Personal magazin

AMD predstavio Ryzen 9 za Notebook računare

Personal magazin 19.03.2020
Kada je pre tri godine lansirao prvi “Zen” bazirani mikroprocesor, AMD je imao jasnu viziju u vezi sa ciljem koji želi da postigne. Ta vizija je bila veoma jednostavna, ali…. Kada je pre tri godine lansirao prvi “Zen” bazirani mikroprocesor… »

Onlajn nastava za učenike gimnazija i srednje stručnih škola na RTS planeti

Personal magazin 19.03.2020
Nakon učenika osnovnih škola i učenici gimnazija i srednje stručnih škola u Republici Srbiji od juče mogu da prate onlajn nastavu na platformi RTS Planeta. Sadržaj nastave za srednjoškolce je…. Nakon učenika osnovnih škola i učenici gimnazija… »

Besplatni digitalni sadržaji na novom vladinom sajtu Digitalna solidarnost

Personal magazin 19.03.2020
Kancelarija za IT i eUpravu objavila je danas novi portal Digitalna solidarnost na adresi www.digitalnasolidarnost.gov.rs namenjen svima koji su usled pandemije koronavirusa u svojim kućama. Ideja portala je da na…. Kancelarija za IT i eUpravu objavila… »

VIVE Cosmos Elite sada se isporučuje sa igrom Half-Life Alyx

Personal magazin 19.03.2020
Sve kupovine u pretprodaji i Cosmos Elite kupovine uključivaće kopiju predstojećeg naslova izdavača Valve*. HTC VIVE® najavljuje da će se VIVE Cosmos Elite isporučivati sa predstojećom VR-ekskluzivom izdavača Valve, igrom „Half-Life… »

Započela onlajn nastava za đake osnovnih i srednjih škola u Srbiji

Personal magazin 17.03.2020
Od jutros u 8 sati na kanalu RTS 3 i platformi RTS Planeta otpočela je onlajn nastava za đake osnovnih i srednjih škola. Kanal RTS 3, na kojem se emituje…. Od jutros u 8 sati na kanalu RTS 3 i platformi RTS Planeta otpočela je onlajn nastava za… »

Kingston predstavio nove kartice iz Canvas serije kao i MobileLite Plus čitače

Personal magazin 17.03.2020
Kingston Digital Europe Co LLP, ogranak zadužen za Flash memorije u okviru Kingston Technology Company, Inc., svetskog lidera u memorijskim proizvodima i tehnološkim rešenjima, predstavio je osvežene “Canvas” serije memorijskih kartica…… »

Pickbox NOW omogućio neograničen sadržaj celoj regiji

Personal magazin 17.03.2020
Hrvatski striming servis Pickbox NOW je uputio apel pojedincima i kompanijama na solidarnost, odgovorno ponašanje i pomoć društvu. Kako bismo u ovoj neočekivanoj situaciji dali svoj mali doprinos zajednici, omogućeno…. Hrvatski striming servis… »

Viber podrška obrazovnom sistemu Srbije usled virusa COVID-19

Personal magazin 16.03.2020
U skladu sa merama Vanrednog stanja donesenih od strane predsednika I Vlade Republike Srbije dana 15. marta 2020, Rakuten Viber želi da informiše poštovane korisnike, širu javnost i državne institucije…. U skladu sa merama Vanrednog stanja… »

Novi Stalkerware čita aplikacije za razmenu poruka i može da otključa nadgledane uređaje

Personal magazin 16.03.2020
Istraživači kompanije Kaspersky otkrili su novi uzorak stalkerwarea — komercijalnog softvera koji se obično koristi za tajno nadgledanje partnera ili kolega — koji ima funkciju koja nadilazi sve prethodno identifikovane…. Istraživači kompanije… »

Korona virus: izazov bezbednom radu i učenju na daljinu

Personal magazin 16.03.2020
U pokušaju sprečavanja širenja COVID-19 pandemije, sve veći broj vlada odlučio se na zatvaranje obrazovnih ustanova i preporuke kompanijama da organizuju rad zaposlenih od kuće. Mnogi od nas će se,…. U pokušaju sprečavanja širenja COVID-19… »