizirali koliko ih je ukupno, ali prema ranijim podacima, u državnoj administraciji je… »

Raspored sahrana i ispraćaja za ponedeljak, 15. jul

Moj Novi Sad pre 1 dan
Javno komunalno preduzeće "Lisje" objavilo je raspored sahrana i ispraćaja na teritoriji grada za sutra, 15. jul 2019. godine. • Gordana (Milovan) Mijatov (1941), 9.45 (polaganje urne) • Franc (Franc) Knap (1953), 10.30 • Borislav (Srpko) Mekić… »

Isključenja struje za ponedeljak, 15. jul

Moj Novi Sad pre 1 dan
Zbog planiranih radova na električnoj mreži, "Elektrovojvodina" će sutra isključivati potrošače na Rimskim Šančevima i u Beočinu. • od 7.30 do 14 sati: Ulica Jegrička; firme: "Mlinoservis", "Rapid" i "Mihaljčić" • od 9 do 12.30 sati: 1… »

Moj Novi Sad, najnovije vesti »