Moj Novi Sad

"Filmski Front" objavio takmičarski program ovogodišnjeg festivala

Moj Novi Sad pre 3 dana
Sedamnaesti po redu Međunarodni festival kratkometražnog filma "Filmski Front" održaće se od 24. do 27. oktobra u bioskopskoj sali Kulturnog centra Novog Sada. Tokom četiri dana biće prikazano preko sto kratkometražnih filmova u glavnom i pratećem… »

SVE BOJE JESENI: Deveti "NS market" u subotu u KS "Eđšeg"

Moj Novi Sad pre 3 dana
Manifestacija "NS market" – deveti put po redu i pod sloganom "Sve boje jeseni" – biće održana 19. oktobra, u vremenu od 11 do 19 časova, u Kulturnoj stanici u Antona Čehova 4. – Imamo običaj da kažemo da na "NS Marketu" svoje proizvode… »

"Riznica ukusa Vojvodine" u sredu pred Beograđanima

Moj Novi Sad pre 3 dana
Panel diskusija pod nazivom "Riznica ukusa Vojvodine" – promocija istoimenog projekta i brošure – biće održana 16. oktobra u okviru gastronomsko-turističke manifestacije "Dani Vojvodine u Beogradu", u organizaciji DDOR osiguranja i Turističke… »

OSVRT NA PROŠLU NEDELJU: Otrovno skupa tabloidizacija grada

Moj Novi Sad pre 3 dana
Novosadske slike i prilike u proteklih sedam dana. Tabloidi, ne samo da su smeće već i kancerogeni papir i trulo mesto na internetu koji smišljeno, sistematski šire zarazu i uništavaju sve što ima veze sa razumom, slobodom, pravom na izbor i… »

MATIČNA KNJIGA ROĐENIH: U Novom Sadu upisano 177 beba

Moj Novi Sad pre 3 dana
Na osnovu podataka koje nam šalje Gradska uprava za opšte poslove, prenosimo spisak novorođenčadi upisanih u Matičnu knjigu rođenih u Novom Sadu u periodu od 4. do 10. oktobra 2019. godine.… »

Danas se održava 27. Novosadski maraton

Moj Novi Sad pre 4 dana
Na Trgu slobode u 10 časova počinje 27. Novosadski maraton na kome će učestvovati više od hiljadu takmičara, među kojima je i sto maratonaca iz 17 zemalja regiona, Evrope i sveta. Trasa Novosadskog maratona kreće od Trga slobode, ide Zmaj Jovinom… »

Isključenja struje za ponedeljak, 14. oktobar

Moj Novi Sad pre 4 dana
Zbog planiranih radova na električnoj mreži, "Elektrovojvodina" će sutra isključivati potrošače u delovima Novog Sada i Futoga. • od 8.30 do 10.30 sati: Đorđa Servickog 15-17; Bulevar cara Lazara 82-92; Krilova 1,1a, • od 9 do 11 sati… »

FOTO: Održan 27. Novosadski maraton

Moj Novi Sad pre 3 dana
Zoran Radičanin, član Atletskog kluba Čegar iz Apatina pobedio je na 27. Novosadskom maratonu koji je održan danas u Novom Sadu. Beograđanin, koji nastupa za vojvođanski tim, pobedio je s vremenom 2 sata 54 minuta i 19 sekundi. U ženskoj… »

Raspored sahrana i ispraćaja za ponedeljak, 14. oktobar

Moj Novi Sad pre 4 dana
Javno komunalno preduzeće "Lisje" objavilo je raspored sahrana i ispraćaja na teritoriji Grada Novog Sada za sutra, 14. oktobar 2019. godine. • Ilona (Stevan) Mondović (1942), 11.15 • Ana (Marton) Tanacković (1939), 12.00 • Nenad (Mirko)… »

Odbojkaši Vojvodine poraženi od subotičkog Spartaka

Moj Novi Sad pre 4 dana
Odbojkaši Vojvodine doživeli su neprijatno iznenađenje u drugom kolu Superlige, pošto su u jednoj bledoj partiji poraženi od domaćeg Spartaka 1:3. Igrali su Novosađani u "Dudovoj šumi" ispod onoga što su prikazali u seriji prethodnih mečeva… »

Moj Novi Sad, najnovije vesti »