Moj Novi Sad

Gradsko veće donelo odluku o povećanju poreza na imovinu

Moj Novi Sad pre 2 dana
Porez na imovinu u Novom Sadu biće veći u narednoj godini. Kako javlja portal Radija 021, odluku o povećanju donelo je Gradsko veće 29. novembra, ali ona nije saopštena javnosti već je samo istog dana objavljena u "Službenom listu". Prema novom… »

Besplatan koncert klasične muzike u petak na Međumesnoj autobuskoj stanici

Moj Novi Sad pre 1 dan
Udruženje "Dunavska sonata" održaće u petak, 13. decembra, završni koncert u 2019. godini u čekaonici Međumesne autobuske stanice u Novom Sadu na Bulevaru Jaše Tomića 6. Koncert će početi u 13 časova, izvešće ga kvartet "Pneuma", a na… »

UPOZORENJE: Opasnost od ribe otrovane olovom

Moj Novi Sad pre 1 dan
Decembar je period Božićnjeg posta i posnih slava kada brojna domaćinstva u Srbiji kupuju ribu. Najveći postotak rečne ribe dolazi sa velikih šaranskih ribnjaka koji su ujedno i delovi lovišta. Na ovim ribnjacima, koji su izuzetno vredna staništa… »

Pojačana kontrola saobraćajne policije, akcenat na vožnji u alkoholisanom stanju

Moj Novi Sad pre 1 dan
U toku je pojačana akcija kontrole saobraćaja a poseban akcenat je na vožnji pod uticajem alkohola. Tokom dva dana akcije, od 1.820 zaustavljenih vozača njih 12 je isključeno iz saobraćaja zbog izmerene veće količine alkohola od dozvoljene… »

Raspored sahrana i ispraćaja za četvrtak, 12. decembar

Moj Novi Sad pre 2 dana
Javno komunalno preduzeće "Lisje" objavilo je raspored sahrana i ispraćaja na teritoriji Grada Novog Sada za sutra, 12. decembar 2019. godine. • Dušan (Ljubiša) Milić (1934), 9.45 • Vinko (Pavo) Gadžić (1934), 10.30 • Joso (Stevan) Mesaroš… »

Deo Bukovca i u četvrtak bez vode zbog radova

Moj Novi Sad pre 2 dana
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži, bez vode će u četvrtak, 12. decembra, od 8 do 16 sati biti ulice Fruškogorska, Kozaračka i Partizanski put u Bukovcu Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne… »

RADNICI NOVOSADSKE POŠTE: Neki od nas su zastrašeni, ali smo odlučni da istrajemo u zahtevu za veće plate

Moj Novi Sad pre 2 dana
Obustava rada u većini pošta u Srbiji se i dalje nastavlja. Samo u Novom Sadu je radnicima danas podeljeno oko stotinak suspenzija koje im umanjuju ionako male plate, a sa njihovom podelom će se nastaviti i sutra po celoj državi. Zbog toga su… »

Grad Novi Sad unapređuje položaj najranjivijih grupa

Moj Novi Sad pre 2 dana
Uprava za privredu Grada Novog Sada i Centar za proizvodnju znanja i veština, početkom septembra započeli su realizaciju projekta "Lokalni glasovi za bolju inkluziju", koji se realizuje u okviru programa Podrška Evropske unije inkluziji Roma… »

Prekrečen grafit s kukastim krstom na zgradi Filozofskog fakulteta (FOTO)

Moj Novi Sad pre 2 dana
Grafit sa natpisom "Smrt komuni" i nacrtanim kukastim krstom našao se pre nekoliko dana na fasadi Filozofskog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu, a po prijavi komunalne inspekcije, radnici Javnog preduzeća "Gradsko zelenilo" jutros su ga prekrečili… »

Isključenja struje za četvrtak, 12. decembar

Moj Novi Sad pre 2 dana
Zbog planiranih radova na električnoj mreži, "Elektrovojvodina" će sutra isključivati potrošače u delovima Novog Sada i Kaća. • od 8.30 do 12.30 sati: Graničarska 1-29а, 2-32 • od 9.30 do 11.30 sati: Filipa Višnjića od početka do Bele… »

Moj Novi Sad, najnovije vesti »