Personal magazin

Samsung tehnologijama 44 nagrade za inovativnost na CES 2021

Personal magazin 11.02.2021
Na ovogodišnjem Sajmu potrošačke elektronike CES 2021, čak 44 najnovijih proizvoda i usluga kompanije Samsung Electronics Co., Ltd. osvojilo je nagrade za inovacije, priznanje koje prepoznaje izvanredan dizajn i inženjering najsavremenijih… »

Visa poziva fintek kompanije iz Srbije da se priključe međunarodnom takmičenju

Personal magazin 11.02.2021
Fintek kompanije iz Srbije dobile su priliku da se pridruže međunarodnom programu inovacija Everywhere Initiative kompanije Visa, takmiče se i osvoje neke od vrednih nagrada. Ukoliko budu najbolje u regionu, dobiće 15.000 dolara, a ako se na globalnom… »

Da li ste čuli za 5G rudnik?

Personal magazin 11.02.2021
U cilju poboljšanja bezbednosti i efikasnosti u rudarskoj industriji, kompanija HUAWEI, kao jedan od najvećih svetskih dobavljača informacionih komunikacija, primenila je 5G tehnologiju i u ovoj oblasti. Kako je rudarstvo ogromna delatnost, u kojoj su… »

Viber ČET BOTOVI – budućnost koja vam je već dostupna

Personal magazin 11.02.2021
Čet botovi predstavljaju važnu tržišnu vest za kupce i prodavce podjednako. Oni omogućuju kompanijama svih veličina i profila da ponude 24-časovnu podršku svojim korisnicima, klijentima i kupcima bez dodatnih troškova radne snage, ali njihova… »

Novo Canon istraživanje otkriva neiskorišćene mogućnosti za industriju štampe

Personal magazin 11.02.2021
Canon Europe predstavlja rezultate svog najnovijeg istraživanja Insight Report – „Stvaranje vrednosti za kupce“ – koje otkriva promene u zahtevima kupaca štampe i neiskorišćene prilike za štamparije i interne sektore koji se bave štampom… »

U 2020. godini svaka druga prevarantska transakcija u finansijskoj industriji odnosila se na preuzimanje računa korisnika

Personal magazin 11.02.2021
Prema istraživanju Kaspersky Fraud Prevention tima, u 2020. godini svaka druga prevarantska transakcija u finansijskoj industriji odnosila se na preuzimanje računa korisnika. Prema anonimnoj statistici događaja koje je Kaspersky Fraud Prevention tim… »

Prihodi Lenovo Grupe porasli su za 22% u odnosu na prethodnu godinu

Personal magazin 11.02.2021
Drugi uzastopni rekordni kvartal, sa prihodom, prihodom pre oporezivanja i neto prihodom, koji beleže rekordne rezutate kompanije Lenovo danas je saopštila rekordni prihod Grupe u trećem kvartalu koji iznosi 17,2 milijarde američkih dolara, što je… »

Prisutnost Cloud tehnologija u Srbiji

Personal magazin 09.02.2021
Treće po redu Enterprise Cloud Index istraživanje poredi globalne trendove sa tržištem Srbije, ukazuje na nedostatak podrške za rad od kuće, ali i otkriva planove za prelazak na hibridni cloud Nutanix, Inc. jedan od lidera u poslovnim cloud… »

Mi Electric Scooter Pro 2 Mercedes-AMG Petronas F1 Team Edition

Personal magazin 09.02.2021
Gradski stanovnici sada imaju praktičniji i moderniji način za kretanje gradom koji će sigurno privući pažnju: Mi Electric Scooter Pro 2 Mercedes-AMG Petronas F1 Team Edition. Potpuno novo izdanje kombinuje elemente dizajna vodećih automobilskih… »

Samsung 8800 Smart Dial mašina za pranje i sušenje veša

Personal magazin 09.02.2021
Detaljna briga o domaćinstvu, uključujući i održavanje veša i garderobe, često zahteva i više vremena nego što to sebi možemo da priuštimo. Jednom kada je veš konačno opran i čist, treba izdvojiti i vreme za njegovo kačenje na sušilicu, te… »