Povezane vesti
Vučić i Merkelova sastaju se sutra u Berlinu
Telegraf 13.03.2017
Ovo je deveti njegov razgovor sa kancelarkom Nemačke Angelom Merkel. Premijer Srbije Aleksandar Vučić sastaće se sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel sutra u Berlinu. Beograd spreman za nastavak dijaloga sa Prištinom, u Sarajevo idem zbog… »
Vučić: Beograd spreman da nastavi dijalog sa Prištinom
Beta video 13.03.2017
BEOGRAD - Predsednik Vlade Srbije Alekasandar Vučić izjavio je danas da je Beograd spreman za nastavak dijaloga sa Prištinom. ``Mi smo za dijalog spremni i danas i sutra i svaki dan. Čini mi se da neki u svetu nedovoljno ozbiljno shvataju posvećenost… »
Beograd spreman za nastavak dijaloga sa Prištinom, u Sarajevo idem zbog budućnosti Zapadnog Balkana: Vučić o situaciji u…
Telegraf 13.03.2017
Vučić je rekao da je za Srbiju svaka vrsta nestabilnosti pogubna, jer, mi treba da "se hvalimo novim fabrikama i uspesima, a ne da razmišljamo o bilo kakvim konfliktima" Predsednik srpske vlade Aleksandar Vučić ocenio je danas da neki međunarodni… »
Vesti dana »

Voša preuzela treću poziciju! ‘Romantičari’ kapitulirali protiv ‘Stare dame’! (video)
Hot sport pre 2 satajoš 22 povezane

Nastavnici Pravnog fakulteta: Stop targetiranju studenata, nisu sajber kriminalci
Pravda pre 7 satijoš 18 povezanih

U Vatikanu postavljen dimnjak koji će signalizirati izbor novog pape
Beta pre 9 satijoš 16 povezanih