Personal magazin » Vesti dana

http://www.personalmag.rs

Personal magazin

HTC Desire 12 dostupan u Vip-u

Personal magazin pre 2 dana
Veliki 18:9 ekran i prelepi elegantni dizajn čine HTC Desire 12 telefonom koji mnogo pruža po pristupačnim cenama. HTC Desire 12 je dostupan u Vip ponudi i u Vip prodajnim mestima u gradovima širom Srbije. Vaš omiljeni YouTuber izgleda bolje na ekranu širokog formata, vaš telefon je modni... »

Ne postoje nikakve vremenske odrednice u vezi sa procesom ukidanja rominga

Personal magazin pre 2 dana
PREMIJERKA SRBIJE ANA BRNABIĆ IZJAVILA JE U SOFIJI DA ĆE UKIDANJE ROMINGA ZA ZEMLJE ZAPADNOG BALKANA IĆI U DVE FAZE I DA ĆE PRVA PODRAZUMEVATI UKIDANJE ROMINGA MEĐU ZEMLJAMA REGIONA. „Ukidanje cena rominga sigurno će ići u dve faze, prva će biti ukidanje rominga unutar regiona, a druga... »

Onlajn platforma – prozor za nove poslovne mogućnosti u regionu

Personal magazin pre 2 dana
Sve relevantne informacije o šest privreda Zapadnog Balkana, potencijalnim ulagačima zainteresovanim za poslovanje u ovom regionu biće dostupne na zajedničkoj regionalnoj onlajn investicionoj platformi. To je izjavio Marko Čadež, predsednik…. Sve relevantne informacije o šest privreda... »

S&T učestvovao u doniranju 75 laptopova za potrebe PISA testiranja u Srbiji

Personal magazin pre 2 dana
S&T Serbia je sa još 3 kompanije (ComTrade, Saga i Telegroup) donirala Ministarstvu prosvete 75 laptopova za potrebe PISA (Programme for International Student Assessment) testiranja srednjoškolaca u Srbiji. Ugovor sa…. S&T Serbia je sa još 3 kompanije (ComTrade, Saga i Telegroup) donirala... »

Izmene u pribavljanju određenih isprava za uvoz RiTT opreme

Personal magazin pre 2 dana
Vlada Republike Srbije donela Odluku o izmenama i dopunama odluke o određivanju robe za čiji je uvoz, izvoz, odnosno tranzit propisano pribavljanje određenih isprava. Odluka je objavljena u „Službenom glasniku RS” broj 29/18 od 13.4.2018. godine,…. Vlada Republike Srbije donela Odluku o... »

Siemens zvanično preuzeo kompaniju „Milanović inženjering“

Personal magazin pre 2 dana
Nadležni organi su odobrili preuzimanje kompanije „Milanović inženjering“ od strane Siemens-a. „Milanović inženjering“, dugogodišnji dobavljač aluminijumskih delova karoserije za šinska vozila, postao je deo kompanije Siemens. Sa ovim pripajanjem Siemens…. Nadležni organi su... »

Lenovo Legion novi sponzor računara i monitora na Pro League i Major turnirima

Personal magazin pre 2 dana
Kompanija Lenovo i kompanija Ubisoft danas su najavile da će brend Lenovo Legion biti novi zvanični sponzor računara i monitora na Pro League i Major turnirima u igri Tom Clancy’s…. Kompanija Lenovo i kompanija Ubisoft danas su najavile da će brend Lenovo Legion biti novi zvanični sponzor... »

Resorno ministarstvo pokrenulo projekat Elektronske prijave turista i porez za Airbnb iznajmljivače

Personal magazin pre 2 dana
Potpredsednik Vlade i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić, izjavio je za Tanjug, da je zbog neprijavljivanja gostiju i značajne svote novca koju zbog toga država gubi, resorno ministarstvo…. Potpredsednik Vlade i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim... »

Srbija prva u regionu, deseta u svetu prema razvoju informacione bezbednosti

Personal magazin pre 2 dana
Državni sekretar u Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić, saopštila je na otvaranju konferencije IDC Adriatic Security Summit 2018, u Beogradu, da je Republika Srbija je prema indeksu razvoja…. Državni sekretar u Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija... »

EMF senzor na zgradi FTN-a

Personal magazin pre 2 dana
Republička Regulatorna agencija za telekomunikacije i poštanske usluge – RATEL i istraživački tim sa Katedre za teorijsku elektrotehniku Departmana za energetiku, elektroniku i telekomunikacije, pod rukovodstvom prof. dr Nikole Đurića,…. Republička Regulatorna agencija za telekomunikacije... »

Vučić danas počinje dvodnevnu posetu Azerbejdžanu

Beta  pre 6 sati  još 3 povezane

Vremepolov:Usvojen prvi deo Dušanovog zakonika

RTV  pre 1 sat  još 1 povezana

Papa najavio imenovanje novih 14 kardinala

Večernje novosti  pre 7 sati  još 1 povezana

Salvini: Postignut dogovor o Vladi Italije

Večernje novosti  pre 9 sati  još 1 povezana

Moguće obilne padavine!

Mondo  pre 47 minuta  još 2 povezane
©2018 Netmark d.o.o.