Personal magazin

CES 2021 – AMD objavio najbrže PC procesore za ultra-tanke laptopove

Personal magazin pre 13 dana
AMD je objavio kompletan portfolio mobilnih procesora AMD Ryzen 5000 serije, donoseći visoko efikasnu i izuzetno moćnu “Zen 3” arhitekturu na tržište laptopova. Novi procesori AMD Ryzen 5000 serije za mobilne uređaje pružaju neviđene… »

LG predviđa bezbedniju i jednostavniju budućnost zahvaljujući naprednim rešenjima

Personal magazin pre 13 dana
Pod temom Life is ON – Make Yourself at Home, kompanija LG Electronics (LG) deli svoju viziju za povezaniji i pogodniji način života na prvom potpuno digitalnom CES 2021 događaju. Na medijskom događaju kompanije koji je strimovan na LG CES 2021… »

Kaspersky predlaže najbolje tehnološke savete koji će vam pomoći da se izborite sa novogodišnjom usamljenošću

Personal magazin pre 13 dana
Sa početkom 2021. godine, mnogi od nas su se nadali boljoj godini nego što je to bila 2020. Ipak, realnost je takva da smo još uvek daleko od socijalizacije u stvarnom životu. Ovo je, u kombinaciji sa još jednim talasom mera izolacije i restrikcija… »

Više od 100.000 ljudi gledalo “Balkanskog špijuna” na Youtube-u

Personal magazin pre 16 dana
Dragan Bjelogrlić, Mima Karadžić, Vesna Trivalić, Branka Katić, Gordan Kičić i Zoran Kesić priredili spektakl, a svakim šerom predstave do 8. januara u 20 časova, povećava se iznos donacije za Udruženje dramskih umetnika Srbije Više od… »

Nakon što je Whatsapp promenio politiku privatnosti u Viberu ogorčeni

Personal magazin pre 16 dana
Viber, jedna od vodećih globalnih aplikacija za besplatnu i laku komunikaciju, izrazila je ogorčenost povodom nedavno ažuriranih uslova privatnosti korisnika WhatsAppa. Iako su do sada korisnici te aplikacije imali izbor da ne dele svoj broj mobilnog… »

Vip mreža u novogodišnjoj noći: 313 TB podataka i 7 miliona poruka

Personal magazin pre 16 dana
Kroz Vip mrežu u novogodišnjoj noći prošlo nešto više od 313 TB podataka i blizu 7 miliona poruka U novogodišnjoj noći, od 20 časova 31. decembra do 8 časova ujutro 1. januara, kroz Vip mrežu razmenjeno je 6.934.013 poruka (zbirno sms i mms)… »

CES 2021: LG predstavlja 5 novih modela laptopova – LG gram

Personal magazin pre 16 dana
Kompanija LG će na prvom virtuelnom CES 2021 predstaviti nove, dugo očekivane gram laptopove. Modeli su veoma lagani i lako prenosivi, imaju izuzetne performanse i dugotrajnu bateriju, pa tako nastavljaju nasleđe brenda u praktičnosti rada bilo gde… »

LG predstavlja specijalno dizajnirane kućne aparate na CES 2021

Personal magazin pre 16 dana
Raznolikost boja i materijala udovoljava različitim ukusima i savršeno se uklapa u svačiji enterijer Kompanija LG će premijerno predstaviti kolekciju specijalno dizajniranih kućnih aparata, Furniture Concept Appliances, na ovogodišnjem CES ®-u… »

Takmičite se sa prijateljima i zajedno prepešačite 78 milijardi koraka na Samsung Health aplikaciji

Personal magazin pre 16 dana
Kompanija Samsung Electronics najavila je uvođenje nove opcije na svojoj popularnoj Samsung Health aplikaciji, pod nazivom Group Challenge. Ova opcija omogućava korisnicima kreiranje takmičenja sa maksimalno devet učesnika, koji se mogu nadmetati u… »

Samsung predstavio Neo QLED, MicroLED i Lifestyle liniju televizora u susret sajmu CES 2021

Personal magazin pre 16 dana
Petnaest godina u ulozi vodećeg globalnog TV brenda u duhu održivosti i prilagođenosti potrebama svakog korisnika Kompanija Samsung Electronics Co., Ltd. predstavila je portfolio Neo QLED, MicroLED i Lifestyle televizora za 2021. godinu, tokom prvog… »

Personal magazin, najnovije vesti »