Personal magazin

Održan prvi Good Game Beograd 2019

Personal magazin pre 26 dana
Prethodnog vikenda održan je prvi Good Game Beograd 2019 u Domu omladine Beograda, pod sloganom Biznis i gejming. Deset kompanija iz regiona se takmičilo u jednoj od najpoznatijih esports igara:…. Prethodnog vikenda održan je prvi Good Game Beograd… »

Canon: nova ImageRUNNER 1600 serija

Personal magazin pre 26 dana
Izuzetno efikasan A4 mono multifunkcijski uređaj sa veoma brzim mogućnostima skeniranja i naprednim opcijama mobilnog povezivanja. Canon CEE je najavio naslednika imageRUNNER 1435 serije multifunkcijskih uređaja, novi imageRUNNER 1600 dizajniran da… »

RATEL: Radionica “Simulacija hakerskog napada” povodom obeležavanja Međunarodnog meseca informacione bezbednosti

Personal magazin pre 26 dana
Povodom obeležavanja Međunarodnog meseca informacione bezbednosti, Regulatorna agencija za elektronske komunikacije i poštanske usluge (RATEL), koja obavlja poslove Nacionalnog CERT-a Republike Srbije (SRB-CERT), za oktobar 2019. godine priprema seriju… »

HERE mapira Srbiju u 3D

Personal magazin pre 26 dana
HERE Technologies sakuplja precizne podatke o putevima i prikuplja panoramske snimke na nivou ulica u mnogim zemljama širom sveta u okviru nastojanja da kreira najnaprednije i najnovije digitalne mape na svetu. HERE Technologies, ​​svetski lider u… »

Samsung slavi 50. rođendan! Šta još možemo očekivati od ovog tehnološkog giganta?

Personal magazin pre 26 dana
U 2019. godini NASA je proslavila 50 godina od istorijske misije Apolo 11 i prvog sletanja na Mesec. Svetsko prvenstvo u košarci samo što se završilo, dok će 19. decembra…. U 2019. godini NASA je proslavila 50 godina od istorijske misije Apolo 11 i… »

Pretnja pametnim zgradama: 37.8% njih su bile mete malicioznih napada u prvoj polovini 2019

Personal magazin pre 26 dana
Gotovo četiri od deset (37.8%) računara koji se koriste za kontrolu sistema automatizacije pametnih zgrada bili su predmet neke vrste malicioznih napada u prvoj polovini 2019. godine, navodi se istraživanju…. Gotovo četiri od deset (37.8%) računara… »

Samsung Anytime Servis dostupan korisnicima u Srbiji ceo dan

Personal magazin pre 26 dana
Stigli ste kući s posla, zovete neki od servisa za popravku kućnih uređaja, a sa druge strane žice dobijate odgovor – Radno vreme servisa je svakog radnog dana do 17…. Stigli ste kući s posla, zovete neki od servisa za popravku kućnih uređaja… »

Kaspersky najavljuje novi threat intelligence servis da zaštiti korisnike od ICS ranjivosti

Personal magazin pre 26 dana
Kompanija Kaspersky najavljuje razvoj novog threat intelligence servisa (obaveštajnog servisa o pretnjama) namenjenog industrijskim organizacijama – ICS bazu podataka ranjivosti. Ovaj servis će korisnicima omogućiti pristup bazi podataka koja se…… »

Epson i ove godine sprema interesantan nastup na Grafima sajmu u Beogradu

Personal magazin pre 26 dana
Posetioci Epsonovog štanda biće u prilici da se uživo uvere u performanse i kvalitet najnovijih uređaja, a osim toga tu su i radovi umetnice Ivane Radenković Baćković proizvedeni uz pomoć Epsonovih tehnologija. Kompanija Epson će i ove godine će… »

LG predstavlja webOS Auto sistem na Sajmu automobila u Frankfurtu

Personal magazin pre 26 dana
Na ovogodišnjem Internacionalnom sajmu automobila u Frankfurtu (IAA), LG Electronics (LG) demonstriraće novi sistem koji integriše webOS Auto In-Vehicle Infotainment sistem (IVI) sa Microsoft Connected Vehicle platformom za vozila. Koristeći…. Na… »