Personal magazin

Kreiraj svoj stiker – nova Viber funkcija

Personal magazin 17.09.2019
Rakuten Viber postao jedina aplikacija koja omogućava potpuni kreativni proces stvaranja stikera unutar aplikacije; korisnici sada mogu da oduševe svoje prijatelje personalizovanim stikerima koji će sadržati njihove likove, omiljene izreke, ličnosti… »

Nova turbo “svest” za Ryzen procesore

Personal magazin 17.09.2019
AGESA je skraćenica od “AMD Generic Encapsulated Software Architecture”. Uprošćeno objašnjeno, u pitanju je skup programskih procedura i funkcija na kojima se bazira BIOS svake AM4 matične ploče, a čija…. AGESA je skraćenica od “AMD… »

Fišing napadi na korisnike Apple uređaja povećani za 9% i dostigli cifru od 1,6 miliona za manje od godinu dana

Personal magazin 17.09.2019
Broj fišing napada na korisnike Mac računara, iOS mobilnih uređaja, i sličnih veb servisa dostigao je 1,6 miliona u prvoj polovini 2019. godine. Ova cifra je za oko 9 procenata…. Broj fišing napada na korisnike Mac računara, iOS mobilnih uređaja… »

Naši najbolji mladi programeri na međunarodnom takmičenju u Beogradu

Personal magazin 17.09.2019
Microsoft razvojni centar u Srbiji deo je i ove godine 12. finala Bubble Cup takmičenja u programiranju, za studente i srednjoškolce. U ovogodišnjem finalu takmičilo se ukupno 28 timova, iz…. Microsoft razvojni centar u Srbiji deo je i ove godine… »

JobFair19 — Kreiraj svoju budućnost

Personal magazin 17.09.2019
Sajam poslova i stručnih praksi za studente i diplomce tehničko-tehnoloških i prirodnomatematičkih fakulteta „JobFair19 — Kreiraj svoju budućnost!”održaće se 4. i 5. novembra 2019, jubilarni petnaesti put, u zgradi Tehničkih…. Sajam… »

84% roditelja je zabrinuto za bezbednost svoje dece na internetu, ali ne pričaju sa njima o tome

Personal magazin 17.09.2019
Najnovije istraživanje kompanije Kaspersky, koje je sprovela kompanija za istraživanje tržišta Savanta, pokazuje da je 84% roditelja širom sveta zabrinuto za bezbednost svoje dece na internetu. Međutim, roditelji u proseku…. Najnovije… »

HTC Vive najavljuje Vive Cosmos

Personal magazin 12.09.2019
HTC VIVE® danas je najavio karakteristike i funkcionalnosti novog modela VIVE COSMOS, kao i bonuse za naručivanje u pretprodaji. Vive Cosmos je najnoviji premijum sistem virtualne realnosti (VR) zasnovan na PC-ju…. HTC VIVE® danas je najavio… »

Prvi LG OLED televizori sa NVIDIA G-SYNC tehnologijom za gejming na velikom ekranu

Personal magazin 12.09.2019
Kombinacija OLED kvaliteta i kompatibilnost sa NVIDIA G-SYNC® tehnologijom donose novu dimenziju igranju video igara na najnovijim LG televizorima. LG Electronics (LG) udružio je snage sa kompanijom NVIDIA, omogućavajući da OLED televizori iz serije… »

Canon proširuje revolucionarnu liniju RF objektiva namenjenih EOS R sistemu i predstavlja prvi „trojstva“ RF F2.8L…

Personal magazin 12.09.2019
Canon Europe, svetski lider u proizvodnji objektiva, potvrdio je svoju posvećenost RF liniji puštanjem u prodaju modela RF 15-35mm F2.8L IS USM i RF 24-70mm F2.8L IS USM. Odobreni od…. Canon Europe, svetski lider u proizvodnji objektiva, potvrdio je… »

ADATA predstavlja USB 3.2 Gen 2 spoljni SSD SE800

Personal magazin 12.09.2019
ADATA® Technology, vodeći proizvođač DRAM modula visokih performansi, NAND fleš proizvoda i dodatne opreme za mobilne uređaje predstavio je danas spoljni SSD ADATA SE800. Ovaj uređaj omogućava krajnju mobilnost –…. ADATA® Technology, vodeći… »