Personal magazin

Nova metoda distribucije malvera: pod maskom lažnih bezbednosnih sertifikata

Personal magazin 09.03.2020
Istraživači kompanije Kaspersky otkrili su novu metodu distribucije malvera: pod krinkom lažnih bezbednosnih sertifikata. Kada korisnici pokušaju da uđu na zaraženi sajt, pojavljuje se iframe koji kaže da je bezbednosni…. Istraživači kompanije… »

Pored Novog Sada na udaru ransomvera još 174 napada

Personal magazin 06.03.2020
Prema izveštaju stručnjaka kompanije Kaspersky 2019. godina je bila „godina ransomver napada na lokalnu samoupravu“. Ovaj zaključak je izveden nakon toga što su istraživači kompanije posmatrali najmanje 174 opštinske institucije,…. Prema… »

Uhođenje putem mobilnih uređaja u porastu

Personal magazin 06.03.2020
Pomisao na to da svaki vaš korak – fizički ili digitalni – neko nadgleda, dovoljno je zastrašujuća sama po sebi. Scenario u kom vas neko prati i/ili vam preti je…. Pomisao na to da svaki vaš korak – fizički ili digitalni – neko nadgleda… »

HONOR u slavu ženama

Personal magazin 06.03.2020
Budite zahvalni ženskim osobama u vašim životima koje su vas inpsirisale da ostvarite svoje snove i postanete bolja verzija sebe. U susret Međunarodnom danu žena, kompanija HONOR želi da pozove sve svoje korisnike da se sete ženskih osoba koje su… »

Aplikacije za razmenu poruka idealne za izgradnju odnosa sa kupcima

Personal magazin 06.03.2020
Zbog čega korišćenje aplikacija za razmenu poruka predstavlja najbolji način da robne marke što bolje plasiraju prema svojim kupcima? Društvene mreže predstavljaju možda i najmoćnija sredstva pomoću kojih se trgovine…. Zbog čega korišćenje… »

AMD EPYC procesori pokreću najbrži superkompjuter u Evropi

Personal magazin 06.03.2020
Univerzitet u Štutgartu je najeminentnija evropska akademska institucija, kada je reč o HPC (High Performance Computing) računarstvu. Takođe, u pitanju je centralna institucija kada su u pitanju strateški nemački planovi…. Univerzitet u Štutgartu… »

Prvi bežični štapnog usisivač Miele Triflex HX1

Personal magazin 05.03.2020
Miele, vodeći svetski proizvođač vrhunskih kućnih aparata, postavlja nove standarde na rastećem tržištu bežičnih štapnih usisivača svojim prvim ponudama u ovom sektoru. Narudžbine ovog proizvoda se uveliko iščekuju, a kampanja…. Miele… »

Pickbox NOW postao član saveza European VOD Coalition

Personal magazin 05.03.2020
Pickbox NOW, hrvatski SVoD servis, postao je član saveza European VOD Coalition, zajedno sa vodećim striming servisima: Netflix, Discovery, Sky Media, CHILI, FilmDoo, Nordic Entertainment Group AB, Univerciné Belgium, TVN…. Pickbox NOW, hrvatski SVoD… »

Nokia telefoni ponovo u Bondovom filmu

Personal magazin 05.03.2020
• 5G Nokia pametni telefon će biti novi telefon agenta 00 u predstojećem filmu Nije vreme za umiranje. Kompanija HMD Global, dom Nokia telefona, najavila je zvanično partnerstvo sa 25. filmom o Džejmsu Bondu, pod nazivom Nije vreme za umiranje. U… »

PowerUp! – Produžen krajnji rok za prijave za investiciju do 5 miliona evra

Personal magazin 04.03.2020
Krajnji rok za prijavu startapa, skejlapa, malih i srednjih preduzeća iz oblasti čiste energije, pametnih gradova, mobility-a i cleantech-a na ovogodišnji PowerUp! Izazov, koji predstavlja jedinstvenu priliku da osvoje investiciju…. Krajnji rok za… »