Personal magazin » Vesti dana

http://www.personalmag.rs

Personal magazin

Gorenje Wave Active mašine nagrađene za inovativnost

Personal magazin pre 26 dana
Nakon prošlogodišnjeg prestižnog Red Dot priznanja za dizajn, u 2019. godini stiže još jedna potvrda kvaliteta za Gorenje WaveActive mašine za pranje i sušenje veša. WaveActive linija osvojila je najveću…. Nakon prošlogodišnjeg prestižnog Red Dot priznanja za dizajn, u 2019. godini... »

Praćenje emocija – ključ internet trgovine

Personal magazin pre 26 dana
Studija o praćenju emocija pokazala da osećanja prema proizvodima odlučuju o kupovini. Faktori poput cene i kvaliteta proizvoda su tek na drugom mestu. Odluke o kupovini proizvoda ili izboru određenog brenda vođene su pre svega emocijama, a tek posle njih na kupovinu utiču cena i kvalitet,... »

Centralni IT događaj u zemlji — Znam da možemo

Personal magazin pre 26 dana
Centralni godišnji IT događaj u Srbiji pod nazivom “Znam da možemo” održaće se u Domu omladine Beograda u subotu, 26. januara od 12.00 časova. “Znam da možemo” je konferencija koja će…. Centralni godišnji IT događaj u Srbiji pod nazivom “Znam da možemo” održaće se u Domu... »

Novi Sony asortiman EXTRA BASS zvučnika poboljšava vašu zabavu snažnim zvukom

Personal magazin 17.01.2019
Kompanija Sony danas osvežava svoju liniju EXTRA BASS™ bežičnih zvučnika dodavanjem prenosivih zvučnika SRS-XB12, SRS-XB22 i SRS-XB32, uz novi snažni zvučnik GTK-XB72. Osetite dubok i snažan bas zvuk sa popularnim Sony EXTRA BASS™ zvučnicima. Modeli XB22 i XB32 imaju dvostruke pasivne... »

Sberbank Srbija i Telekom Srbija potpisali memorandum o saradnji

Personal magazin 17.01.2019
Povodom posete predsednika Ruske Federacije gospodina Vladimira Putina, Sberbank Srbija i Telekom Srbija potpisali su i memorandum o saradnji. Ovaj memorandum iniciran je zaključenim ugovorom koje su ove dve kompanije…. Povodom posete predsednika Ruske Federacije gospodina Vladimira Putina,... »

Većina trgovaca u Evropi ne zna da novi standardi plaćanja stupaju na snagu u septembru 2019

Personal magazin 17.01.2019
Povećanje obima digitalne trgovine u planu je za mnoge trgovce, ali istraživanje kompanije Mastercard, koje je obuhvatilo malu grupu onlajn trgovaca širom Evrope, otkrilo je da 75% onlajn trgovaca u…. Povećanje obima digitalne trgovine u planu je za mnoge trgovce, ali istraživanje kompanije... »

Canon PIXMA TS705 najmanji jednofunkcijski štampač sa 5 mastila

Personal magazin 17.01.2019
Pametan, povezan i pristupačan inkdžet štampač pruža vrhunske performanse za kućnu ili kancelarijsku upotrebu. Canon Europe danas predstavlja svoj najmanji jednofunkcijski štampač sa pet mastila. Canon PIXMA TS705, savršen za kuću ili malu kancelariju, odlikuje kapacitet od 350 listova u... »

Sony predstavlja sasvim novi muzički doživljaj „360 Reality Audio“

Personal magazin 17.01.2019
Sony je danas predstavio sasvim novi muzički doživljaj po imenu „360 Reality Audio“ koji čini da se slušaoci osećaju kao da su uronili u zvuk koji potiče iz svih pravaca.…. Sony je danas predstavio sasvim novi muzički doživljaj po imenu „360 Reality Audio“ koji čini da se... »

Novi Sony Glass Sound zvučnik: kristalno jasan Hi-Res Audio zvuk koji se uklapa u enterijer vašeg doma

Personal magazin 17.01.2019
Kompanija Sony je danas najavila novi Glass Sound zvučnik, LSPX-S2, minimalistički i elegantan prenosivi kućni zvučnik koji koristi svoj dizajn da proizvede izuzetan kvalitet zvuka. Ovaj zvučnik možete besprekorno uklopiti u svoj dom zahvaljujući njegovom suptilnom dizajnu i završnoj obradi.... »

Samsung ekrani sa revolucionarnom modularnom mikro LED tehnologijom

Personal magazin 17.01.2019
Osim novih mikro LED dimenzija, oblika i konfiguracije koje pomeraju granice tradicionalnih TV ekrana, kompanija je najavila da će od ovog proleća ponuditi podršku za servise iTunes Movies, TV Shows i Apple Air Play 2 na Samsung pametnim modelima TV uređaja za 2019. godinu. Samsung Electronics... »

Dačić: Tramp zainteresovan za rešavanje pitanja KiM

Večernje novosti  pre 3 sata  još 1 povezana

Đoković četvrti put u karijeri osvojio nagradu Laureus

Danas  pre 6 sati  još 1 povezana

Tači: Nećemo da dozvolimo da Srbija uslovljava dijalog

Danas  pre 5 sati  još 1 povezana

Ujutru mraz i magla, tokom dana do 16 stepeni

B92  pre 2 sata  još 2 povezane

Mingranti pronađeni u brodiću na Lamanšu

Blic  pre 3 sata  još 1 povezana
©2019 Netmark d.o.o.