Personal magazin » Vesti dana

http://www.personalmag.rs

Personal magazin

HONOR 8X dobija EMUI 9.0 korisnički interfejs zasnovan na Android Pie operativnom sistemu

Personal magazin pre 11 sati
Operativni sistem obezbeđuje pametno i jednostavno korisničko iskustvo, kako bi svakodnevne aktivnosti postale prijatnije. Korisnicima će ovaj paket za ažuriranje biti dostupan od 18. marta do 11. aprila. Nova verzija korisničkog interfejsa za HONOR telefone, EMUI 9.0, biće dostupna... »

Nagrada Marko Jarić dodeljena prof. Zoranu Hadžibabiću

Personal magazin pre 11 sati
Nagrada “Marko Jarić“ za 2018. godinu dodeljena je prof. dr Zoranu Hadžibabiću za izuzetno značajne doprinose u oblasti fizike ultrahladnih atomskih i molekulskih sistema. Ova nagrada koja se ponekad naziva…. Nagrada “Marko Jarić“ za 2018. godinu dodeljena je prof. dr Zoranu... »

LG OLED TV dobitnik iF Gold nagrade za izvrsnost u dizajnu

Personal magazin pre 11 sati
Ukupno 16 priznanja dodeljena su za četiri modela OLED televizora, kao i za kućne uređaje, među kojima su SIGNATURE KITCHEN SUITE i LG 4K CineBeam Laser 4K projektor. Žiri sastavljen od 67 stručnjaka za dizajn dodelio je na iF Design Award 2019 ceremoniji kompaniji LG Electronics (LG) 16... »

Kaspersky Lab na vrhu TOP3 metrike u godišnjoj proceni za 2018. godinu

Personal magazin pre 11 sati
Kompanija Kaspersky Lab zadržala je svoje mesto na vrhu TOP3 metrike u oblasti potrošačke i korporativne sajber bezbednosti, nakon što je obezbedila TOP3 mesto u 77 od 88 različitih nezavisnih…. Kompanija Kaspersky Lab zadržala je svoje mesto na vrhu TOP3 metrike u oblasti potrošačke i... »

Novi Apple iMac za 2019. donosi novi AMD Radeon Pro Vega GPU

Personal magazin pre 11 sati
U išekivanju velikog “Showtime”! događaja, koji je Apple zakazao za ponedeljak, čuvena kompanija je lansirala novu iMac liniju. Nakon dve godine čekanja, novi iMac stiže u identičnom eksterijeru kao i…. U išekivanju velikog “Showtime”! događaja, koji je Apple zakazao za ponedeljak,... »

iF Gold Award za Miele proizvode

Personal magazin pre 10 sati
Miele mašine pobrale su lovorike na ovogodišnjoj dodeli nagrada iF Product Design Awards. G 7965 SCVi mašina za pranje sudova i MasterCool II rashladne jedinice, za koje je planirano da…. Miele mašine pobrale su lovorike na ovogodišnjoj dodeli nagrada iF Product Design Awards. G 7965 SCVi... »

Više od polovine evropskih organizacija pretrpelo posledice izazvane bar jednim sajber napadom u poslednja 24 meseca

Personal magazin pre 11 sati
Jedan od pet donosilaca IT odluka kaže da napadači nisu ostavili tragove u najskorijem napadu na njihovu organizaciju. Kako poslovna IT infrastruktura postaje sve složenija i uz kontinuiran razvoj pretnji, donosioci IT odluka smatraju da je sve teže zaštititi organizacije od sajber napada –... »

Moderan Siemens-ov sistem za zaštitu od požara u termoelektrani Kostolac

Personal magazin pre 11 sati
Kineska kompanija China Machinery Engineering Corporation (CMEC) i kompanija Siemens d.o.o. Beograd potpisale su danas ugovor o Projektovanju, nabavci i pružanju usluga za Sistem za zaštitu od požara za termoelektranu…. Kineska kompanija China Machinery Engineering Corporation (CMEC) i... »

Veštačka inteligencija + podaci = revolucija u maloprodaji

Personal magazin pre 11 sati
U domenu maloprodaje, kompanije širom sveta menjaju svoje poslovanje stapanjem digitalnih i fizičkih aktivnosti u jedinstveno, povezano, iskustvo. Aktuelnu revoluciju u maloprodaji pokreću mnogobrojni i raznovrsni podaci i primena veštačke…. U domenu maloprodaje, kompanije širom sveta... »

Potpisan memorandum o sporazumevanju kompanija Siemens i TeleGroup

Personal magazin pre 11 sati
Kompanije Siemens d.o.o. Beograd i Telegroup d.o.o. Beograd potpisale su Memorandum o sporazumevanju kojim će dve kompanije u budućnosti ostvariti partnersku saradnju na projektima u oblasti saobraćaja, industrije i energetike.…. Kompanije Siemens d.o.o. Beograd i Telegroup d.o.o. Beograd... »

©2019 Netmark d.o.o.