Povezane vesti
Popović: Neću dozvoliti zapadnim ambasadorima da tretiraju Srbiju kao svoju prćiju
Glas Zapadne Srbije 21.03.2017
„Mojom pobedom na predsedničkim izborima prestaće kontrola srpske vlasti od strane zapadnih ambasadora. Neću im dozvoliti da tretiraju Srbiju kao svoju prćiju“ rekao je Aleksandar Popović u Bujanovcu. Predsednički kandidat Demokratske stranke Srbije… »
Neću im dozvoliti da tretiraju Srbiju kao svoju prćiju
Beta video 21.03.2017
BUJANOVAC - Predsednički kandidat Demokratske stranke Srbije (DSS) Aleksandar Popović izjavio je danas da će njegovom pobedom na izborima 2. aprila zapadni ambasadori prestati da kontrolišu vlast u Srbiji. ``Neću im dozvoliti da tretiraju Srbiju kao… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza Srbije: Vrelo i suvo vreme danas, promena i pad temperature od nedelje
Naslovi.ai pre 31 minutajoš 31 povezana

Vuk Cvijić za N1: Bez ikakvog povoda policajac me poprskao nekim sredstvom, bio sam slep sat vremena
N1 Info pre 40 minutajoš 6 povezanih

Infrastruktura železnice Srbije instalirala mernu opremu u stanici Beograd Centar za praćenje stabilnosti
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 14 povezanih

Sastanak Trampa i Putina na Aljasci: napredak u dijalogu, bez dogovora o prekidu rata u Ukrajini
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 100 povezanih

SRCE: Krivične prijave protiv Marka Krička zbog zlostavljanja i polnog uznemiravanja
N1 Info pre 1 satjoš 20 povezanih