Personal magazin » Vesti dana

http://www.personalmag.rs

Personal magazin

Resident Evil 2 obara rekorde i dobija se na poklon uz Radeon GPU-ove

Personal magazin pre 13 dana
Resident Evil 2 mnogi nazivaju “rimejkom” legendarne igre od pre dvadeset godina. Pa ipak, kako sam Capcom ističe u pitanju je mnogo više od stare igre upakovane u prelepo ruho…. Resident Evil 2 mnogi nazivaju “rimejkom” legendarne igre od pre dvadeset godina. Pa ipak, kako sam Capcom... »

Honor 10 Lite predstavljen u Beogradu

Personal magazin pre 13 dana
Predstavljen HONOR 10 Lite sa 24MP AI prednjom kamerom, za savršene selfije. Kompanija HONOR predstavila je danas u Beogradu svoj novi pametni telefon, HONOR 10 Lite. Ovaj telefon karakteriše atraktivan i autentičan dizajn, odlična prednja kamera, kao i veoma pristupačna cena. Uz prednju kameru... »

Finansijski rezultati kompanije LG Electronics za 2018. godinu

Personal magazin pre 13 dana
Kompanija LG Electronics (LG) ostvarila je rekordni prihod od 61,3 bilion vona (54,4 milijardi američkih dolara) u 2018. godini, što je druga godina u nizu da je premašena prodaja od 60 biliona…. Kompanija LG Electronics (LG) ostvarila je rekordni prihod od 61,3 bilion vona (54,4 milijardi... »

Proglašeni pobednici literarnog konkursa „Šarmiraj novu godinu“

Personal magazin pre 13 dana
U prostorijama Delfi knjižare, danas je održana dodela nagrada povodom proglašenja pobednika konkursa „Šarmiraj novu godinu“ koji su kompanije Alcatel, izdavačka kuća Laguna i Delfi knjižare organizovali tokom decembra prošle…. U prostorijama Delfi knjižare, danas je održana dodela... »

Sony proširuje asortiman televizora sa četiri nova 4K HDR

Personal magazin pre 13 dana
Najnoviji 4K HDR Sony televizori donose visok kvalitet slike i mnoštvo pametnih funkcija. Kompanija Sony najavila je četiri nove serije televizora za 2019. godinu – XG83, XG81, XG80 i XG70. Ovi televizori dolaze u različitim dimenzijama ekrana koji odgovaraju različitim dnevnim sobama, te su... »

Dan bezbednog interneta: Osam super jednostavnih i brzih načina da se zaštitite na internetu

Personal magazin pre 13 dana
Za šta koristite internet? Možda da budete u toku sa najnovijim vestima. Možda je on za vas prostor gde na jednom mestu možete da kupujete, radite, igrate igrice i zabavljate…. Za šta koristite internet? Možda da budete u toku sa najnovijim vestima. Možda je on za vas prostor gde na jednom... »

Grupa za sajber-špijunažu “Chafer” cilja ambasade ažuriranim amaterskim špijunskim softverom

Personal magazin pre 13 dana
Istraživači kompanije Kaspersky Lab otkrili su više pokušaja da se strane diplomatske jedinice u Iranu zaraze amaterskim špijunažnim softverom. Napadi su izvršavani pomoću ažuriranih Remexi bekdorova. Tokom ove kampanje takođe…. Istraživači kompanije Kaspersky Lab otkrili su više... »

Jedinstvene lozinke koje se lako pamte efikasnije od konstantne promene

Personal magazin pre 13 dana
Kako bi obeležili “Change Your Password” dan, bezbednosni istraživači kompanije Kaspersky Lab savetuju korisnike da koriste jedinstvene lozinke koje se lako pamte, jer su one jače i učinkovitije nego redovno…. Kako bi obeležili “Change Your Password” dan, bezbednosni istraživači... »

Dan bezbednijeg interneta

Personal magazin pre 13 dana
Kompanija Kaspersky Lab obeležava ovogodišnji “Dan bezbednijeg interneta” uz poruku “Zajedno za bezbedniji internet”. Poruka predstavlja poziv da se pojedinci i organizacije udruže i daju svoj doprinos u stvaranju boljeg…. Kompanija Kaspersky Lab obeležava ovogodišnji “Dan... »

ASUS Republic of Gamers laptop sa NVIDIA GeForce RTX grafičkom kartom

Personal magazin pre 13 dana
ASUS je danas kupcima u Srbiji ponudio novi laptop iz Republic of Gamers (ROG) serije. U pitanju je ROG Strix SCAR II (GL704GW), prvi laptop na našem tržištu sa novom…. ASUS je danas kupcima u Srbiji ponudio novi laptop iz Republic of Gamers (ROG) serije. U pitanju je ROG Strix SCAR II... »

Novosti: Beograd plaća dugove Kosova još 22 godine

Vesti online  pre 39 minuta  još 8 povezanih

I danas sunčano, do 16 stepeni

Novi magazin  pre 2 sata  još 8 povezanih

Bespovratna sredstva na lokalu za mere populacione politike

Nova ekonomija  pre 26 minuta  još 6 povezanih
©2019 Netmark d.o.o.