Povezane vesti

Ilić: Nemam premijerskih ambicija

Ilić: Nemam premijerskih ambicija

N1 Info 05.03.2017
Povodom izjave potpredsednika Srpske napredne stranke Nebojše Stefanovića u kojoj tvrdi da je predsedniku Nove Srbije Velimiru Iliću obećano da u slučaju pobede Vuka Jeremića na predsedničkim izborima, postane predsednik Vlade, odgovorno tvrdim da moj… »
Ilić: Funkcija premijera me nikada nije ni interesovala

Ilić: Funkcija premijera me nikada nije ni interesovala

Glas Zapadne Srbije 05.03.2017
Čačak - Povodom zlonamerne izjave ministra unutrašnjih poslova u Vladi Republike Srbije i potpredsednika Srpske napredne stranke, gospodina Nebojše Stefanovića, a u kojoj on tvrdi da je predsedniku Nove Srbije, Velimiru Iliću, navodno obećano da nakon… »
Stefanović: Ako Jeremić pobedi, Ilić premijer

Stefanović: Ako Jeremić pobedi, Ilić premijer

Glas Zapadne Srbije 05.03.2017
Funkcioner Srpske napredne stranke i minister unutrašnjih poslova, Nebojša Stefanović, izjavio je da bi "u slučaju da Vuk Jeremić pobedi na predsedničkim izborima, predsednik vlade bio Velimir Ilić", što po njegovom mišljenju znači da bi "Jeremić pristao… »
Stefanović: Da Jeremić pobedi, Velimir Ilić bi bio premijer

Stefanović: Da Jeremić pobedi, Velimir Ilić bi bio premijer

BK TV 05.03.2017
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je danas da bi, u slučaju da Vuk Jeremić pobedi na predsedničkim izborima, predsednik vlade bio Velimir Ilić, što po njegovom mišljenju znači da bi "Jeremić pristao na krađu". Stefanović je, gostujući… »

Vesti dana »