Personal magazin » Vesti dana

http://www.personalmag.rs

Personal magazin

Objavljen uzi izbor kandidata za Sony World Photography Awards 2019

Personal magazin pre 13 dana
Svetska organizacija za fotografiju objavila je spisak fotografa koji su ušli u uži izbor Otvorenog takmičenja i Takmičenja za mlade konkursa Sony World Photography Awards 2019, prepoznajući najbolje pojedinačne fotografije…. Svetska organizacija za fotografiju objavila je spisak fotografa... »

Samsung predstavio novi SSD 970 EVO Plus

Personal magazin pre 25 dana
970 EVO Plus donosi značajna poboljšanja performansi i energetsku efikasnost za širok opseg aplikacija. Kompanija Samsung predstavila je Samsung 970 EVO Plus, najnovije poboljšanje u svom Non-Volatile Memory Express (NVMe) SSD portfoliju. Zahvaljujući vrhunskim performansama i kapacitetu do dva... »

2 ruske hakerske grupe međusobno dele infrastrukturu

Personal magazin pre 25 dana
Stručnjaci kompanije Kaspersky Lab identifikovali su preklapanje sajber napada između dva ozloglašena aktera pretnji, grupe GreyEnergy – za koju se veruje da je naslednik grupe BlackEnergy – i grupe koja…. Stručnjaci kompanije Kaspersky Lab identifikovali su preklapanje sajber napada... »

LG imenovao novog generalnog direktora za region Centralno-južne Evrope

Personal magazin pre 25 dana
Hjeong Tae Kim (Hyeong Tae Kim) postavljen je za novog regionalnog predsednika kompanije LG Electronics (LG) za region Centralno-južne Evrope, sa predstavništvom u Budimpešti. Kim će, osim u Mađarskoj i…. Hjeong Tae Kim (Hyeong Tae Kim) postavljen je za novog regionalnog predsednika kompanije... »

Kingston lansirao Managed Model IronKey D300S enkriptovanog USB-a

Personal magazin pre 26 dana
Kingston Digital Europe Co LLP, ogranak zadužen za Flash memorije u okviru Kingston Technology Company, Inc., svetskog lidera u memorijskim proizvodima i tehnološkim rešenjima, objavio je da je od danas…. Kingston Digital Europe Co LLP, ogranak zadužen za Flash memorije u okviru Kingston... »

Dostupne tri nove funkcije u okviru Microsoft Teams

Personal magazin pre 26 dana
Deljenje lokacija, zakazivanje sastanaka, razmena audio poruka – za efikasnu komunikaciju i saradnju u pokretu. Microsoft je nedavno najavio tri nove funkcije u okviru Microsoft Teams platforme, kako bi omogućio zaposlenima – tzv. Firstline Workers radnicima da rade najbolje što mogu. Reč je... »

Kaspersky Lab pomogao u eliminisanju sedam ranjivosti unutar rešenja industrijske IoT platforme

Personal magazin pre 26 dana
Stručnjaci kompanije Kaspersky Lab pomogli su da se identifikuju i zakrpe sedam prethodno nepoznatih ranjivosti u programu ThingsPro Suite – industrijskoj IoT platformi, namenjenoj za prikupljanje podataka unutar industrijskih kontrolnih…. Stručnjaci kompanije Kaspersky Lab pomogli su da se... »

LG osvojio više od 140 nagrada i priznanja na sajmu CES 2019

Personal magazin pre 26 dana
Kompanija LG Electronics (LG) osvojila je više od 140 nagrada i priznanja na sajmu potrošačke elektronike CES 2019. Među osvojenim priznanjima izdvaja se peta uzastopna „Best of CES” nagrada u…. Kompanija LG Electronics (LG) osvojila je više od 140 nagrada i priznanja na sajmu... »

Otvorene prijave za Siemens CEE Press Award 2019

Personal magazin pre 26 dana
Nakon višegodišnje uspešne organizacije novinarskog takmičenja, Siemens CEE Press Award, započinje sledeći krug. Ove godine Siemens nagrađuje najbolje novinarske radove na temu „Budućnost gradova, industrije i energetike“. Takmičenje će se…. Nakon višegodišnje uspešne... »

Više od 1500 serije Océ VarioPrint 6000 uređaja u Evropi

Personal magazin pre 26 dana
Kompanija Canon Europe instalirala je preko 1500 digitalnih monohromatskih presa serije Océ VarioPrint 6000 u Evropi, a sada je završila oko 175 instalacija tabačne serije Océ VarioPrint 6000 TITAN od…. Kompanija Canon Europe instalirala je preko 1500 digitalnih monohromatskih presa serije... »

©2019 Netmark d.o.o.