Personal magazin

HONOR 20 PRO od danas dostupan u Srbiji

Personal magazin pre 12 dana
Kompanija HONOR danas je objavila informaciju o dostupnosti svog najnovijeg i najboljeg modela pametnog telefona, HONOR 20 PRO. HONOR 20 seriju čine 3 modela: HONOR 20 LITE, HONOR 20 i…. Kompanija HONOR danas je objavila informaciju o dostupnosti svog… »

Rudarenje, špijuniranje, dupliranje – energetski sektor pod pritiskom sajber pretnji

Personal magazin pre 13 dana
Rešenja kompanije Kaspersky bila su aktivirana na gotovo polovini računara industrijskih kontrolnih sistema (ICS) u energetskom sektoru na globalnom nivou u prvih 6 meseci 2019. godine. Tri najzastupljenije sajber pretnje…. Rešenja kompanije… »

Povraćaj bezbednosnih investicija: unutrašnji bezbednosni operativni centri prepolovljavaju finansijski uticaj proboja…

Personal magazin pre 13 dana
Kompanije sa unutrašnjim bezbednosnim operativnim centrom (SOC) procenjuju finansijsku štetu od sajber napada na 675.000 dolara, što je manje od polovine prosečnog troška koji su pretrpele sve velike organizacije (1,41…. Kompanije sa unutrašnjim… »

Canon najavljuje promenu korporativnog imena iz Océ u Canon Production Printing

Personal magazin pre 13 dana
Canon Inc. i Océ Holding B.V. najavili su promenu zvaničnog korporativnog imena (trgovačkog naziva) Canon Group kompanije Océ u Canon Production Printing. Nakon što se pridružio kompaniji Canon Group u…. Canon Inc. i Océ Holding B.V. najavili su… »

Canon predstavlja najlakši dvogled na svetu sa stabilizacijom slike 8X20 IS

Personal magazin pre 12 dana
Canon Europe najavljuje dodatak dva nova proizvoda liniji dvogleda sa stabilizovanom slikom – Canon 8X20 IS, težak 420 g i sa 8x uvećanjem, koji je najlakši dvogled na svetu sa…. Canon Europe najavljuje dodatak dva nova proizvoda liniji dvogleda sa… »

Novi Canon imageRUNNER 2600

Personal magazin pre 12 dana
Izvucite najbolje iz svog poslovanja pomoću nove serije imageRUNNER 2600, vrhunskog rešenja za dokumenta za moderne kancelarije. Današnji trendovi štampe diktiraju da moramo da štampamo bolje, brže i uz najmanje…. Izvucite najbolje iz svog… »

Miele sponzor Međunarodnog kongresa Održiva arhitektura – energetska efikasnost

Personal magazin pre 12 dana
Međunarodni kongres i izložba „Održiva arhitektura – energetska efikasnost“, uz podršku kompanije Miele, održan je po drugi put od 4. do 6. oktobra u prostorijama Jugoslovenske kinoteke u Beogradu. Osim…. Međunarodni kongres i izložba… »

Odabrani finalisti MarTech Challenge takmičenja

Personal magazin pre 12 dana
Osam polufinalista takmičenja MarTech Challenge imalo je prošle nedelje priliku da se u ICT HUB-u predstavi članovima žirija, a tri tima je obezbedilo plasman u dalji tok takmičenja za najbolji…. Osam polufinalista takmičenja MarTech Challenge… »

TOP JOB Novi Sad – SPENS 10. oktobar

Personal magazin pre 12 dana
Nezaposleni, ali i oni koji žele da promene posao mogu da konkurišu za posao kod velikog broja prestižnih firmi, koje traže različite profile radnika. Drugi novosadski sajam zapošljavanja TOP JOB…. Nezaposleni, ali i oni koji žele da promene… »

AMD lansirao prvi 65W desktop procesor na svetu sa 12 jezgara

Personal magazin pre 12 dana
Nastavljajući svoju 7-nanometarsku „Zen2“ ofanzivu, započetu letos, AMD je lansirao liniju Ryzen 3000 serije procesora namenjenih poslovnim računarima, prvenstveno, velikih OEM-ova kao što su HP ili Lenovo, koji svojim EliteDesk,…… »