Moj Novi Sad » Vesti dana

http://www.mojnovisad.com

Moj Novi Sad

Danas se obeležava Veliki petak po gregorijanskom kalendaru

Moj Novi Sad pre 1 dan
Katolici, protestanti, anglikanci, neke pravoslavne crkve i brojne manje crkve, danas obeležavaju dan raspeća Isusa Hrista, a Uskrs će praznovati 21. aprila. Beogradski nadbiskup Stanislav Hočevar poručio je u Uskršnoj poslanici da treba odmah i neposredno da se zapitamo zašto je danas toliko... »

Više od trećine zdravstvenih radnika u Srbiji puši

Moj Novi Sad pre 1 dan
Upotreba duvana je vodeći pojedinačni uzrok smrti koji se može sprečiti, a od koga u svetu umre preko sedam miliona ljudi svake godine. Iako zdravstveni radnici imaju važnu ulogu u prevenciji i prestanku pušenja, učestalost pušenja još uvek je veoma visoka kako kod zdravstvenih radnika u... »

Plivački miting "Uskrs 2019" u subotu na Spensu, manje smena na bazenu za građane

Moj Novi Sad pre 1 dan
Javno preduzeće "Sportski i poslovni centar Vojvodina" obavestilo je javnost da će u subotu, 20. aprila, na zatvorenom bazenu Spensa doći do izmena u rasporedu smena kupanja za građanstvo, a zbog uskršnjeg plivačkog mitinga. Navedenog dana građani će bazen moći da koriste u smeni od 18 do... »

MATIČNA KNJIGA ROĐENIH: U Novom Sadu upisano 129 beba

Moj Novi Sad pre 1 dan
Na osnovu podataka koje nam svakog petka šalje Gradska uprava za opšte poslove, prenosimo spisak novorođenčadi upisanih u Matičnu knjigu rođenih u Novom Sadu u periodu od 12. do 18. aprila 2019. godine. BLIZANCI: DEČACI: DEVOJČICE:... »

FOTO: Na Beogradskom keju održan "Protest protiv smrada"

Moj Novi Sad pre 2 dana
Na juče održanom "Protestu protiv smrada" okupljeni stanovnici novosadske MZ "Dunav" izneli su zahtev gradskoj vlasti da se prvo izgradi odvodni cevovod do lokacije budućeg prečistača, pa tek onda pusti u rad nova glavna crpna stanica, javlja Gradski odbor Demokratske stranke Srbije u Novom... »

Radosne vesti iz Betanije: Rođena 21 beba

Moj Novi Sad pre 2 dana
Dečaci jutros bili u minimalnom vođstvu. Kako javljaju iz Klinike za ginekologiju i akušerstvo u Novom Sadu, od 18. aprila u sedam časova, do 19. aprila u isto vreme, u ovoj zdravstvenoj ustanovi rođena je 21 beba – 10 devojčica i 11 dečaka, od čega je jedna porodilja na svet donela... »

MATIČNA KNJIGA UMRLIH: Preminulo pedeset šestoro Novosađana

Moj Novi Sad pre 2 dana
Lica upisana u Matičnu knjigu umrlih u Novom Sadu, u periodu od 12. do 18. aprila 2019. godine. PREMINULI:... »

MATIČNA KNJIGA VENČANIH: Brak u Novom Sadu sklopilo 19 parova

Moj Novi Sad pre 2 dana
Parovi upisani u Matičnu knjigu venčanih u Novom Sadu u periodu od 8. do 14. aprila 2019. godine. VENČANI:... »

Raspored sahrana i ispraćaja za petak, 19. april

Moj Novi Sad pre 2 dana
Javno komunalno preduzeće "Lisje" objavilo je raspored sahrana i ispraćaja na teritoriji grada za sutra, 19. april 2019. godine. • Branko Stepanov (1929), 9.45 • Radojka Oprijan (1927), 10.30 • Кatarina Кovačević (1938), 10.30 • Miodrag Кondić (1971), 11.15 • Dragoslav Bačić... »

Deo Nove Detelinare bez vode zbog havarije, suve česme i na Satelitu

Moj Novi Sad pre 3 dana
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 14 sati biti deo Ulice Branka Bajića – od Ulice dr Svetislava Kasapinovića do Ulice Ilije Birčanina. Da podsetimo, zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži, bez vode će danas do 16 sati biti i ulice Stevana Momčilovića broj 2,... »

©2019 Netmark d.o.o.