Personal magazin

Essential movie kit za Nikon Z 6: početak bezogledalnog snimanja filmova

Personal magazin 12.09.2019
Nikon danas predstavlja svoj prvi komplet bez ogledala za snimanje filmova namenjen video stručnjacima i kreatorima sadržaja – Essential Movie Kit za Nikon Z 6. Dizajnirali smo ga razmišljajući o…. Nikon danas predstavlja svoj prvi komplet bez… »

Nordeus otvara vrata potpuno besplatnom co-working prostoru

Personal magazin 12.09.2019
Danas počinje sa radom Nordeus Hub, besplatan co-working prostor na Novom Beogradu koji je specijalno kreiran za potrebe gaming industrije. Kao prvi prostor ovog tipa zemlji, Hub je namenjen razvoju…. Danas počinje sa radom Nordeus Hub, besplatan… »

Vanzemaljci dolaze: Juriš na Oblast 51 je najpopularniji letnji mim među decom

Personal magazin 12.09.2019
Godišnji letnji izveštaj kompanije Kaspersky o dečijoj bezbednosti na internetu ukazuje na to da su deca pokazala veliko interesovanje za viralne mimove o Oblasti 51. Ljudi obično veruju da je…. Godišnji letnji izveštaj kompanije Kaspersky o… »

Honor predstavlja novu AI aplikaciju za osobe sa oštećenim vidom

Personal magazin 12.09.2019
Jedan od najpopularnijih brendova pametnih telefona, kompanija HONOR, danas je najavila novu aplikaciju „PocketVision“, koja koristi moć veštačke inteligencije i pomaže osobama koje imaju oštećen vid. Kompanija je takođe predstavila…. Jedan… »

SES najavljuje premijum cloud servis za prenošenje vesti na sistemu Microsoft Azure

Personal magazin 12.09.2019
SES će demonstrirati novi servis medijske isporuke na sistemu Microsoft Azure na konferenciji IBC2019 u Amsterdamu. Kompanija SES najavila je da razvija ponudu cloud servisa na sistemu Microsoft Azure, kao rezultat proširene saradnje sa kompanijom… »

ThinkBook proširuje portfolio za sve korisnike u malim i srednjim preduzećima

Personal magazin 12.09.2019
Lenovo predstavlja ThinkBook 14 i 15 koje pokreće Intel® Core™procesor desete generacije i namenjen je malim i srednjim preduzećima. Kompanija Lenovo je na događaju Lenovo Tech Life najavila, nove ThinkBook 14 i 15 „mejnstrim” laptopove… »

LG AI veš mašina sa Direct Drive motorom uskoro dostupna korisnicima

Personal magazin 12.09.2019
LG je odličnu mašinu sa prednjim punjenjem učinio još pametnijom, čime pruža novi nivo pogodnosti korišćenja potrošačima u Evropi. LG Electronics (LG) proširuje dostupnost svojih inovativnih mašina za pranje veša sa prednjim punjenjem i ThinQ… »

Oko 36% malih preduzeća su bili žrtve krađe podataka u 2019

Personal magazin 12.09.2019
Oko 36% malih preduzeća su bili žrtve krađe podataka u 2019. godini, pokazuje nedavno istraživanje kompanije Kaspersky. I dok krađe podataka donose ozbiljne posledice malim preduzećima, istraživanje je pokazalo da su mere bezbednosti koje… »

Samsung razvija besprekorno korisnicko iskustvo za Galaxy Fold

Personal magazin 12.09.2019
Stotine aplikacija dostupnih preko Google Play prodavnice i Galaxy Store-a ažurirane su kako bi pružile neprikosnoveno iskustvo. Kompanija Samsung Electronics Co., Ltd. otvorila je novo poglavlje u oblasti mobilne tehnologije prvim po redu preklopivim… »

Kaspersky predstavlja novo rešenje namenjeno suzbijanju varanja u e-sportovima

Personal magazin 12.09.2019
Kompanija Kaspersky je napravila prvi korak u obezbeđivanju fer-pleja u e-sportu: predstavila je beta verziju svog novog rešenja Kaspersky Anti-Cheat kako bi pomogla organizatorima turnira da se izbore sa varanjem…. Kompanija Kaspersky je napravila… »