Personal magazin

Tokom 50 godina svog postojanja Samsung je imao ogroman uticaj na svet digitalnih tehnologija

Personal magazin pre 7 dana
Još od samog početka 1969. godine, jedan od osnivača kompanije Samsung, Lee Byung-chul, čvrsto je verovao da će ona zauzimati posebno mesto u istoriji tehnologije, o čemu svedoči i izbor…. Još od samog početka 1969. godine, jedan od osnivača… »

Pet ključnih inovacija kompanije Samsung u poslednjih 50 godina

Personal magazin pre 6 dana
Kompanija Samsung ima dugu istoriju u oblasti inovativne tehnologije, kao i u stvaranju i razvoju vrhunskih proizvoda i njihovih karakteristika. Stoga vam predstavljamo nekoliko ključnih Samsung inovacija koje su do…. Kompanija Samsung ima dugu… »

Sinergija 19 – predavanja koja ne smete da propustite

Personal magazin pre 6 dana
Ove godine na devetnaestoj po redu konferenciji Sinergija otključavamo budućnost i fokusiramo se na ključne tehnološke motore– veštačku inteligenciju, cloud tehnologije i inovativno preduzetništvo. Sjajni predavači provešće nas putem od…… »

AMD Radeon RX 5500 donosi 7nm GPU-ove u mainstream

Personal magazin pre 6 dana
AMD je lansirao novog člana „Navi“ familije grafičkih procesora. Novi Radeon RX 5500 i Radeon RX 5500M su bazirani na „Navi 14“ GPU-u. Ovaj GPU, baš kao i njegov stariji…. AMD je lansirao novog člana „Navi“ familije grafičkih procesora… »

HONOR 20 PRO od danas dostupan u Srbiji

Personal magazin pre 6 dana
Kompanija HONOR danas je objavila informaciju o dostupnosti svog najnovijeg i najboljeg modela pametnog telefona, HONOR 20 PRO. HONOR 20 seriju čine 3 modela: HONOR 20 LITE, HONOR 20 i…. Kompanija HONOR danas je objavila informaciju o dostupnosti svog… »

Rudarenje, špijuniranje, dupliranje – energetski sektor pod pritiskom sajber pretnji

Personal magazin pre 7 dana
Rešenja kompanije Kaspersky bila su aktivirana na gotovo polovini računara industrijskih kontrolnih sistema (ICS) u energetskom sektoru na globalnom nivou u prvih 6 meseci 2019. godine. Tri najzastupljenije sajber pretnje…. Rešenja kompanije… »

Povraćaj bezbednosnih investicija: unutrašnji bezbednosni operativni centri prepolovljavaju finansijski uticaj proboja…

Personal magazin pre 7 dana
Kompanije sa unutrašnjim bezbednosnim operativnim centrom (SOC) procenjuju finansijsku štetu od sajber napada na 675.000 dolara, što je manje od polovine prosečnog troška koji su pretrpele sve velike organizacije (1,41…. Kompanije sa unutrašnjim… »

Canon najavljuje promenu korporativnog imena iz Océ u Canon Production Printing

Personal magazin pre 7 dana
Canon Inc. i Océ Holding B.V. najavili su promenu zvaničnog korporativnog imena (trgovačkog naziva) Canon Group kompanije Océ u Canon Production Printing. Nakon što se pridružio kompaniji Canon Group u…. Canon Inc. i Océ Holding B.V. najavili su… »

Canon predstavlja najlakši dvogled na svetu sa stabilizacijom slike 8X20 IS

Personal magazin pre 6 dana
Canon Europe najavljuje dodatak dva nova proizvoda liniji dvogleda sa stabilizovanom slikom – Canon 8X20 IS, težak 420 g i sa 8x uvećanjem, koji je najlakši dvogled na svetu sa…. Canon Europe najavljuje dodatak dva nova proizvoda liniji dvogleda sa… »

Novi Canon imageRUNNER 2600

Personal magazin pre 6 dana
Izvucite najbolje iz svog poslovanja pomoću nove serije imageRUNNER 2600, vrhunskog rešenja za dokumenta za moderne kancelarije. Današnji trendovi štampe diktiraju da moramo da štampamo bolje, brže i uz najmanje…. Izvucite najbolje iz svog… »