Moj Novi Sad » Vesti dana

http://www.mojnovisad.com

Moj Novi Sad

Deo fasade se obrušio na čoveka na Podbari

Moj Novi Sad pre 2 dana
Pedesetsedmogodišnji muškarac povređen je juče u Ulici Žarka Vasiljevića kada se na njega obrušio deo fasade zgrade. Kako je za 021.rs rekla portparolka Hitne pomoći dr Ivana Ramović, to se dogodio oko 11 časova u Ulici Žarka Vasiljevića, ispred broja 13. Prijavljeno je da je na... »

Hemijski voz 27. i 28. aprila uklanja rastinje duž pruga u Novom Sadu i okolini

Moj Novi Sad pre 1 dan
Preduzeće "Infrastruktura železnice Srbije" informisalo je javnost da u četvrtak, 25. aprila, počinje ovogodišnje redovno suzbijanje vegetacije Hemijskim vozom duž pruga širom Srbije. Hemijsko suzbijanje vegetacije trajaće do juna, a Hemijski voz proći će duž oko 3.200 kilometara srpskih... »

Sve spremno za 42. Fruškogorski maraton, na startu oko 15.000 učesnika

Moj Novi Sad pre 2 dana
Fruškogorski maraton, četrdeset i drugi po redu, održaće se u subotu i nedelju, 4. i 5. maja, a start trke zakazan je za subotu u 9 časova na Popovici, ispred planinarskog doma "Železničar". Кako je na današnjoj konferenciji za novinare istakao predsednik Skupštine Grada Novog Sada i... »

Raspored sahrana i ispraćaja za četvrtak, 25. april

Moj Novi Sad pre 2 dana
Javno komunalno preduzeće "Lisje" objavilo je raspored sahrana i ispraćaja na teritoriji grada za sutra, 25. april 2019. godine. • Velija (Suljo) Redžo (1936), 9.45 • Branka (Ivan) Dragić (1929), 9.45 – pohrana urne • Bosiljka (Toša) Stokić (1941), 10.30 – pohrana urne • Mihal... »

GRADONAČELNIK: Nemačka kompanija "Boš" otvara fabriku u Novom Sadu

Moj Novi Sad pre 2 dana
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević istakao je da će sutra na konferenciji za novinare obavestiti javnost o dolasku dve nove velike investicije u Novi Sad. Reč je, prenosi "Dnevnik", o fabrici čokolade "Beri Кalebo" i mašinske fabrike "Boš". – Ovo je najveći proizvođač čokolade i... »

NOVOSAĐANI: Rezbarenjem ljuske od jajeta nastaju prava umetnička dela

Moj Novi Sad pre 2 dana
Period godine koji je rezervisan za najradosniji hrišćanski praznik, Uskrs, obeležavaju i razne pripreme za njega, a jedna od njih je i dekoracija uskršnjih jaja. Domaćice se nedeljama unapred pripremaju za postupke farbanja, prikupljaju razne ideje i prisećaju se tradicionalnih metoda. Naš... »

Bez vode zbog havarije deo Veternika

Moj Novi Sad pre 2 dana
Kako javljaju iz JKP "Vodovod i kanalizacija" zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 13 sati biti Ulica tri bagrema u Veterniku. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.... »

Radosne vesti iz Betanije: Rođene 22 bebe

Moj Novi Sad pre 2 dana
Mali dečaci su i danas brojniji. Kako javljaju iz Klinike za ginekologiju i akušerstvo u Novom Sadu, od 23. aprila (utorak) u sedam časova, do 24. aprila (sreda) u isto vreme, u ovoj zdravstvenoj ustanovi rođene su 22 bebe – 9 devojčica i 13 dečaka. Čestitamo! Spisak beba upisanih prošle... »

IZMENE KRIVIČNOG ZAKONIKA: Veće kazne za zlostavljače životinja

Moj Novi Sad pre 2 dana
Preko 30.000 potpisa za veće kazne za zlostavljanje životinja koju je pokrenula organizacija ORCA, izazvalo je brzu reakciju nadležnih. Složnost građana i udruženja za zaštitu životinja podstakla je Ministarstvo pravde da predloži veće kazne za zlostavljače. Ministarstvo pravde je, pišu... »

Isključenja struje za četvrtak, 25. april

Moj Novi Sad pre 2 dana
Zbog planiranih radova na električnoj mreži, "Elektrovojvodina" će sutra isključivati potrošače u delovima Čortanovaca • od 8.30 do 14 sati: "Karin Komerc", "Naftahem" i celo vikend naselje.... »

©2019 Netmark d.o.o.