Personal magazin » Vesti dana

http://www.personalmag.rs

Personal magazin

Novi Sony asortiman EXTRA BASS zvučnika poboljšava vašu zabavu snažnim zvukom

Personal magazin pre 5 dana
Kompanija Sony danas osvežava svoju liniju EXTRA BASS™ bežičnih zvučnika dodavanjem prenosivih zvučnika SRS-XB12, SRS-XB22 i SRS-XB32, uz novi snažni zvučnik GTK-XB72. Osetite dubok i snažan bas zvuk sa popularnim Sony EXTRA BASS™ zvučnicima. Modeli XB22 i XB32 imaju dvostruke pasivne... »

Sberbank Srbija i Telekom Srbija potpisali memorandum o saradnji

Personal magazin pre 5 dana
Povodom posete predsednika Ruske Federacije gospodina Vladimira Putina, Sberbank Srbija i Telekom Srbija potpisali su i memorandum o saradnji. Ovaj memorandum iniciran je zaključenim ugovorom koje su ove dve kompanije…. Povodom posete predsednika Ruske Federacije gospodina Vladimira Putina,... »

Većina trgovaca u Evropi ne zna da novi standardi plaćanja stupaju na snagu u septembru 2019

Personal magazin pre 5 dana
Povećanje obima digitalne trgovine u planu je za mnoge trgovce, ali istraživanje kompanije Mastercard, koje je obuhvatilo malu grupu onlajn trgovaca širom Evrope, otkrilo je da 75% onlajn trgovaca u…. Povećanje obima digitalne trgovine u planu je za mnoge trgovce, ali istraživanje kompanije... »

Canon PIXMA TS705 najmanji jednofunkcijski štampač sa 5 mastila

Personal magazin pre 5 dana
Pametan, povezan i pristupačan inkdžet štampač pruža vrhunske performanse za kućnu ili kancelarijsku upotrebu. Canon Europe danas predstavlja svoj najmanji jednofunkcijski štampač sa pet mastila. Canon PIXMA TS705, savršen za kuću ili malu kancelariju, odlikuje kapacitet od 350 listova u... »

Sony predstavlja sasvim novi muzički doživljaj „360 Reality Audio“

Personal magazin pre 5 dana
Sony je danas predstavio sasvim novi muzički doživljaj po imenu „360 Reality Audio“ koji čini da se slušaoci osećaju kao da su uronili u zvuk koji potiče iz svih pravaca.…. Sony je danas predstavio sasvim novi muzički doživljaj po imenu „360 Reality Audio“ koji čini da se... »

Novi Sony Glass Sound zvučnik: kristalno jasan Hi-Res Audio zvuk koji se uklapa u enterijer vašeg doma

Personal magazin pre 5 dana
Kompanija Sony je danas najavila novi Glass Sound zvučnik, LSPX-S2, minimalistički i elegantan prenosivi kućni zvučnik koji koristi svoj dizajn da proizvede izuzetan kvalitet zvuka. Ovaj zvučnik možete besprekorno uklopiti u svoj dom zahvaljujući njegovom suptilnom dizajnu i završnoj obradi.... »

Samsung ekrani sa revolucionarnom modularnom mikro LED tehnologijom

Personal magazin pre 5 dana
Osim novih mikro LED dimenzija, oblika i konfiguracije koje pomeraju granice tradicionalnih TV ekrana, kompanija je najavila da će od ovog proleća ponuditi podršku za servise iTunes Movies, TV Shows i Apple Air Play 2 na Samsung pametnim modelima TV uređaja za 2019. godinu. Samsung Electronics... »

Nikon predstavlja 2 nova COOLPIX super zum fotoaparata

Personal magazin pre 5 dana
Nikon predstavlja dva nova COOLPIX super zum fotoaparata sa mnoštvom moćnih funkcija i NIKKOR optikom za zadivljujuće slike. Od prikaza iz daljine do ulične fotografije, ovi lagani i kompaktni fotoaparati…. Nikon predstavlja dva nova COOLPIX super zum fotoaparata sa mnoštvom moćnih funkcija... »

ThinQ AI i Alpha 9 procesor druge generacije omogućuju novi nivo korišćenja LG televizora

Personal magazin pre 5 dana
Najnoviji televizori kompanije LG pružaju optimizovanu sliku i zvuk i oštru sliku rezolucije 8K zahvaljujući Deep Learning tehnologiji. LG Electronics (LG) podigao je doživljaj kućne zabave na viši nivo predstavljanjem najnovijih flagship televizora sa ThinQ AI platformom na sajmu CES 2019. Uz... »

Honor View20 osvojio brojne nagrade na CES 2019 sajmu

Personal magazin pre 5 dana
HONOR View20 osvojio priznanja za flagship karakteristike i futuristički dizajn. HONOR, jedan od vodećih brendova pametnih telefona, danas je objavio da je HONOR View20 osvojio niz najvrednijih priznanja na Sajmu potrošačke elektronike (CES 2019). Ovom savremenom telefonu, stručnjaci su... »

Vučić u Davosu: Verovatno nisam zaslužio poziv na panel o slobodi medija

Nova ekonomija  pre 19 minuta  još 21 povezana

Vučić na ekonomskom forumu u Davosu

RTS  pre 5 sati  još 20 povezanih

Kosovo: Takse neće biti ukinute ni sutra ni prekosutra

Vesti online  pre 6 sati  još 15 povezanih
©2019 Netmark d.o.o.