Regioni, najnovije vesti

Zdrava Srbija: Zbog rada za rivalske liste raspušten stranački odbor u Zaječaru

Glas Zaječara pre 6 sati
Zdrava Srbija (ZS) saopštila je danas da je zbog rada za rivalske liste raspušten odbor ZS u Zaječaru. Ta stranka je navela da nije istina da je nekakav „Gradski odbor ZS“ u Zaječaru juče kolektivno istupio iz stranke, pošto je, kako je… »

Sremska Mitrovića: Kratkim visokoškolskim studijskim programima do stručnjaka u privredi

Mondo pre 6 sati
Visoka škola strukovnih studija “Sirmijum” u Sremskoj Mitrovici uskoro proslavlja šezdeset godina postojanja i rada. Visoka škola strukovnih studija “Sirmijum” u Sremskoj Mitrovici uskoro proslavlja šezdeset godina postojanja i rada. Prolazila… »

Anđin otac bio je medicinski fenomen ali njegovo srce više ne kuca Pošla u 1. razred ali ne iz svoje kuće zbog duga za…

Kurir pre 6 sati
TOPOLA - Bobana Veličkovića nazivali su medicinskim fenomenom, jer iako je imao 40 godina njegovo srce imalo je 80 i radilo sa svega 18 odsto snage. I pored toga trudio se da zaradi dinar za svoju ćerkicu Anđu, ali hrabro srce prestalo je da kuca… »

Sremska Mitrovića: Kratkim visokoškolskim studijskim programima do stručnjaka u privredi

Kurir pre 6 sati
Visoka škola strukovnih studija “Sirmijum” u Sremskoj Mitrovici uskoro proslavlja šezdeset godina postojanja i rada. Prolazila je kroz sve obrazovne reforme u zemlji, te je nastala kao Učiteljska viša škola, a kao mesto najpoznatija je kao… »

Evropski dan parkova u Zrenjaninu pokrenut projekat od preko 20 miliona dinara

Večernje novosti pre 6 sati
POVODOM 24. maja Evropskog dana parkova, u Zrenjaninu je pokrenut projekat od preko 20 miliona dinara, za ozelenjavanje parka Putnikovo, u istoimenom stambenom naselju, pejzažno uređenje obala Begeja, između dva mosta u centru grada i pejzažnog… »

Sutra potpisivanje Ugovora za realizaciju izgradnje postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda, kanalizacione mreže i…

Plus online pre 7 sati
U Pirotu će sutra, 25. maja u 11h u Svečanoj sali u prizemlju Gradske uprave biti organizovano POTPISIVANJE POSEBNOG UGOVORA ZA REALIZACIJU IZGRADNJE POSTROJENJA ZA PREČIŠĆAVANJE OTPADNIH VODA, KANALIZACIONE MREŽE I TEHNIČKU PODRŠKU U PIROTU… »

U velikoj tuči napadnuti i povređeni radnici JKP Šumadija

InfoKG pre 7 sati
Između više lica, od kojih su i tri radnika JKP Šumadija iz Sektora parkinga, sinoć je došlo do tuče u naselju Bubanj. Zaposleni su napadnuti tokom radnog vremena, potvrđeno je iz ovog preduzeća. Nezvanično, u tuči je učestvovalo bar još… »

Obeležen Dan sećanja na žene žrtve nasilja u Pirotu

Jugmedia pre 7 sati
U Pirotu je povodom obeležavanja Dana sećanja na žene žrtve nasilja organizovan okrugli sto. Diskusiju je organizovao Savet za rodnu ravnopravnost Grada Pirota. Tema je bila “Izazovi sa kojima se suočavaju insituticije sistema u zaštiti i podršci… »

Stanari čistili dvorište u centru Niša, izneli deset velikih kesa sa smećem

Južne vesti pre 6 sati
Četvoro stanara zgrada na uglu ulica Nade Tomić i Svetozara Markovića, u užem centru Niša, spontano su se okupili da počiste dvorište i smećem napunili deset velikih kesa. Podsećaju sugrađane da to nije deponija i apeluju na nadležne da urede… »

Prijem za rukometaše koji su osvojili bronzanu medalju na Olimpijskim igrama gluvih u Brazilu

Zoom UE pre 7 sati
UŽICE-Gradonačelnica Užica Jelena Raković Radivojević priredila je prijem za članove Sportskog društva gluvih Užice, koji su kao reprezentativci Srbije na Olimpijskim igrama u Brazilu osvojili bronzanu medalju. Članovi Sportskog društva gluvih… »

Vesti dana »