Personal magazin » Vesti dana

http://www.personalmag.rs

Personal magazin

LG i Infineon predstavljaju LG G8 ThinQ sa prednjom Time-of-Flight kamerom

Personal magazin pre 2 dana
Sa Infineonovim REAL3TM čipom za senzor slike, LG nudi poboljšanu bezbednost i unapređenu selfi kameru. Kompanije LG Electronics (LG) i Infineon Technologies AG su se udružile kako bi predstavile Time-of-Flight (ToF) tehnologiju, namenjenu ljubiteljima selfija širom sveta. Infineonov REAL3TM... »

Novi romantični filmovi + španska serija za Dan zaljubljenih stižu na Pickbox

Personal magazin pre 2 dana
Dan zaljubljenih se bliži, a na domaći striming servis Pickbox stiže mnogo novih romantičnih filmova. Od 11.2. na Pickbox stiže više od deset romantičnih komedija i ljubavnih priča, kao i…. Dan zaljubljenih se bliži, a na domaći striming servis Pickbox stiže mnogo novih romantičnih... »

Ako je vaše dete na internetu 4 sata dnevno, šta ćete da uradite po tom pitanju?

Personal magazin pre 2 dana
Od suštinskog značaja je uključenost roditelja dok deca razvijaju navike i ponašanje na internetu. Bezbednost dece na internetu svrstava se među najveće izazove savremenog društva. U potrazi za sistemskim rešenjima, više od 140 zemalja širom sveta svake godine početkom februara, kada se i... »

Canon EOS RP – mali, lagan i praktičan fotoaparat punog formata bez ogledala

Personal magazin pre 2 dana
Zakoračite u kreativni svet aparata EOS R: Canon predstavlja kompaktni aparat punog formata, EOS RP. Canon Europe danas predstavlja EOS RP – mali, lagan i praktičan fotoaparat punog formata bez ogledala namenjen naprednim amaterima koji žele da naprave korak dalje u Canon-ov revolucionarni EOS... »

Otvorene prijave se za petu letnju skolu mašinskog učenja u Petnici

Personal magazin pre 11 dana
Microsoft razvojni centar u Srbiji i Istraživačka stanica Petnica pozivaju sve zainteresovane studente da se prijave za učešće u internacionalnoj letnjoj školi „Petnica Summer Institute of Machine Learning“, koja će…. Microsoft razvojni centar u Srbiji i Istraživačka stanica Petnica... »

Novi Viber 10 / novi dizajn, četovi, skriveni pozivi

Personal magazin pre 11 dana
Viberova nova verzija nudi elegantniju i lakšu komunikaciju, dva puta brže razgovore i poboljšane postavke privatnosti – što ga čini jednom od najsigurnijih i najmoćnijih aplikacija za razmenu poruka i pozivanje na svetu. Viber, jedna od vodećih svetskih platformi za razmenu poruka,... »

Canon predstavlja novu seriju Océ Arizona 1300 štampača sa ravnim ležištem

Personal magazin pre 11 dana
Canon Europe je predstavio novu seriju Océ Arizona 1300 štampača sa ravnim ležištem (flatbed) za proizvođače grafičkih rešenja za znakove i reklame srednjeg obima štampe, sa ciljem da klijentima pomogne…. Canon Europe je predstavio novu seriju Océ Arizona 1300 štampača sa ravnim... »

Predstavnici Vipa i Ministarstva prosvete posetili školu u Ćupriji u okviru projekta 4G učionice

Personal magazin pre 11 dana
Predstavnici kompanije Vip mobile i Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja posetili su u sredu područnu školu „13. oktobar“ u selu Senje kod Ćuprije, kojoj su u okviru projekta „4G…. Predstavnici kompanije Vip mobile i Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja... »

Direktor Vibera kritikovao Fejsbuk i predložio zajedničko rešenje za zaštitu korisnika

Personal magazin pre 11 dana
Direktor Vibera poziva na „Zakletvu privatnosti” na svetskoj tehnološkoj sceni. Otvoreno pismo osnivača Fejsbuka Marka Zakerberga, koje je nedavno objavio Vol strit džornal – već je izazvalo brojne reakcije u svetu informativne tehnologije. Među prvima koji je elaborirao svoj kritični... »

NVIDIA DLSS tehnologija donosi i do 50% bolje 3DMark Port Royal performanse

Personal magazin pre 11 dana
Futuremark je objavio novi test karakteristika za NVIDIA Deep Learning Super Sampling (DLSS) kada je u pitanju 3DMark Port Royal Benchmark, prvi svetski benchmark test koji se koristi za merenje Ray Tracing…. Futuremark je objavio novi test karakteristika za NVIDIA Deep Learning Super Sampling... »

©2019 Netmark d.o.o.