Povezane vesti
Turci znaju kako sa neposlušnim navijačima: Ovo je najbolja kazna koja je viđena u svetu fudbala (video)
Telegraf 16.03.2017
Momak koji je "uhvaćen" da stoji na stolici tokom utakmice primoran je da po kazni sam obriše svih 10.000 sedišta na jednoj tribini novog stadiona. Fudbalski klub Trabzon kaznio je nedavno navijača tog kluba jer se neprimereno ponašao na jednoj od… »
Navijač za kaznu mora da opere 10.000 stolica
Radio 021 16.03.2017
Uprava FK Trabzon odlučila je da zavede red i kazni svakoga ko im uništava imovinu. Turski klub je nedavno otvorio svoj novi stadion "Medikal park arenu" i kaznili su prvog navijača koji je snimljen da narušava red na tribinama. I to vrlo originalno… »
E to je kazna! Bravo za Trabzon! (video)
Mondo 16.03.2017
Turski klub našao poseban način da kazni navijača koji je gazio po stolici na novom stadionu. Foto: Twitter/printscreen Fudbalski klub Trabzon pre mesec dana preselio se na novi stadion - Medikal Park Arenu. Navijačima su pre selidbe poručili da je… »
Turci naučili huligana pameti: Za kaznu mora da opere 10.000 stolica
Večernje novosti 16.03.2017
Videli su da sam stao na stolicu, pa su me kaznili. Mi plaćamo ulaznice, ali to ne može da kupi nove stolice, svestan je navijač koji služi kaznu. Uprava FK Trabzon je odlučila da zavede red i kazni svakoga ko mu uništava imovinu. Klub je nedavno… »
Je l' tako i kod kuće skačeš po stolici? (video)
Mozzart sport 16.03.2017
Navijač Trabzona za kaznu oprao 10.000 sedišta. Trabzon od ovog proleća igra na novom velelepnom stadionu, a već na prvim utakmicama primećeni su zanimljivi detalji u njihovom novom domu. Jedan navijač snimljen je kako stoji na stolici tokom… »
Vesti dana »

Uživo studenti koji žele da uče osvetlili pionirski park: Bliceve usmerili u nebo da vidi cela Srbija! (foto)
Kurir pre 2 minutajoš 61 povezana

uživo Doček studenata na Terazijama: Prvi stigli biciklisti, tenzije kod Pionirskog parka
NIN pre 31 minutajoš 51 povezana

Studenti u blokadi stižu u Beograd: Crveni tepih kod Terazijske česme, vatromet za bicikliste...
RTV pre 56 minutajoš 34 povezane