Personal magazin

Panasonic najavljuje nove OLED i 4K LCD televizore za 2020.

Personal magazin 28.02.2020
Na događaju u Pinewood Studios Panasonic je danas najavio tri nove serije OLED televizora i tri nove serije osnovnih 4K LCD televizora za 2020. Novi OLED televizori – serija HZ2000,…. Na događaju u Pinewood Studios Panasonic je danas najavio tri… »

Panasonic-ova nova DAB+ linija audio proizvoda

Personal magazin 28.02.2020
Panasonic najavljuje tri uzbudljiva audio proizvoda za koje su zajednički DAB+ radio, ergonomski dizajn i odličan zvuk: 1. SC-DM502 – Premium stereo sistem 2. RF-D30BT – radio otporan na prskanje 3. RC-D8 –…. Panasonic najavljuje tri uzbudljiva… »

ASBIS učestvuje na ovogodišnjem CloudFestu u Nemačkoj

Personal magazin 28.02.2020
CloudFest 2020 je najveći event o cloudu i internet infrastrukturi, koji će se održati od 14. do 19. marta 2020. godine u Nemačkoj. CloudFest 2020 je najbolji događaj za susret…. CloudFest 2020 je najveći event o cloudu i internet infrastrukturi… »

Nova MOBOTIX 7 Platforma

Personal magazin 28.02.2020
MOBOTIX je krajem oktobra predstavio novu Mobotix 7 platformu. Prva decentralizovana, modularana, individualna kamera sa tri modula koja pruža beskonačne mogućnosti. Novom platformom u pogledu tehnologije i mogućnosti naš portfolio…. MOBOTIX je… »

Stiže DVB-H mobilna digitalna televizija

Personal magazin 28.02.2020
Digital Video Broadcasting – Handheld je standard za difuzno emitovanje digitalnog video signala na prenosne uređaje. Pojam difuzija (broadcasting) znači da se isti signal emituje svim korisnicima u oblasti dometa…. Digital Video Broadcasting –… »

Kaspersky Threat Data Feeds biće dostupno na Arctic Hub platformi kompanije Arctic Security

Personal magazin 26.02.2020
Kompanija Kaspersky danas je najavila partnerstvo sa kompanijom Arctic Security. Kroz ovu saradnju, rešenje Kaspersky Threat Data Feeds biće dostupno na Arctic Hub platformi kompanije Arctic Security. Ovo će organizacijama…. Kompanija Kaspersky… »

Dve najaktivnije mobilne pretnje se razvijaju i ugrožavaju privatnost podataka

Personal magazin 26.02.2020
Trojanci koji dolaze sa mobilnim oglašavanjem i stalkerware dostigli su solidan rast u 2019. godini, sve više dovodeći u opasnost lične podatke korisnika pametnih telefona. Prva pretnja dostigla je dvocifren…. Trojanci koji dolaze sa mobilnim… »

HONOR predstavio u Barseloni svoj inteligentan i integrisan ekosistem pametnih uređaja

Personal magazin 25.02.2020
HONOR demonstrirao svoju IoT strategiju kroz sveobuhvatan portfolio novih pametnih uređaja. Kompanija HONOR predstavila svoj inteligentan i integrisan ekosistem pametnih uređaja koji čine pametni telefoni HONOR 9X Pro i HONOR View 30 Pro, prvi modeli… »

Obnovljen Lenovo ThinkPad portfolio: nova T serija, X serija i L serija

Personal magazin 25.02.2020
Kompanija Lenovo je objavila najnovije dodatke u Thinkpad portfoliju: nove T serija, X serija i L serija su napravljene koristeći ključne principe dizajna, inovacija i kvaliteta. Usredsređen na pružanje širokog…. Kompanija Lenovo je objavila… »

Stiže nam Canon EOS R5

Personal magazin 25.02.2020
Canon Inc. najavljuje razvoj modela EOS R5, fotoaparata punog kadra bez ogledala baziranog na revolucionarnom EOS R sistemu. Razvijen uz povratne informacije od klijenata i potrebe tržišta na umu, EOS…. Canon Inc. najavljuje razvoj modela EOS R5… »