Povezane vesti
Nezgoda na snimanju: Pevačica se saplela i pala!
Blic 07.03.2017
Milica Todorović imala je mali peh na snimanju jedne emisije, kada se saplela i pala. Pevačica se družila sa kolegama tokom snimanja emisije "Neki novi klinci". U društvu Baneta Mojićevića skakutala je u visokim potpeticama, a u jednom trenutku se… »
Nije videla stepenik: Milica Todorović se prosula u Grandovom studiju! (video)
Svet & Skandal 07.03.2017
Milica Todorović pošteno se izblamirala kad je pala u “Grandovom“ studiju! Vesela pevačica odlučila da se našali sa kolegom Banetom Mojićevićem, pa su na snimanju šoua “Neki novi klinci“, počeli da se jure oko stola. Međutim, Milica nije… »
Vesti dana »

Interventna policija i žandarmerija pred DIF-om u Novom Sadu: Upotrebljeni pendreci i suzavac, povređena studentkinja (VIDEO)
Danas pre 5 minutajoš 36 povezanih

Blokada RTS-a još traje, deseci hiljada građana potpisali peticiju za izbor Vijeća REM-a
Al Jazeera pre 5 minutajoš 50 povezanih

Šulkić (NDSS): Vanredni parlamentarni izbori u nepromenjenim uslovima bili bi neregularni
Beta pre 1 satjoš 22 povezane

"Izgubio sam moju mezimicu": Reči oca Nevene (20) koja je poginula u Aleksincu teraju suze na oči: "Ona meni kaže - tata ja tebe najviše volim!"
Blic pre 17 minutajoš 20 povezanih

Ovi delovi Srbije danas na udaru pljuskova sa grmljavinom: Evo gde se očekuju olujni udari vetra od 90 km/h
Telegraf pre 1 satjoš 17 povezanih