Personal magazin » Vesti dana

http://www.personalmag.rs

Personal magazin

RNIDS: Besplatna edukacija o poslovanju na Internetu za preduzetnike Šapca

Personal magazin pre 10 sati
Treći skup u jesenjoj seriji jednodnevnih besplatnih predavanja „Na klik do kupca“, koju Fondacija „Registar nacionalnog internet domena Srbije“ (RNIDS) organizuje u saradnji sa srpskom internet zajednicom, biće održan u Šapcu, 24. oktobra, od 10.00…. Treći skup u jesenjoj seriji... »

Nova Canon generacija produkcionih skenera

Personal magazin pre 9 sati
Canon Europe, svetski lider u grafičkim rešenjima najavio je značajno unapređenje svoje nagrađivane serije produkcionih skenera imageFORMULA. Novi modeli imageFORMULA DR-G2090, DR-G2110 i DR-G2140 predstavljaju moćna rešenja za firme sa…. Canon Europe, svetski lider u grafičkim rešenjima... »

Dell proširio UltraSharp liniju monitora

Personal magazin pre 9 sati
Dell UltraSharp monitori nude inovativni dizajni tehnologiju, kao i vrhunske performanse ekrana a namenjeni su finansijskim stručnjacima, bankarima, inženjerima i programerima. Poznat kao jedan od vodećih proizvođača monitora na svetu, Dell zadovoljava zahteve komercijalnih korisnika sa novim... »

SBB predstavio EON smart boks – novu eru televizije

Personal magazin pre 10 sati
Lansirana najveća tehnološka inovacija u regionu koja će promeniti način gledanja televizije. SBB i United Grupa danas su predstavili EON, prvi smart boks u regionu koji spaja televizijske sadržaje sa android TV digitalnim servisima i aplikacijama, čime svaki TV postaje Smart TV. Korisnici će... »

Viber ima 4 nove mogućnosti

Personal magazin pre 9 sati
Zbog čega redovno ažuriranje vaše omiljene aplikacije za razmenu poruka postaje ključno za svakodnevnu komunikaciju. Gotovo po pravilu, ne ažuriramo redovno svoje aplikacije i odlažemo ovaj potez sve dok ne dođe poslednji momenat za to, a čini se da nikada nije pravi trenutak. Na taj način... »

ADATA predstavlja spoljne hard diskove HD680 i HV320

Personal magazin pre 7 sati
HD680 nudi snažnu zaštitu podataka, dok HV320 u tankom kućištu skriva veliki kapacitet za skladištenje. ADATA Technology, vodeći proizvođač DRAM modula i NAND fleš proizvoda, predstavio je danas dva nova spoljna hard diska (HDD-a) – ADATA HD680 i HV320. Model HD680 nudi snažnu zaštitu i... »

Predsednik i tehnološki direktor kompanije LG održaće uvodno izlaganje na sajmu CES 2019

Personal magazin pre 9 sati
Dr I.P. Park će predstaviti nov ugao gledanja na primenu sistema veštačke inteligencije u svakodnevnom životu potrošača. Predsednik i glavni tehnološki direktor kompanije LG Electronics (LG), dr I.P. Park, održaće uvodni govor na predstojećem sajmu potrošačke elektronike CES 2019.... »

Počeo sa radom sistem za skladištenje energije snage 3 megavata na stadionu Johan Cruijff ArenA

Personal magazin pre 9 sati
Danas je najveći Evropski sistem za skladištenje energije upotrebom korišćenih i novih baterija za električna vozila u komercijalnom objektu počeo sa radom. Član gradskog veća Amsterdama, Udo Kock, vodio je zvaničnu ceremoniju…. Danas je najveći Evropski sistem za skladištenje energije... »

Od hakera do citata iz Biblije – Sinergija 18 ima sve što vas zanima

Personal magazin pre 2 dana
Šta je zajedničko načinu na koji razmišljaju hakeri, digitalnoj transformaciji u sportu i jednom od najpoznatijih citata iz Biblije? Odgovor je jednostavan – Sinergija 18. Mnoštvo novih, zanimljivih tema i…. Šta je zajedničko načinu na koji razmišljaju hakeri, digitalnoj transformaciji... »

LG istraživanje: Mobilne telefone više koristimo za fotografisanje nego za obavljanje poziva

Personal magazin pre 2 dana
Mobilni telefon je uvek u našem džepu i nudi sve više i više mogućnosti kojima prevazilazi prvobitnu svrhu uređaja. Sa njega šaljemo mejlove, služi nam kao alarm, na njemu slušamo…. Mobilni telefon je uvek u našem džepu i nudi sve više i više mogućnosti kojima prevazilazi prvobitnu... »

Šib i Skot na Bezbedonosnom forumu različito o Kosovu

Danas  pre 1 sat  još 1 povezana

Brnabić: Srbija posvećena miru; Palmer: Za mir nužna saradnja

Večernje novosti  pre 3 sata  još 2 povezane

Makron: Nije istina da Francuska sprema vize za Britance

Blic  pre 48 minuta  još 3 povezane

Tači: Kosovo da ne blokira dijalog

Danas  pre 3 sata  još 1 povezana

Starbaks prodaje prodavnice u Evropi

Večernje novosti  pre 2 sata  još 1 povezana
©2018 Netmark d.o.o.