Personal magazin » Vesti dana

http://www.personalmag.rs

Personal magazin

O čuvarima internet identiteta na DIDS 2018

Personal magazin pre 11 dana
U godini kada .RS domen slavi svoj 10. rođendan, po deveti put se održava najposećenija godišnja konferencija o Internetu u Srbiji – DIDS 2018. Organizuje je Fondacija „Registar nacionalnog internet…. U godini kada .RS domen slavi svoj 10. rođendan, po deveti put se održava... »

Novo Microsoft istraživanje online rizika i bezbednosti na internetu

Personal magazin pre 12 dana
Povodom obeležavanja Dana bezbednog interneta, Microsoft je objavio drugu po redu studiju koja se bavi pitanjima online i bezbednosti interakcija na internetu. Drugi godišnji „Indeks kulture ponašanja na internetu“ (Digital…. Povodom obeležavanja Dana bezbednog interneta, Microsoft je... »

Epson predstavlja prvi 4K 3LCD laserski instalacioni projektor i kompaktni novi WUXGA model od 20.000 lumena

Personal magazin pre 12 dana
Epson je predstavio dva nova 3LCD laserska projektora za instalacije, uključujući EB-L12000Q, prvi 4K 3LCD projektor sa 12.000 lumena, i EB-L20000U, Epsonov prvi model u popularnom sektoru kompaktnih WUXGA instalacionih…. Epson je predstavio dva nova 3LCD laserska projektora za instalacije,... »

Wiko i Tinno udružuju snage kako bi zauzeli mesto glavnog proizvođača u industriji mobilne telefonije

Personal magazin pre 12 dana
Ovaj potez će sigurno ojačati poziciju kompanije Wiko i predstavlja korak dalje u zauzimanju mesta glavnog učesnika u svetskoj industriji mobilne telefonije. Wiko, francuski brend pametnih telefona, osnovan je 2011.…. Ovaj potez će sigurno ojačati poziciju kompanije Wiko i predstavlja korak... »

“Samsung Galaxy: Naša galaksija” – Proces izrade telefona iz ugla robota

Personal magazin pre 12 dana
Koliko je proces izrade jednog Samsung telefona zanimljivo putovanje i kako sve to izgleda, na najbolji način prikazuje film “Samsung Galaxy: Naša galaksija”. Viđeno očima robota, poprima potpuno novu dimenziju.…. Koliko je proces izrade jednog Samsung telefona zanimljivo putovanje i kako... »

Novo Samsung ISOCELL Dual softversko rešenje za dvostruke kamere

Personal magazin pre 12 dana
Novo softversko rešenje za ISOCELL Dual senzore slike podržava refokusiranje i snimanje pri slabom osvetljenju na pametnim telefonima s hardverom srednje do osnovne kategorije. Kompanija Samsung Electronics predstavila je rešenje za dvostruku kameru sa ISOCELL Dual senzorima slike i softverom za... »

Epson predstavlja novu seriju osnovnih laserskih projektora za sale za sastanke i predavanja

Personal magazin pre 12 dana
Epson je predstavio seriju novih 3LCD laserskih projektora koji su dizajnirani za sale za sastanke, školske ustanove i izložbene prostore. Modeli EB-L615U, EB-L610U, EB-L610W, EB-L510U i EB-L400U su dizajnirani da…. Epson je predstavio seriju novih 3LCD laserskih projektora koji su dizajnirani... »

Biometrijska autentifikacija postaje standard od aprila 2019. godine

Personal magazin pre 26 dana
Banke će od aprila 2019. godine pružati biometrijska rešenja za autentifikaciju u sklopu strategije ove kompanije da unapredi iskustvo kupovine. Kompanija Mastercard objavila je danas da će potrošači od aprila 2019. godine moći da koriste biometrijsku tehnologiju, kao što su očitavanje... »

Canon predstavlja nove modele iz PIXMA G serije štampača sa punjivim rezervoarima za mastilo

Personal magazin pre 26 dana
Canon Europe, svetski lider u oblasti grafičkih rešenja, predstavlja dugoočekivane nove modele štampača sa punjivim rezervoarima za mastilo, naslednike štampača iz postojeće Canon PIXMA G serije. Veoma efikasni, laki za…. Canon Europe, svetski lider u oblasti grafičkih rešenja,... »

Kaspersky Lab otkriva višestruke ranjivosti u softveru za upravljanje licencama

Personal magazin pre 26 dana
Istraživači kompanije Kaspersky Lab u timu za rešavanja incidenata u industrijskim sistemima (ICS CERT tim) pronašli su, prilikom aktivacije licenciranih softvera, više ozbiljnih ranjivosti u sistemu za licencirano upravljanje Hardvera…. Istraživači kompanije Kaspersky Lab u timu za... »

©2018 Netmark d.o.o.