Povezane vesti
Hrvatsku tužili i mrtvi?!
Večernje novosti 16.03.2017
Srbin iz Čikaga Bogdan Kljaić osporava legitimnost odštetnog zahteva. Tvrdi da je u osnovi krađa identiteta tužilaca, uključujući njegov. TUŽBA koju je protiv Hrvatske podnela grupa članova porodica Srba, Jevreja i Roma iz SAD, tražeći odštetu… »
Ekskluzivno za "Blic": Srbin iz Čikaga: Nisam tužio Hrvatsku zbog zločina NDH, žrtva sam prevare, sad strahujem i za svoj…
Blic 16.03.2017
Iz novina sam saznao da sam navodno sa još šestoro ljudi tužio Hrvatsku i da od te države, kao naslednika NDH, tražimo 3,5 milijardi dolara. Šokiran, zbunjen, zaprepašćen... Sve je to, kaže, Bogdan Kljaić, Srbin iz Čikaga kome je grupa… »
Vesti dana »
Slavica Radovanović: Kako se računa broj ljudi na protestu i koliko ih je stvarno bilo
N1 Info pre 3 satajoš 23 povezane
Studenti i danas sproveli akciju "Zastani, Srbijo": Incident u Šapcu, advokati blokirali Dečansku
Blic pre 4 satijoš 35 povezanih
EKSKLUZIVNO Tekst povodom pada nadstrešnice koji Inženjerska komora nije objavila u svom glasilu: Za sve je kriv zakon gravitacije…
Forbes pre 3 satajoš 2 povezane
"Alarm: - vanredni događaj: Ostanite kod kuće!" MUP šalje građanima hitne SMS poruke, a evo šta piše u posebnom upozorenju
Blic pre 39 minutajoš 34 povezane
Sneg pada u Beogradu i Novom Sadu, upozorenje na jake snežne padavine u zapadnoj i jugozapadnoj Srbiji
RTS pre 14 minutajoš 27 povezanih