Povezane vesti

Trijumf nije niko zaslužio

Trijumf nije niko zaslužio

Dnevnik 04.03.2017
Ista meto, isto ostojanje nakon remija u 153. večitom derbiju. Na osnovu kvaliteta prikazanog fudbala možda je ovo i najrealniji ishod, jer ni jedan tim nije zaslužio trijumf. Crvena zvezda - Partizan 1:1 (1:0) BEOGRAD: Stadion „Rajko Mitić”… »
Bez pobednika u večitom derbiju Super lige (FOTO)

Bez pobednika u večitom derbiju Super lige (FOTO)

Novi magazin 04.03.2017
Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana odigrali su danas 1:1 u 24. kolu Super lige, tako da je razlika na tabeli između timova ostala nepromenjena. Strelac za Zvezdu postigao je Gelor Kanga, dok je gol za Partizan dao Uroš Đurđević. Meč je obeležio… »
Fudbaleri Zvezde razočarani remijem u derbiju

Fudbaleri Zvezde razočarani remijem u derbiju

Beta 04.03.2017
Fudbaler Crvene zvezde Mičel Donald rekao je da je vrlo razočaran što njegov tim nije pobedio Partizan u "večitom" derbiju, a i ostali igrači lidera Super lige kazali su da se slično osećaju. "Vrlo sam razočaran. Ovo mi je treći put da ne… »
Razočarani Mičel Donald: Ne znam šta se desilo...

Razočarani Mičel Donald: Ne znam šta se desilo...

Mozzart sport 04.03.2017
"Slabo smo igrali fudbal u drugom poluvremenu", kaže vezista Crvene zvezde. Razočaran je Mičel Donald što ponovo nije zabeležio trijumf u svetkovini srpskog fudbala. Nije vezista Crvene zvezde skrivao po završetku 153. večitog derbija ta osećanja… »
Mičel Donald: Utakmica nije samo jedno poluvreme, primili smo ‘glup gol’ – to naši navijači nisu zaslužili (foto)…

Mičel Donald: Utakmica nije samo jedno poluvreme, primili smo ‘glup gol’ – to naši navijači nisu zaslužili (foto)…

Hot sport 04.03.2017
Holanđanin nije debitant u 'večitim derbijima', ali ga je atmosfera Zvezdinih navijača ponovo oduševila. Crvena zvezda je ispustila pobedu u samom finišu utakmice protiv Partizana koja je mogla u velikoj meri da reši dalji rasplet Superlige. Mičel… »

Vesti dana »