Personal magazin » Vesti dana

http://www.personalmag.rs

Personal magazin

Šta svaki profesionalni komunikator treba da zna u 2019. godini

Personal magazin 17.01.2019
Grayling predstavlja trendove koji će obeležiti oblast komunikacija u godini pred nama. Međunarodna komunikacijska agencija Grayling predstavlja šest marketinških i komunikacijskih trendova za koje veruju da će u značajnoj meri uticati na poslovanje brendova i kompanija u 2019. godini.... »

Sony najavljuje poboljsanje α9 fotoaparata azuriranjem softvera

Personal magazin 17.01.2019
Sony je danas najavio unapređenu verziju svojih α9 fotoaparata bez ogledala koja će biti dostupna kroz ažuriranje softvera. Revolucionarni Sony α9 fotoaparat biće unapređen sa nekoliko velikih poboljšanja svog nagrađivanogi…. Sony je danas najavio unapređenu verziju svojih α9... »

Nova Sony generacija α6400 fotoaparata bez ogledala

Personal magazin 17.01.2019
Danas je Sony predstavio novi, uzbudljivi dodatak na svoju E-mount kolekciju fotoaparata bez ogledala – α6400 (model ILCE-6400). Fotoaparat α6400 poseduje mnoge od najnaprednijih Sony tehnologija, od poznatih full-frame postavki do kompaktne, lagane APS-C kamere. Brza nova kamera se može... »

Nikon NIKKOR Z 14–30mm f/4 S u novoj paleti objektiva punog formata

Personal magazin 17.01.2019
Nikon danas dodaje NIKKOR Z 14–30mm f/4 S u novu paletu objektiva punog formata serije S dizajniranih za fotoaparate bez ogledala Nikon Z. Ovaj ultraširokougaoni zum sa mehanizmom za uvlačenje odlikuje se…. Nikon danas dodaje NIKKOR Z 14–30mm f/4 S u novu paletu objektiva punog formata... »

Novi Sony gramofon PS-LX310BT: stvorite savršen doživljaj klasičnog zvuka ploča bežičnim putem

Personal magazin 17.01.2019
Bilo da se ponovo vraćate svojim starim gramofonskim pločama ili da povećavate kolekciju novim izdanjima, prenesite svoje ploče u sadašnjost pomoću novog gramofona kompanije Sony PS-LX310BT. Sony objedinjuje voljeni kvalitet…. Bilo da se ponovo vraćate svojim starim gramofonskim pločama... »

Novi Sony zvučnici velike snage MHC-V82D, MHC-V72D, MHC-V42D, MHC-V02

Personal magazin 17.01.2019
Kompanija Sony je danas najavila pet novih modela u svom High Power Audio asortimanu – MHC-V82D, MHC-V72D, MHC-V42D, MHC-V02 i uzbudljivi novi zvučnik za zabave na otvorenom: GTK-PG10. Nova serija uređaja ima audio-sisteme velike snage koji mogu da ispune čak i velike prostore za zabavu,... »

NVIDIA GeForce RTX od sada u rekordnom broju novih gaming laptopova

Personal magazin 17.01.2019
Grafički čipovi bazirani na Turing arhitekturi sada u preko 40 modela laptopova; brzi, tanki i lagani uređaji dostupni od 29. januara. NVIDIA je danas objavila da vodeći svetski proizvođači donose na tržište rekordan broj laptopova zasnovanih na revolucionarnoj Turin GPU arhitekturi –... »

LG sklapa partnerstvo sa kompanijom Microsoft u cilju ubrzanja revolucije u automobilskoj industriji

Personal magazin 17.01.2019
Primena tehnologije Microsoft Azure u realizaciji strategije vozila kojima upravlja veštačka inteligencija kompanije LG. LG Electronics (LG) i Microsoft sklopili su protokol o saradnji u cilju unapređenja i daljeg razvoja poslovanja u sferi autonomnih vozila i sistema za informisanje i zabavu... »

LG pruža uzbudljiv zvučni doživljaj zahvaljujući proširenom asortimanu XBOOM proizvoda

Personal magazin 17.01.2019
Raznovrstan, sve veći asortiman audio proizvoda uživanje u slušanju podiže na novi nivo. LG Electronics (LG) predstavio je prošireni asortiman XBOOM proizvoda na sajmu CES 2019. Kao što se očekivalo, inovativni proizvodi fascinirali su vrhunskim zvukom, jedinstvenim funkcijama i izuzetnom... »

HTC VIVE unapređuje VR portfolio i plasira prvi web pregledač za viruelnu stvarnosti

Personal magazin 14.01.2019
VIVE Pro Eye postavlja nove standarde za vrhunske VR uređaje, VIVEPORT Infinity omogućava neograničen pristup najboljem sadržaju, a VIVE COSMOS sa sistemom Vive Reality System iznova osmišljava šta je moguće u VR-u. HTC VIVE™, lider u virtualnoj realnosti (VR) u razmeri sobe, danas je... »

©2019 Netmark d.o.o.